andreapaog328 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Blue Oyster Cult - Tyranny and Mutation Chris Isaak - Mr Lucky Goran Bregovich - Ederlezi Ligabue - Nome e Cognome Pavlov's Dog - Pampered Menial Woven Hand - Woven hand γκρεεκ τσαρσ
slygeo87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ok here we go again..γίνομαι σπαστικός το ξέρω αλλά για 'μενα ένα είναι το εξώφυλλο. Master Of Disguise από Savage Grace.
Sellers Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Yndi Halda - Awake! Awoke! This Heavy Gloom Πολύ μελαγχολικό εξώφυλλο, απο μια πολύ κορυφαία πόστ ρόκ μπάντα. Pink Floyd - Wish you were here Τα λόγια είναι περιττά. Όπως επίσης περιττό είναι να ποστάρω όλη την δισκογραφία των Floyd για να επαινέσω τα εξώφυλλα. * Πάνω σε αυτό το θέμα, μου αρέσει πολύ και μια άλλη φωτογραφία η οποία με μελαγχολεί για καθαρά προσωπικούς μου λ΄γους, αλλα πιστεύω ότι ακόμα και έτσι έχει την χάρη της...[*/I] Zbigniew Preisner - Silence, Night & Dreams Πλήρης αρμονία με την μουσική που κρύβει μέσα αυτό το υπερδισκίδιο... Έγραψε πάλι ο Πολωνός. Godspeed You Black Emperor! - F♯A♯∞ No comments...
Garnele Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μια που μιλάμε για διαστροφή, να και ακόμη μια ωραία =ρ
thanocaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Διαστροφή έέέ; ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ-ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ
freedubus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Διαστροφή είπαμε, όχι διατροφή Πολύ γυναικάρα η peaches, και με το μούσι την κέρναγα άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.