xbiker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ειναι δυνατον πριν 15 μηνες να εχω δωσει 1800 ευρω για το laptop dv9393 HP και ξαφνικα χωρις λογο να καει η μητρικη? Επικοινωνησα με την ΗP και μου ζητησαν 600 ευρω για την αντικατασταση της! ενω αυτη την στιγμη με 800 αγοραζω πολυ καλυτερο μηχανημα.... Tι να πω...τσαμπα τα λεφτα! και απο οσο εχω διαβασει σε ξενα forum παρα πολλα motherboad HP στο χρονο πανω...dead, μαλλον θα το δωσω στην φωκια την γυναικα μου να το κανει τραπεζακι! Δειτε: http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447627+1236234271875+28353475&threadId=1260549
carib Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τι πρόβλημα παρουσιάζει? Τα περισσότερα επισκευάζονται αλλά ρίξε μια ματιά εδώ πρώτα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301282'>http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301282 Ειναι δυνατον πριν 15 μηνες να εχω δωσει 1800 ευρω για το laptop dv9393 HPκαι ξαφνικα χωρις λογο να καει η μητρικη? Επικοινωνησα με την ΗP και μου ζητησαν 600 ευρω για την αντικατασταση της! ενω αυτη την στιγμη με 800 αγοραζω πολυ καλυτερο μηχανημα.... Tι να πω...τσαμπα τα λεφτα! και απο οσο εχω διαβασει σε ξενα forum παρα πολλα motherboad HP στο χρονο πανω...dead, μαλλον θα το δωσω στην φωκια την γυναικα μου να το κανει τραπεζακι! Δειτε: http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447627+1236234271875+28353475&threadId=1260549 Τι πρόβλημα παρουσιάζει? Τα περισσότερα επισκευάζονται αλλά ρίξε μια ματιά εδώ πρώτα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301282
koprodogis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 δε σε καταλαβαινω Γιατι να πληρωσεις για τη μητρικη αφου το μηχανημα ειναι εντος εγγυησης?
kirimis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ειναι δυνατον πριν 15 μηνες να εχω δωσει 1800 ευρω για το laptop dv9393 HPκαι ξαφνικα χωρις λογο να καει η μητρικη? Επικοινωνησα με την ΗP και μου ζητησαν 600 ευρω για την αντικατασταση της! ενω αυτη την στιγμη με 800 αγοραζω πολυ καλυτερο μηχανημα.... Tι να πω...τσαμπα τα λεφτα! και απο οσο εχω διαβασει σε ξενα forum παρα πολλα motherboad HP στο χρονο πανω...dead, μαλλον θα το δωσω στην φωκια την γυναικα μου να το κανει τραπεζακι! Δειτε: http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447627+1236234271875+28353475&threadId=1260549 ΑΞΙΟΣ! Εδωσες 1800 για τον φορητο και δεν πηρες επεκταση εγγυησης! ΕΥΓΕ... Τα HP ειναι εξαιρετικα μηχανηματα και το αποδεικνυουν τα τελευταια πολλα χρονια... δεν σημαινει ομως πως δεν θα υπαρξουν και τυχαια failures. Τωρα αν πηρες φορητο και δεν πηρες επεκταση... εεε δεν σε φταιει κανεις!
dazeman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τι να πω για την ΗP? +1000 !!! Φίλος ταλαιπωρείτο με έναν 1030 εδώ και μήνες (εντός εγγύησης) λέγοντάς του απο την αντιπροσωπεία σε μία απο τις πολλές κατοικοεδρεύσεις του φορητού, ότι φταίει η μητρική την οποία και άλλαξαν. Ο φορητός μία από τα ίδια. Το πρόβλημά του ήταν ότι "επανακαθόριζε " την σημασία της λέξης σέρνομαι στους υπολογιστές. 7 λεπτά για να ανοίξει, 12 για να επανεκκινήσει, για να ανοίξει ένα παράθυρο προλάβαινες να πιείς καφέ και να φάς κα γλυκό, κλπ κλπ. Η λύση ήρθε όταν πια το πήρε απόφαση ότι θα χάσει την εγγύηση, γιατί φορητό πλήρωσε και φορητό δεν είχε. -Τον πήγαινε, τον άφηνε του λέγανε τον φτιάξαμε, και ξανά απο την αρχή.. Έκανε φορμάτ και πέρασε απο την αρχή νέο λειτουργικό (vista) που όμως δεν έχει καμμία σχέση με "πρόσθετα" της Hp! O φορητός "πετάει" !
choutos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλά, άμα από την ΗΡ του είπαν ότι χάνεται η εγγύηση επειδή έκανε format είναι για πολλές μπάτσες...Πού ξανακούστηκε αυτό? Παρεπιπτόντως δεν νομίζω να ήταν τα προγράμματα της HP το πρόβλημα. Έχω δουλέψει φορητό της σειράς με όλο το bloatware μέσα και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μήπως είχε κονομήσει κανέναν ιό?
basilis5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 γνωστο και 1000ειπωμενο, εχεις 2 χρονια εγγυηση,αλλα πρεπει να το κυνηγησεις με δικηγορο και απειλες,αλλιως ...
