athens4free Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Καλησπερα παιδια. Εχω αρχισει εδω και λιγες μερες και ψαχνω free και αφιοπιστες λυσεις ωστε να μπορεσω να βαλω μεσα στο joomla site ενα φορουμ και μια social community. Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει παρα πολλα και εχω καταληξει στα παρακατω . Εχω δοκιμασει τα εξης : Για φορουμ : Το γνωστο phpbb3(απο αυτο ειμαι ικανοποιημένος) κ' Για community : 1) Community Builder 2) Joomunity Αυτο που θελω ειναι να μου πειτε αν ξερετε κατι σχετικα με το ποσο αξιοπιστα ειναι αυτα τα extensions και αν εχετε μηπως καποια αλλα να μου προτείνετε. Φιλικά, Γιώργος
alchemist125 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Για φόρουμ θα σου πρότεινα το kunena (πρώην fireboard) που είναι ένα extension και κάθετε πολύ ωραία (σχεδιαστικά) με το joomla σε σχέση με το phpbb που είναι ανώτερο αλλά σχεδιαστικά πως θα το ενώσεις με το κύριο site; Όσο για community θα με ενδιέφερε να μάθω...αν και νομίζω ότι αυτά τα δύο που αναφέρεις είναι και τα κορυφαία.
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 αλλά σχεδιαστικά πως θα το ενώσεις με το κύριο site; http://www.jfusion.org Λοιπόν αναθεωρώ για το Joomunity... άλλαξε πολύ από τότε που το πρωτοείδα. Έχει γίνει ιδανικό για να δέσει με phbb forum
athens4free Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 http://www.jfusion.org Λοιπόν αναθεωρώ για το Joomunity... άλλαξε πολύ από τότε που το πρωτοείδα. Έχει γίνει ιδανικό για να δέσει με phbb forum Παιδια δοκιμασα το Jom Social σε cracked εκδοση που βρηκα και ειναι πολυ ανωτερο του joomunity.Το μονο κακο εχει πως δεν ειναι freeware και πως πρεπει να το τρεχεις πειρατικο αν δεν θελεις να πληρωσεις. Το θεμα ειναι πως αν το τρεχω πειρατικο και αν αλλαξω και το design του ωστε να μην καταλαβαινεις πως ειναι jomsocial εύκολα θα εχω καποιο προβλημα μετα με το licence τους?θα με ανακαλυψουν?
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ναι... αλλά μιλούσες για free. Για το αν θα έχει πρόβλημα ή όχι... έχει να κάνει με την "έκδοση" που βρήκες
athens4free Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ναι... αλλά μιλούσες για free. Για το αν θα έχει πρόβλημα ή όχι... έχει να κάνει με την "έκδοση" που βρήκες Ειναι μια εκδοση η οποια κανονικα πρεπει να την πληρωσω αλλα την βρηκα πειρατικα
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ειναι μια εκδοση η οποια κανονικα πρεπει να την πληρωσω αλλα την βρηκα πειρατικα χε... αυτό το καταλάβανε όλοι. Σου απαντάω και πάλι όμως... είναι ανάλογα την "έκδοση" εκεί που το βρήκες λέει αν είναι ή όχι "μηδενισμένο"
athens4free Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 :/..δυστηχως δεν το γνωριζω αυτο..και δεν μπορω να το μαθω γιατι εκει που το κατεβαζα ηταν απλα το λινκ απο το rapidshare.
athens4free Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ξερει μηπως κανεις αν βαλω στο site template το οποιο αν ειναι κανονικα αγορασιμο αν θα εχω καποιο προβλημα..δλδ μπορουν καπως να με ανακαληψουν?
snik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δεν νομιζω να μπορουν να σε ανακαλυψουν απο καπου και να εχεις προβλημα...
athens4free Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δεν νομιζω να μπορουν να σε ανακαλυψουν απο καπου και να εχεις προβλημα... Οκ ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.