Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ασε το registry εχει προβλημα. παιδια θα συμφωνησω. τριτονα δυστυχως εδω δε θα σε ακολουθησω. η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βρει εφαρμογη που να βγαζει ολα τα κλειδια απο το μητρωο. και μιλαμε για εμπορικες εφαρμογες οχι ακυρες. υπαρχει σοβαρο προβλημα. χρειαζεται παντα η επαναφορα συστηματος. και τα προγραμματα που κανουν συμπιεση να μη τα χρησιμοποιειται. μια φορα το εκανα και μου εμεινε στο χερι :devil:

ποσες φορες εχω ψαξει για να σβησω serials απο εφαρμογες που εμειναν αφου τις ξηλωσα? :devil:

και το ccleaner κανει καλη δουλεια δε λεω αλλα δε τα βγαζει ολα. 3-4 διαφορετικα registry cleaners να χρησιμοποιησεις θα βγαζεις ακυρα κλειδια

Οκ δεν θα διαφωνήσω. Τα μισα απ'αυτα που λες τα ελεγα κι εγω πριν περιπου 10 χρόνια. Απο τότε, εψαξα, εμαθα και δεν εχω τα προβλήματα που αναφέρεις.. Το τι σκουπίδια αφηνουν οι εφαρμογές ειναι προβλημα των προγραμματιστων καθε εφαρμογής. Οσο για τα registry defragers προφανως ειμαι τυχερος που κάνω defrag εδω και 6 χρόνια και δεν εχω ουτε μια φορα πρόβλημα. Και ξέρεις γιατι; Γιατι πριν πειράξει το registry κρατάει αντίγραφο κι αν -λεμε ΑΝ- υπάρχει πρόβλημα, ξαναγυρνα στο προηγούμενο state.

Επισης, τι ειδους κλειδιά θελεις να βγάλεις που δεν βγαίνουν με το ccleaner; Τεσσερα-πέντε μέρη ειναι αυτα που γεμίζουν κλειδια: Το HKCU/Software, το HKLM/Software , τα shortcuts, τα MRU , αυτα πανω κάτω. Αν ειναι ανοιξε ενα θεμα σχετικό μην ειμαστε offtopic, να το συζητήσουμε, γιατι στο τελος μπορει να μαθουμε κάτι εμεις που δεν το ξέρουμε ή εσυ κατι που το αγνοεις.

Το δικό μου συμπέρασμα ειναι οτι η registry εχει προβλήματα οσο οι χρήστες της εχουν αγνοια. :X

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μιά ζωή offtopic.........

απο την αφαιρεση του IE απο τα win7 που ειναι και το θεμα μας,

πηγαμε στη καταναλωση μνημης του Firefox,

πηγαμε στην επεξηγηση της λεξης τζες???,

πηγαμε στο τι πεζει με το μητρωο (registry) ????????????

Δημοσ.

Τι να κάνουμε φιλε ετσι ειναι η κουβεντα... Απο καπου την πιάνεις και κάπου καταλήγεις. Δεν ειμαστε ρομποτάκια , ουτε οπαδοι να βγουμε να φωναξουμε τα συνθήματά μας και να πάμε για υπνο.. :X

Σχολιασμό κάνουμε, δεν συμπληρώνουμε το επισημο FAQ της wiki. Οποιος δυσανασχετεί και βαριέται να διαβάζει μπορει να παει στα 100αδες "βαριά" θέματα που χρίζουν προσεκτικότερων απαντήσεων τύπου επιστημονικού ερωτηματολογίου. Αλλα εκει χρειάζεται και γνώσεις... ;)

Δημοσ.

Δηλαδη σε πειραξε το εκτος θεματος της επεξηγησης το οποιο και χαρακτηρισα απο το οτι συμφορουμιτης χαρακτηρισε ετσι συμφορουμιτη?γιατι εμενα μου φαινεται οτι και συ χαβαλε κανεις χρησιμοποιωντας τα περι εκτος θεματος.:P

Δημοσ.

Μιας και το κάναμε παιδική χαρά ΠΑΛΙ ... Τζες από το Τζέϊ; :Ρ

και στον πληθυντικό: οι Τζέδες; :Ρ

Δημοσ.
Δηλαδη σε πειραξε το εκτος θεματος της επεξηγησης το οποιο και χαρακτηρισα απο το οτι συμφορουμιτης χαρακτηρισε ετσι συμφορουμιτη?γιατι εμενα μου φαινεται οτι και συ χαβαλε κανεις χρησιμοποιωντας τα περι εκτος θεματος.:P

Λεγοντας τζες εννοω το γιαννιωτικο που σημαινει ο τυπος.Τωρα εσυ τι καταλαβες δικο σου θεμα.ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Kαι οταν θα βγουν τα 7 θα λεμε ..Ουι τι φτιαξαν οι τζεδεεεες!!!

Δημοσ.

απο την αφαιρεση του IE απο τα win7 που ειναι και το θεμα μας,

πηγαμε στη καταναλωση μνημης του Firefox,

πηγαμε στο τι πεζει με το μητρωο (registry) ????????????

Κοιτα ομως που αντι να μαθουμε μονο για την αφαιρεση του ie, μαθαμε και για τους τζεδες, και και για τη μνημη της αλεπους, και για καλα και κακα του registry.

4 σε 1 δηλαδη, μην το συζητας, οικονομικοτατο ειναι, παρτο σε συμφερει :-)

Δημοσ.
Λεγοντας τζες εννοω το γιαννιωτικο που σημαινει ο τυπος.Τωρα εσυ τι καταλαβες δικο σου θεμα.ΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Τσιφορο εχεις διαβασει Βαμβακαρη εχεις ακουσει?

Δημοσ.
Τσιφορο εχεις διαβασει Βαμβακαρη εχεις ακουσει?

Δεν διαβαζω λογοτεχνια και ακουω κλαρινα.:P:p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...