markelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπορείς να εξηγήσεις αναλυτικά αν σου ειναι εύκολο, τι δίκτυα έχεις, τι μηχανήματα είναι πάνω τους συνδεδεμένα και τι ip έχει το καθένα; Για να καταλάβουμε. Και θα ήταν προτιμότερο να δώσεις στατικές ip σε όλες σου τις συσκευές. το router τι δουλια εχχει δεν καταλαβενο μονο στο pc ειναι συνδεμενο Πως παίρνουν IP οι συσκευές σου ξέρεις; Σωστά σε ρώτησε ο sekos. Το ρούτερ δίνει τις ip εφόσον οι συσκευές χρησιμοποιούν dhcp, το οποίο είναι πάνω στο ρουτερ.
TITANASX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπορείς να εξηγήσεις αναλυτικά αν σου ειναι εύκολο, τι δίκτυα έχεις, τι μηχανήματα είναι πάνω τους συνδεδεμένα και τι ip έχει το καθένα; Για να καταλάβουμε. Και θα ήταν προτιμότερο να δώσεις στατικές ip σε όλες σου τις συσκευές. Σωστά σε ρώτησε ο sekos. Το ρούτερ δίνει τις ip εφόσον οι συσκευές χρησιμοποιούν dhcp, το οποίο είναι πάνω στο ρουτερ. Πρωτον να διαβαζετε ολα τα μυνηματα ελεος ... Ουτε ο διος ο θεος δεν μπορει να πει στις συσκευς τι Ip θα παρουν με στατικες οπος ξανα ειπα δεν δουλει τιποτα ειναι 3 ξεχοριστα τα δυκτια καμια απολυτος σχεσει ανα μεταξει τους και παλι ροταο τι δουλια εχει το ρουτερ εφοσο δεν γνοριζουν οτι υπαρουν ανα μεταξη τους ελεος
mpentenis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 εγω παντως δεν εχω καταλαβει τιποτα...ειναι 3 τα δυκτια και τα μηχανήματα παιρνουν ip αυτοματα, απο που?ο δισκος δεν εχει DHCP, τα pc προφανως δεν σηκωνουν καποιο DHCP (αλλιως δεν θα ρωτουσες καν, θα το ηξερες....), το ρουτερ δεν εχει σημασια μεταξυ τους αλλα DHCP δεν ακουσα να υπαρχει..... ειτε βαζεις στατικες σε ολα και τελειωνεις ειτε κανεις μια αναλυση των συσκευων και τι θες να κανεις για να παρεις βοηθεια p.s εγω τα διαβασα ολα τα μηνυματα αλλα ακρη δεν εβγαλα.....
markelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Έχεις δίκιο, έλεος τι μαλάκες είμαστε που καθόμαστε και ασχολούμαστε και κανείς μας δεν έχει καταλάβει, έλεος! Βάλε και καμιά τελεία βρε αδερφάκι μου, τα ορθογραφικά πες πάει στο διάολο τα κουτσοβγάζουμε, αν δεν βγαίνει νόημα και συντακτικά πως στο καλό θες να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις. Να είσαι σίγουρος πως προσωπικά έχω διαβάσει όλα τα posts και μια και δυο φορές και ακόμα δεν κατάλαβα. Πραγματικά σου εύχομαι να βρεις λύση. Απλά όταν ένα κείμενο δεν ακολουθεί τους συγκεκριμένους συντακτικούς, γραμματικούς και ορθογραφικούς κανόνες που ορίζει μια γλώσσα, τότε κάποιος που έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί αυτή τη γλώσσα χρειάζεται να μπει στην διαδικασία να κάνει τους ιδιαίτερους συσχετισμούς που θα του επιτρέψουν να καταλάβει τι ήθελε να πει ο ποιητής. Αυτό βέβαια δεν το καταλαβαίνει ο ποιητής, επειδή ο ίδιος ξέρει ακριβώς τι ήθελε να πει
SeKoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 αυτοματο ip πως να το εξηγησω αλιος Αυτό που δεν ξέρεις είναι οτι οι συσκευές δεν πέρνουν αυτόματα IP. Τους τις δίνει ο DHCP server. Αλλωστε και εκεί λέει Obtain an IP automatically. Οχι ότι ναναι O θεός δεν ξέρω αμα ξέρει απο δίκτυα αλλά είναι βασικά πράματα... θα θελες να μας στείλεις ένα σχεδιάγραμμα με την συνδεσμολογία?
TITANASX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ορίστε τη δεν καταλαβαίνετε.. και που είδες τα συντακτικά λάθει οπού όλες σχεδόν οι λέξεις σου δεν είχαν ΤΟΝΟΥΣ ούτε είναι σωστά γραμμένες
hawkpilot Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ορίστε τη δεν καταλαβαίνετε.. και που είδες τα συντακτικά λάθει οπού όλες σχεδόν οι λέξεις σου δεν είχαν ΤΟΝΟΥΣ ούτε είναι σωστά γραμμένες Αν δεν περιγράψεις απλά και κατανοητά την τοπολογία του δικτύου, τα μηχανήματα και το ρόλο του καθενός από αυτά δε θα μπορέσει κανείς να σε βοηθήσει. Τα μηνύματά σου δε βγάζουν κανένα νόημα. Δεν ξέρω για συντακτικά αλλά τα ορθογραφικά σου λάθη είναι πολύ ζόρικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.