pigeon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 ασε το registry εχει προβλημα. παιδια θα συμφωνησω. τριτονα δυστυχως εδω δε θα σε ακολουθησω. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βρει εφαρμογη που να βγαζει ολα τα κλειδια απο το μητρωο. και μιλαμε για εμπορικες εφαρμογες οχι ακυρες. υπαρχει σοβαρο προβλημα. χρειαζεται παντα η επαναφορα συστηματος. και τα προγραμματα που κανουν συμπιεση να μη τα χρησιμοποιειται. μια φορα το εκανα και μου εμεινε στο χερι ποσες φορες εχω ψαξει για να σβησω serials απο εφαρμογες που εμειναν αφου τις ξηλωσα? και το ccleaner κανει καλη δουλεια δε λεω αλλα δε τα βγαζει ολα. 3-4 διαφορετικα registry cleaners να χρησιμοποιησεις θα βγαζεις ακυρα κλειδια Οκ δεν θα διαφωνήσω. Τα μισα απ'αυτα που λες τα ελεγα κι εγω πριν περιπου 10 χρόνια. Απο τότε, εψαξα, εμαθα και δεν εχω τα προβλήματα που αναφέρεις.. Το τι σκουπίδια αφηνουν οι εφαρμογές ειναι προβλημα των προγραμματιστων καθε εφαρμογής. Οσο για τα registry defragers προφανως ειμαι τυχερος που κάνω defrag εδω και 6 χρόνια και δεν εχω ουτε μια φορα πρόβλημα. Και ξέρεις γιατι; Γιατι πριν πειράξει το registry κρατάει αντίγραφο κι αν -λεμε ΑΝ- υπάρχει πρόβλημα, ξαναγυρνα στο προηγούμενο state. Επισης, τι ειδους κλειδιά θελεις να βγάλεις που δεν βγαίνουν με το ccleaner; Τεσσερα-πέντε μέρη ειναι αυτα που γεμίζουν κλειδια: Το HKCU/Software, το HKLM/Software , τα shortcuts, τα MRU , αυτα πανω κάτω. Αν ειναι ανοιξε ενα θεμα σχετικό μην ειμαστε offtopic, να το συζητήσουμε, γιατι στο τελος μπορει να μαθουμε κάτι εμεις που δεν το ξέρουμε ή εσυ κατι που το αγνοεις. Το δικό μου συμπέρασμα ειναι οτι η registry εχει προβλήματα οσο οι χρήστες της εχουν αγνοια.
coreygaylas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 μιά ζωή offtopic......... απο την αφαιρεση του IE απο τα win7 που ειναι και το θεμα μας, πηγαμε στη καταναλωση μνημης του Firefox, πηγαμε στην επεξηγηση της λεξης τζες???, πηγαμε στο τι πεζει με το μητρωο (registry) ????????????
pigeon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Τι να κάνουμε φιλε ετσι ειναι η κουβεντα... Απο καπου την πιάνεις και κάπου καταλήγεις. Δεν ειμαστε ρομποτάκια , ουτε οπαδοι να βγουμε να φωναξουμε τα συνθήματά μας και να πάμε για υπνο.. Σχολιασμό κάνουμε, δεν συμπληρώνουμε το επισημο FAQ της wiki. Οποιος δυσανασχετεί και βαριέται να διαβάζει μπορει να παει στα 100αδες "βαριά" θέματα που χρίζουν προσεκτικότερων απαντήσεων τύπου επιστημονικού ερωτηματολογίου. Αλλα εκει χρειάζεται και γνώσεις...
DIMITRISG Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Σχολιασμό κάνουμε, δεν συμπληρώνουμε το επισημο FAQ της wiki. ......no comment
lef50 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 μιά ζωή offtopic.........πηγαμε στην επεξηγηση της λεξης τζες???, Δηλαδη σε πειραξε το εκτος θεματος της επεξηγησης το οποιο και χαρακτηρισα απο το οτι συμφορουμιτης χαρακτηρισε ετσι συμφορουμιτη?γιατι εμενα μου φαινεται οτι και συ χαβαλε κανεις χρησιμοποιωντας τα περι εκτος θεματος.
status Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μιας και το κάναμε παιδική χαρά ΠΑΛΙ ... Τζες από το Τζέϊ; :Ρ και στον πληθυντικό: οι Τζέδες; :Ρ
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δηλαδη σε πειραξε το εκτος θεματος της επεξηγησης το οποιο και χαρακτηρισα απο το οτι συμφορουμιτης χαρακτηρισε ετσι συμφορουμιτη?γιατι εμενα μου φαινεται οτι και συ χαβαλε κανεις χρησιμοποιωντας τα περι εκτος θεματος. Λεγοντας τζες εννοω το γιαννιωτικο που σημαινει ο τυπος.Τωρα εσυ τι καταλαβες δικο σου θεμα.ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Kαι οταν θα βγουν τα 7 θα λεμε ..Ουι τι φτιαξαν οι τζεδεεεες!!!
pournaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 μιά ζωή offtopic.........απο την αφαιρεση του IE απο τα win7 που ειναι και το θεμα μας, πηγαμε στη καταναλωση μνημης του Firefox, πηγαμε στην επεξηγηση της λεξης τζες???, πηγαμε στο τι πεζει με το μητρωο (registry) ???????????? Κοιτα ομως που αντι να μαθουμε μονο για την αφαιρεση του ie, μαθαμε και για τους τζεδες, και και για τη μνημη της αλεπους, και για καλα και κακα του registry. 4 σε 1 δηλαδη, μην το συζητας, οικονομικοτατο ειναι, παρτο σε συμφερει
lef50 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Λεγοντας τζες εννοω το γιαννιωτικο που σημαινει ο τυπος.Τωρα εσυ τι καταλαβες δικο σου θεμα.ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Τσιφορο εχεις διαβασει Βαμβακαρη εχεις ακουσει?
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Τσιφορο εχεις διαβασει Βαμβακαρη εχεις ακουσει? Δεν διαβαζω λογοτεχνια και ακουω κλαρινα.:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις