kostetos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πιστευω ηρθε η ωρα να καθαρισω λιγο τον υπολογιστη μου..Θελω να αποφυγω την επιλογη του φορματ..Scan του avast δεν εχει επιφερει αποτελεσματα..ειχα ακουσει για ενα προγραμμα το ccleaner.Αν γινεται βοηθηστε με λιγο.. Αν ειμαι offtopic ας το μεταφερει ο αρμοδιος mod στο σωστο topic..ευχαριστω προκαταβολικα!!
ilona Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 κάτι κάνει! μη φανταστείς τίποτα τρομερό! Γιατί δεν διαγράφεις κάποιο προγράμματα που σου είναι άχρηστα από τον πίνακα ελέγχου (προσθαφαίρεση προγραμμάτων);
djskoufos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Διέγραψε τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείς από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου. Τρέξε το ccleaner,είναι πολύ απλό στη χρήση. Κάνε καμιά ανασυγκρότηση. Κάνε και scan με το Αvast. Κάνε και scan με το Ad-aware. Αλλιώς format και είσαι ήσυχος για αρκετό διάστημα..
flik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 εγώ θα έλεγα αν έχεις υπομονή, βάλε revo uninstaller και κάνε uninstall με αυτό όλα τα προγράμματα. απλά τρώει παραπάνω χρόνο. και μετά antivirus, κανένα antispyware κτλ
jtsc21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 εγώ θα έλεγα αν έχεις υπομονή, βάλε revo uninstaller και κάνε uninstall με αυτό όλα τα προγράμματα. απλά τρώει παραπάνω χρόνο. και μετά antivirus, κανένα antispyware κτλ ++++++++στο revo uninstaller.κανει εξαιρετικη δουλεια
Antwni Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ++++++++στο revo uninstaller.κανει εξαιρετικη δουλεια Ξέχασες να πεις και κάτι:Ότι είναι και free;)
jtsc21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ξέχασες να πεις και κάτι:Ότι είναι και free;) οντως!!
evkar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 revo unistaller kai comodo registry cleaner , πολύ καλός συνδυασμός και ....free.
j11h Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 βάλε revo uninstaller και κάνε uninstall Αληθεια κατι παρομοιο για 64 bit υπαρχει?
Antwni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Αληθεια κατι παρομοιο για 64 bit υπαρχει? Γιατί αυτό δεν είναι για 64bit???:rolleyes:
j11h Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Γιατί αυτό δεν είναι για 64bit???:rolleyes: Στο site λεει οτι δεν υποστηριζει 64 bit
Antwni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Όμως δουλεύει μια χαρά σε εμένα που έχω Vista 64bit!! Edit:Και που το είδες εσύ ότι δεν υποστηρίζει 64bit?? http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html
j11h Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Όμως δουλεύει μια χαρά σε εμένα που έχω Vista 64bit!! Edit:Και που το είδες εσύ ότι δεν υποστηρίζει 64bit?? http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html Ισως αν διαβαζες την τελευταια γραμμη κατω κατω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.