Lefteris29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πριν περιπου 8 μηνες εκανα αναβαθμιση στη συνδεση μου με forthnet σε 24mbps οπου μου στειλαν το παραπανω router.μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα περα απο καποιες επανεκκινησεις (υπηρχε προβλημα στην γραμμη το οποιο και επιλυθηκε) και μεχρι την0 περασμενη κυριακη ολα πηγαιναν ρολοι. ..απο δευτερα πρωι δεν ξαναειχα συνδεση. συγκεκριμενα πανω στο router αναβουν τεσσερα φωτακια απο τα οποια πλεον δεν αναβει το φως του status και το φως του internet. δοκιμασα με ενα παλιο απλο μοντεμ για να δω αν υπηρχε καποιο προβλημα στην γραμμη και δουλευε κανονικοτατα. απλα θα θελα να σας ρωτησω ..παιζει να εχει χαλασει το router? (σε ολη το διαστημα που το ειχα, ειχα παρατηρησει οτι θερμαινοταν πολυ στην βαση του και το τελευταιο σουκου το ειχα συνεχως ανοιχτο) παιδια αν ξερετε πειτε μου μια γνωμη μηπως και καταφερω να βρω μια λυση... για να μην τα σκασω αδικα σε καινουργιο.. ευχαριστω
karabouzouk... Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε να το κάνεις reset από το κουμπί στο πίσω μέρος και μετά ξαναρυθμισέ το... αν δεν δουλέψει και έτσι και είσαι σίγουρος ότι η γραμμή και η σύνδεση dsl είναι ΟΚ τότε μαλλον αποχαιρέτησε..!! Ψάξε για καμιά εγγύηση αν και δεν νομίζω να σου κάνουν τη χάρη αυτοί στη forthnet...
nick#18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 τη χαρη στη forthnet θα του την κανουν... δεν ξερω τι και πως αλλα μαλλον προβλημα της forthnet ειναι αυτο και σε εμενα το ιδιο εκανε και με μερικα reset ολα οκ...και η θερμοκρασια στα κοκκινα στη βαση αν και μπορω να πω οτι ειναι δροσερο σε σχεση με αλλα (βλ. siemens cl-110)
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 an deν αναβει το status τοτε μαλλον game over οποτε give it back gia ελεγχο και πιθανη αντικατασταση.logika δεν θα συγχρονιζει καν και δεν θα μπορεις να μπεις και στο interface tou router.
nick#18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ααα γιααα μισο λεπτο....το status αναβει οταν γινετε χρηση internet.... το dsl μηπως θες να πεις? αν αναβει το dsl μπορει να μην συνδεετε με τη forthnet και να πρεπει να μπεις να πατησεις connect απο το interface...
Lefteris29 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ααα γιααα μισο λεπτο....το status αναβει οταν γινετε χρηση internet.... το dsl μηπως θες να πεις? αν αναβει το dsl μπορει να μην συνδεετε με τη forthnet και να πρεπει να μπεις να πατησεις connect απο το interface... βασικα αναβουν τα συγκεκριμενα: dsl, wlan και lan. η γραμμη παντως ειναι μια χαρα γιατι τωρα εχω internet αλλα με το παλιο modem συνδεδεμενο. status και το φωτακι του internet ουτε για ιδεα. στο interface πως μπαινω? γιατι εχω χασει το χαρτι που ειχε μεσα το router.
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 192.168.1.1 .νομιζω το status αναβει ετσι και αλλιως εκτος αν θυμαμε απο το πιο παλιο dlink to 664.to internet αναβει και τρεμοσβηνει στην κινηση και το wlan αν θυμαμε.
Lefteris29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Στο προβλημα που ειχα πριν μερες σημερα καταφερα να ασχοληθω και βρηκα λυση μεσω της σελιδας της σελιδας 192.168.1.1 να τι ξαναρυθμισω και τωρα δουλευει κανονικα. αλλα.. η χαρα δεν μου κρατησε για πολυ αφου σε σχεση με πριν το internet τωρα σερνεται.. δηλαδη αντε να κανει download με μεγιστο 150-160kbps.και πολλα λεω. ελεγξα ρυθμισεις και γενικα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. ξερετε γιατι μπορει να συμβαινει αυτο και αν μπορω να κανω κατι?? please αν μπορειτε πειτε μια γνωμη..
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 pppoe το εχεις με Llc?στα ποσα κλειδωνεις?κατεβασε απο http://www.apple.com με downkload manager.
Lefteris29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 μολις ξαναδοκιμασα μετα απο reset kai restart και τωρα ειναι παλι στα φυσιολογικα. ευχαριστω παντως..
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 μπορει για καποιο λογο να μην ειχε κλειδωσει ψηλα για αυτο να μην κατεβαζε γρηγορα και τωρα μετα το restart να εστρωσε
Lefteris29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ναι μαλλον κατι τετοιο θα γινε.βασικα με μοντεμ και συνδεσεις ειμαι ασχετος αλλα παλι καλα που υπαρχει το insomnia και κατι αρχιζω να πιανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.