xbiker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ΑΞΙΟΣ!Εδωσες 1800 για τον φορητο και δεν πηρες επεκταση εγγυησης! ΕΥΓΕ... Τα HP ειναι εξαιρετικα μηχανηματα και το αποδεικνυουν τα τελευταια πολλα χρονια... δεν σημαινει ομως πως δεν θα υπαρξουν και τυχαια failures. Τωρα αν πηρες φορητο και δεν πηρες επεκταση... εεε δεν σε φταιει κανεις! Ωπα φιλε.... δηλαδη να παω να παρω επεκταση εγγυησης και για ολες τις υπολοιπες hi end συσκευες μου?? ειναι απαραδεκτο σε τοση επωνυμη εταιρεια και να εχουν παρουσιαστει τοσα πολλα καμενα motherboard! εαν ηταν σοβαρη η εταιρεια θα τα εκανε ανακληση ολα. Εδωσα 1800 ευρω και απαιτω να ειναι το κορυφαιο!
Cyric Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ωπα φιλε....δηλαδη να παω να παρω επεκταση εγγυησης και για ολες τις υπολοιπες hi end συσκευες μου?? ειναι απαραδεκτο σε τοση επωνυμη εταιρεια και να εχουν παρουσιαστει τοσα πολλα καμενα motherboard! εαν ηταν σοβαρη η εταιρεια θα τα εκανε ανακληση ολα. Εδωσα 1800 ευρω και απαιτω να ειναι το κορυφαιο! Για ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες σου ο κατασκευαστης τους ειναι υποχρεωμενος να σου παρεχει 2ετη εγγυηση οπως ειπε ο basilis. Οποτε αστους να λενε ενα χρονο και αηδιες. Αν -μακρυα απο εμας- γινει το κακο και σου πουνε μα-μου δεν στο αλλαζω κανεις μια καταγγελια και αυτοι τρεχουνε για να μην βγουνε εκτεθημενοι. Πονταρουνε στην αγνοια του κοινου και προσφερουν 1 μονο χρονο εγγυηση.
Forensick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Για ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες σου ο κατασκευαστης τους ειναι υποχρεωμενος να σου παρεχει 2ετη εγγυηση οπως ειπε ο basilis. Οποτε αστους να λενε ενα χρονο και αηδιες. Αν -μακρυα απο εμας- γινει το κακο και σου πουνε μα-μου δεν στο αλλαζω κανεις μια καταγγελια και αυτοι τρεχουνε για να μην βγουνε εκτεθημενοι. Πονταρουνε στην αγνοια του κοινου και προσφερουν 1 μονο χρονο εγγυηση. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είχα επικοινωνήσει για αυτό το θέμα με ένα αντίστοιχο του ινκα(τωρα δεν θυμάμαι σε καμία περίπτωση το όνομα) και μου είχαν πει πως υπάρχει μια τρύπα στον αντίστοιχο νόμο και έτσι δεν είναι υποχρεωμένοι για τα 2 χρόνια. Βέβαια πλέον οι περισσότεροι σε αυτά τα προιόντα δίνουν 2 χρόνια εγγύηση.
mihalakis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 1800ε για φορητό δεν θα τα έδινα (χωρίς να είναι θέμα το αν τα έχω ή όχι. Απλά είμαι της γνώμης οτι έτσι που τρέχει η τεχνολογία στους υπολογιστές χάνουν τρομερά γρήγορα την αξία τους), πόσο μάλλον όταν έχει 1 χρόνο εγγύηση. Το οτι κοστίζει τόσα δεν σημαίνει βέβαια οτι δεν μπορεί να χαλάσει κάτι. Ωστόσο το θεωρώ απαράδεκτο από μια εταιρεία σαν την ΗΡ να πουλάει κάποια μοντέλα της με 1 χρόνο εγγύηση και κάποια άλλα με 2...
basilis5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εγω οταν το κηνυγησα με ινκα κλπ μου ειχαν πει πως τα 2χρονια ισχυαν κανονικα. αν τους κηνυγησεις, δεν τους συμφερει να πανε δικαστικως,γιατι αν κερδισεις θα υπαχει δεδικασμενο και θα λυσει τα χερια των επομενων αυο,και ετσι συνηθως συμβιβαζονται. μην το αφησεις ετσι φιλε, εχεις ακομα 1 χρονο εγγυηση. επισης, θα με κραξουν πολλοι,αλλα αν θες κατι κορυφαιο,και εχεις και 1800 υρω μπατζετ,δεν παιρνεις ΗΡ.. αλλα ολα αυτα ειναι και τυχερα. οπως και να εχει, παρε στην επισημη αντιπροσωπεια και μιλα τους,και πες πως εχεις μιλησει με ινκα, συνηγορο καταναλωτη κλπ δεν τα θυμαμαι,και ειναι σαφες πως δικαιουσαι 2 χρονια, και αν δεν γινεται τπτ, θα κινηθεις δικαστικα, και θα ζητησεις και αποζημιωση αναδρομικα για την δουλεια που δεν μπορεις να κανεις λογω του ποβληματος κλπ
nick_csd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 συμφωνω στο οτι Hp και ποιοτητα στα laptop τουλαχιστον ειναι αντιθετα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.