DrLo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Θα υποπχρεωθεί και η Apple να μην έχει default τον Safari ? Οι διανομές linux ότι έχει η κάθε μία ? ή όχι επειδή δεν έχουν "κυρίαρχη θέση" όπως η MS ?
status Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 από FTP ίσως Δεν είναι το θέμα εκεί και δεν είναι έτσι όπως το φαντάζεστε. Στο κάτω κάτω ε ένα particion με backup το software που δουλεύεται δεν μπορεί να υπάρχει; εγω λεω απο torrent......:p Και τον client του torrent που θα τον κατεβάσεις; Από FTP κ αυτό; :Ρ Θα πάρει η θύρα 21 (του FTP όχι της ΑΕΚ) φωτιά.:Ρ
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δεν είναι το θέμα εκεί και δεν είναι έτσι όπως το φαντάζεστε. Στο κάτω κάτω ε ένα particion με backup το software που δουλεύεται δεν μπορεί να υπάρχει; +10000 και αν οχι partition σε ενα εξωτερικο σκληρο σε αδερφε με το backup σου!!! Δεν το πιστευω οτι καποιοι κολλανε στο πως θα κανουν εγκατασταση ενως browser χωρις τον IE. Στην τελικη καντε το με τον ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ!!Κατεβαστε εναν unix emulator καντε compile το wget και κατεβαστε οτι θελετε!!!!!!!:lol::lol:
Highlander Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Στην τελευταία beta των 7 σε περίπτωση που αφαιρέσεις τον ΙΕ δεν παραμένει.Είναι βέβαια ευνόητο πως η μηχανή του ΙΕ παραμένει, αφού χρησιμοποιείται όχι μόνο από στοιχεία του υπόλοιπου λειτουργικού αλλά και από πάρα πολλά τρίτα προγράμματα για Windows. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πολλές εφαρμογές δεν τρέχουν αν δεν υπάρχει η μηχανή. Το ότι κάποιες τράπεζες/εταιρίες παίζουν μόνο με ΙΕ μήπως θα πρέπει και αυτές να κατηγορηθούν για μονοπωλιακές τακτικές ; Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος.... Έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε με το αν η M$ δίνει τον ΙΕ ή ότι άλλο.
status Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 +10000 και αν οχι partition σε ενα εξωτερικο σκληρο σε αδερφε με το backup σου!!! Δεν το πιστευω οτι καποιοι κολλανε στο πως θα κανουν εγκατασταση ενως browser χωρις τον IE. Μήπως κατα βάθος δεν θέλετε να βγαίνει ο explorer τελικά; Παρατηρώ μια μικρή ανασφάλεια δλδ όχι τίποτε άλλο..
c4lex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Θα υποπχρεωθεί και η Apple να μην έχει default τον Safari ? Οι διανομές linux ότι έχει η κάθε μία ? ή όχι επειδή δεν έχουν "κυρίαρχη θέση" όπως η MS ? Φυσικά. Θα υποχρεωθούν στις ίδιες ενέργειες η Apple και η όποια linux διανομή αποκτήσει αντίστοιχη θέση με την MS και παράλληλα χρησιμοποιούν την θέση αυτή να καταστρέφουν τον ανταγωνισμό σε άλλο χώρο. Ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις.
status Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Φυσικά. Θα υποχρεωθούν στις ίδιες ενέργειες η Apple και η όποια linux διανομή αποκτήσει αντίστοιχη θέση με την MS και παράλληλα χρησιμοποιούν την θέση αυτή να καταστρέφουν τον ανταγωνισμό σε άλλο χώρο. Ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις. Δικαστή Ντρεντ μου θύμισες τώρα να είσαι καλά ρε αδελφάκι
c4lex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δικαστή Ντρεντ μου θύμισες τώρα να είσαι καλά ρε αδελφάκι Thank you, I try...
Hetfield Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 70 ειναι για να σου πει καλημερα απο κει και περα,εμενα αισιως (το αφηνω βεβαια ισως και μερες ανοικτο), μου εχει φτασει μεχρι τα 760μβ (ως εκει εχω παρατηρησει).Οπως και να εχει, η διαχειριση μνημης που κανει ο ff ειναι επιεικως απαραδεκτη. Ανοιγεις 50 παραθυρα, σου φτανει η μνημη στα 500μβ, τα κλεινεις αφηνοντας μονο το πρωτο με τη σελιδα του γουγλε, και παραμενουν δεσμευμενα τα 500. Κοιτα, τη διαχειριση της μνημης δεν τη κανει μονο ο Firefox, ειναι και θεμα λειτουργικου. Οπως βλεπεις και στο screenshot που παραθετω, εχω ανοιχτα 10 tabs και ο Firefox μου τρωει τα 167mb απο τα 2.9 GB διαθεσιμης RAM Φυσικά. Θα υποχρεωθούν στις ίδιες ενέργειες η Apple και η όποια linux διανομή αποκτήσει αντίστοιχη θέση με την MS και παράλληλα χρησιμοποιούν την θέση αυτή να καταστρέφουν τον ανταγωνισμό σε άλλο χώρο. Ο νόμος δεν κάνει διακρίσεις. Τα macs και οι διανομες linux δεν κατεχουν δεσποζουσα θεση στον ανταγωνισμο
Pacino Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω κάτι; Η μάϊκροσοφτ βγάζει λεφτά από τον εξπλόρερ; Οκ κι εγώ δε γουστάρω να μη βγαίνει ή να είναι tricky η απεγκατάσταση του. Είμαι χρήστης firefox και τον χρησιμοποιώ μόνο όταν χρειάζεται τον explorer. Απλά δε μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα με το μονοπώλιο.. Δηλαδή αν η μάικροσοφτ αποφασίσει να κάνει το office, που btw είναι πολύ καλό, τσάμπα!! (οκ αυτά δε γίνονται αλλά λέμε τώρα) Τότε θα διαμαρτυρηθούμε αν το βάλει default στα Windows; Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο GNU/Linux (έχω χρησιμοποιήσει κυρίως UBUNTU αλλά έχω δει κι άλλα) είναι ότι ξεκινάς και έχεις το κάθε τι που χρειάζεσαι. Ε άμα ξεκινάς το pc σου και δεν έχεις browser... γα... τα!! Τέλος πάντων δε ξέρω τι παίζει..προφανώς βασίζονται κάπου όλα αυτά...απλά μου φαίνονται υπερβολικά!!
