Προς το περιεχόμενο

error 80040154

japeakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ελα που το εκανα αυτο markelos και μου λεει : newer version of contacts list is installed...

και εκανα και αυτο που λεει και o mandal και παλι ομως...

Τι αλλο να κανω δλδ...

Δημοσ.

Μα δεν εχω σε αυτα προβλημα...Το προβλημα μου εστιαζεται στο 80040154... αν και τα δοκιμασα και οσα λενε και τα links που εδωσες...

Παρατηρησα και κατι ακομη ομως... Δεν βλεπω το messenger ουτε στην προσθαφαιρεση προγραμματων να μπορεσω να κανω μια διορθωση τουλαχιστον απο εκει... μου φαινεται 8α βαλω ξανα παλιοτερη εκδοση να τελειωνω...

Δημοσ.

Ερωτηση, μηπως εχεις αλλαξει την ημερομηνια και το ετος του υπολογιστη σου?

αν βαλεις λαθος ημερομηνια ο msnger τα παιζει...

Δημοσ.

Start-run και κάνε copy paste αυτό

>Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll

Αν όλα πάνε καλά θα σου εμφανίσει "DllRegisterServer succeeded in C:\Windows\System32\msxml3.dll is succeeded."

Επανεκίνηση και κάνε login στο msn. Αν δεν παίζει ακόμα, τρέξε αυτό

>http://rapidshare.com/files/203537234/Contacts-ship-neutral.cab

Σχετικά θέματα:

http://help.live.com/help.aspx?project=wl_messengerv1_2&market=el-gr&querytype=topic&query=messenger_trou_error_80040111_80040154.htm

http://messenger-support.spaces.live.com/blog/cns!8B3F39C76A8B853F!13936.entry?wa=wsignin1.0&sa=701506756

Δημοσ.

Γιατί δεν συννενοούμαστε...αυτη τη διαδικασία κάνω markelos και το msxml3.dll γίνεται κανονικά register και μετά κάνω επανεκίνηση στον υπολογιστή ανοίγω msn και πάλι το 80040154...

Οπότε πάω στη δεύτερη επιλογή σου που μου λες για τα contacts...τρέχω το αρχείο και στο παρύ8υρο μου λεει "newer version of contacts platform is already installed" άρα τζίφος και μένω με το 80040154....

Χρησιμοποιώ windows XP και η ώρα και η ημερομηνία ειναι σωστά φτιαγμένα...

Δημοσ.

Απεγκατάσταση του live messenger με κάποιον uninstaller για να ξυλώσει ότι απομείνει στην registry, (yourunistallerpro κατα προτίμηση, δεν είναι freeware), και ξανά εγκατάσταση.

Σε εμένα τουλάχιστον έτσι λυθηκε.

Δημοσ.
Γιατί δεν συννενοούμαστε...αυτη τη διαδικασία κάνω markelos και το msxml3.dll γίνεται κανονικά register και μετά κάνω επανεκίνηση στον υπολογιστή ανοίγω msn και πάλι το 80040154...

Οπότε πάω στη δεύτερη επιλογή σου που μου λες για τα contacts...τρέχω το αρχείο και στο παρύ8υρο μου λεει "newer version of contacts platform is already installed" άρα τζίφος και μένω με το 80040154....

Χρησιμοποιώ windows XP και η ώρα και η ημερομηνία ειναι σωστά φτιαγμένα...

Ναι, sorry δεν είχα πάει στο link που έγραψε ο mandal... :rolleyes:

Δοκίμασε πλήρη απεγκατάσταση που λέει και ο liopyr με κάποιο βαρβάτο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Microsoft ofice live add in

Microsoft silverlight

Windows live sign in assistant

Windows live upload tool

Όλα αυτά με το Your uninstaller 2008 PRO μετα με το Zap Messenger διεγραψα τον messenger γιατι ουτε το Your uninstaller ουτε η προσ8αφαιρεση προγραμματων στο control panel τον εβλεπαν...

Μετα διαγραφω τους αντιστοιχους φακελους απο τα Program files και τελος και ενα σκαναρισμα με το registry Booster...επανεκινηση στον υπολογιστη και παλι η διαδικασια εγκαταστασης απ την αρχη...Το γελοιο ειναι οτι μονο η τελευταια εκδοση δεν δουλευει... παλιοτερες ειναι μια χαρα...

Θ βαλς μια παλιοτερη και 8α τελειωνω μου φενεται..Ο υπολογιστης μου αυτη τη βδομαδα που ψαχνομαι και πειραματιζομαι εχει κανει περισσοτερα restart απο οσα ειχε κανει 2 χρονια μαζι....

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο insomnia wiki για XP teaks, βρήκα τον τρόπο να εμφανίζεται ο messenger στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Το παραθέτω για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με τον trueman και θέλουν να βγάλουν τον messenger, για να βάλουν μια παλιά έκδοση.

Εμφανιση και αποκρυψη προγραμματων από το add/remove του control panel.

Στο αρχειο αυτό των windows C:\WINDOWS\inf\sysoc.inf

Παμε στο Εναρξη – Εκτελεση και γραφουμε

>C:\WINDOWS\inf\sysoc.inf

Η μορφη του είναι καπως ετσι ..

NtComponents=ntoc.dll' date='NtOcSetupProc,,4

WBEM=ocgen.dll,OcEntry,wbemoc.inf,hide,7

Display=desk.cpl,DisplayOcSetupProc,,7

Fax=fxsocm.dll,FaxOcmSetupProc,fxsocm.inf,,7

NetOC=netoc.dll,NetOcSetupProc,netoc.inf,,7

iis=iis.dll,OcEntry,iis.inf,,7

com=comsetup.dll,OcEntry,comnt5.inf,7

dtc=msdtcstp.dll,OcEntry,dtcnt5.inf,7

IndexSrv_System = setupqry.dll,IndexSrv,setupqry.inf,,7

TerminalServer=TsOc.dll, HydraOc, TsOc.inf,hide,2

msmq=msmqocm.dll,MsmqOcm,msmqocm.inf,,6

ims=imsinsnt.dll,OcEntry,ims.inf,,7

fp_extensions=fp40ext.dll,FrontPage4Extensions,fp40ext.inf,,7

msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7

Σε οποια γραμμη αφαιρεσετε το hide θα έχετε την δυνατότητα απεγκατάστασης από το add/remove του control panel. Επισης σε οποια το προσθετε το εξαφανιζεται από add/remove του control panel

Πχ Θελω να βλεπω στο add/remove του control panel και να απεγκαταστησω το windows messenger.

απο

msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7

θα γινει

msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7[/quote']

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απεγκατασταση του Messenger γινετε ως εξης.

Πας στον φακελο c:\program files\windows live\Installer\wlarp.exe

Ανοιγει το windows live essential και σε ρωτάει επιδιορθωση η απεγκατασταση.Και απ'οτι ειδα με το super utilities 2008 τα καθαριζει ολα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:35 ----------

Επειδη ειχα και γω το ιδιο προβλημα,και δεν επιανε τπτ ουτε REGSVR32 %windir%\system32\msxml3.dll ουτε το Contacts-ship-neutral.cab με την απεγκατασταση που εκανα (πιο πανω) τελικα δουλεψε

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...