Προς το περιεχόμενο

Ιδέες για κατασκευη site με joomla

athens4free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω αρχισει εδω και λιγες μερες και ψαχνω free και αφιοπιστες λυσεις ωστε να μπορεσω να βαλω μεσα στο joomla site ενα φορουμ και μια social community. Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει παρα πολλα και εχω καταληξει στα παρακατω .

Εχω δοκιμασει τα εξης :

Για φορουμ : Το γνωστο phpbb3(απο αυτο ειμαι ικανοποιημένος)

κ'

Για community :

1) Community Builder

2) Joomunity

Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε αν ξερετε κατι σχετικα με το ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα extensions και αν εχετε μηπως καποια αλλα να μου προτείνετε.

Φιλικά,

Γιώργος :-)

Δημοσ.

Για φόρουμ θα σου πρότεινα το kunena (πρώην fireboard) που είναι ένα extension και κάθετε πολύ ωραία (σχεδιαστικά) με το joomla σε σχέση με το phpbb που είναι ανώτερο αλλά σχεδιαστικά πως θα το ενώσεις με το κύριο site;

Όσο για community θα με ενδιέφερε να μάθω...αν και νομίζω ότι αυτά τα δύο που αναφέρεις είναι και τα κορυφαία.

Δημοσ.
αλλά σχεδιαστικά πως θα το ενώσεις με το κύριο site;

http://www.jfusion.org

Λοιπόν αναθεωρώ για το Joomunity... άλλαξε πολύ από τότε που το πρωτοείδα.

Έχει γίνει ιδανικό για να δέσει με phbb forum

Δημοσ.
http://www.jfusion.org

Λοιπόν αναθεωρώ για το Joomunity... άλλαξε πολύ από τότε που το πρωτοείδα.

Έχει γίνει ιδανικό για να δέσει με phbb forum

Παιδια δοκιμασα το Jom Social σε cracked εκδοση που βρηκα και ειναι πολυ ανωτερο του joomunity.Το μονο κακο εχει πως δεν ειναι freeware και πως πρεπει να το τρεχεις πειρατικο αν δεν θελεις να πληρωσεις. Το θεμα ειναι πως αν το τρεχω πειρατικο και αν αλλαξω και το design του ωστε να μην καταλαβαινεις πως ειναι jomsocial εύκολα θα εχω καποιο προβλημα μετα με το licence τους?θα με ανακαλυψουν?:whistle:

Δημοσ.

Ναι... αλλά μιλούσες για free.

Για το αν θα έχει πρόβλημα ή όχι... έχει να κάνει με την "έκδοση" που βρήκες

Δημοσ.
Ναι... αλλά μιλούσες για free.

Για το αν θα έχει πρόβλημα ή όχι... έχει να κάνει με την "έκδοση" που βρήκες

Ειναι μια εκδοση η οποια κανονικα πρεπει να την πληρωσω αλλα την βρηκα πειρατικα:devil:

Δημοσ.
Ειναι μια εκδοση η οποια κανονικα πρεπει να την πληρωσω αλλα την βρηκα πειρατικα:devil:

χε... αυτό το καταλάβανε όλοι. Σου απαντάω και πάλι όμως... είναι ανάλογα την "έκδοση"

εκεί που το βρήκες λέει αν είναι ή όχι "μηδενισμένο"

Δημοσ.

:/..δυστηχως δεν το γνωριζω αυτο..και δεν μπορω να το μαθω γιατι εκει που το κατεβαζα ηταν απλα το λινκ απο το rapidshare.

Δημοσ.

Ξερει μηπως κανεις αν βαλω στο site template το οποιο αν ειναι κανονικα αγορασιμο αν θα εχω καποιο προβλημα..δλδ μπορουν καπως να με ανακαληψουν?

Δημοσ.
Δεν νομιζω να μπορουν να σε ανακαλυψουν απο καπου και να εχεις προβλημα...

Οκ ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...