tritonas00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Κοιτα, τη διαχειριση της μνημης δεν τη κανει μονο ο Firefox, ειναι και θεμα λειτουργικου. Οπως βλεπεις και στο screenshot που παραθετω, εχω ανοιχτα 10 tabs και ο Firefox μου τρωει τα 167mb απο τα 2.9 GB διαθεσιμης RAM Θα συμφωνησω οτι ειναι και θεμα λειτουργικου.Windows 7 7022 OWNED :-):-)
c4lex Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω κάτι;Η μάϊκροσοφτ βγάζει λεφτά από τον εξπλόρερ; Οκ κι εγώ δε γουστάρω να μη βγαίνει ή να είναι tricky η απεγκατάσταση του. Είμαι χρήστης firefox και τον χρησιμοποιώ μόνο όταν χρειάζεται τον explorer. Απλά δε μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα με το μονοπώλιο.. Δηλαδή αν η μάικροσοφτ αποφασίσει να κάνει το office, που btw είναι πολύ καλό, τσάμπα!! (οκ αυτά δε γίνονται αλλά λέμε τώρα) Τότε θα διαμαρτυρηθούμε αν το βάλει default στα Windows; Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο GNU/Linux (έχω χρησιμοποιήσει κυρίως UBUNTU αλλά έχω δει κι άλλα) είναι ότι ξεκινάς και έχεις το κάθε τι που χρειάζεσαι. Ε άμα ξεκινάς το pc σου και δεν έχεις browser... γα... τα!! Τέλος πάντων δε ξέρω τι παίζει..προφανώς βασίζονται κάπου όλα αυτά...απλά μου φαίνονται υπερβολικά!! Ξεκίνα από το wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Antitrust_law http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-competitive_practices Δες και τα related material για περαιτέρω διάβασμα (Φυσικά στα citations + google θα βρεις την πραγματική πληροφορία). Θα δεις ότι οι νόμοι για τον ανταγωνισμό δεν είναι εκεί "μόνο για να τιμωρούν την microsoft". Όσο δεν έχουμε ανταγωνισμό, δεν έχουμε και ελεύθερη αγορά/ανταγωνισμό μεταξύ providers και τελικά εμείς οι καταναλωτές χάνουμε. Για την μνήμη του Firefox, δεν είναι μόνο το λειτουργικό που παίζει ρόλο, αλλά και οι σελίδες που έχεις ανοίξει καθώς και οι ρυθμίσεις που έχεις στον ίδιο τον Firefox. Τα macs και οι διανομες linux δεν κατεχουν δεσποζουσα θεση στον ανταγωνισμο Ακριβώς. =]
Hetfield Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω κάτι;Η μάϊκροσοφτ βγάζει λεφτά από τον εξπλόρερ; Οκ κι εγώ δε γουστάρω να μη βγαίνει ή να είναι tricky η απεγκατάσταση του. Είμαι χρήστης firefox και τον χρησιμοποιώ μόνο όταν χρειάζεται τον explorer. Απλά δε μπορώ να καταλάβω το όλο θέμα με το μονοπώλιο.. Δηλαδή αν η μάικροσοφτ αποφασίσει να κάνει το office, που btw είναι πολύ καλό, τσάμπα!! (οκ αυτά δε γίνονται αλλά λέμε τώρα) Τότε θα διαμαρτυρηθούμε αν το βάλει default στα Windows; Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο GNU/Linux (έχω χρησιμοποιήσει κυρίως UBUNTU αλλά έχω δει κι άλλα) είναι ότι ξεκινάς και έχεις το κάθε τι που χρειάζεσαι. Ε άμα ξεκινάς το pc σου και δεν έχεις browser... γα... τα!! Τέλος πάντων δε ξέρω τι παίζει..προφανώς βασίζονται κάπου όλα αυτά...απλά μου φαίνονται υπερβολικά!! Το οτι εναν browser τον παιρνεις τσαμπα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει και η αγορα πισω απο αυτον. Η mozilla, η Opera και η Google ξοδευουν χρηματα για να δημιουργησουν τους browsers τους και η χρηση μονοπολιακων τακτικων θα πληξει το προιον τους. Θα συμφωνησω οτι ειναι και θεμα λειτουργικου.Windows 7 7022 OWNED :-):-) Δεν νομιζω! Η μνημη που τρωει ο Firefox στα Windows 7 μοιραζεται! Το αθροισμα δινει κοντα στα 190mb! :-D:-D
Pacino Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 c4alex δεν είπα να μην υπάρχει ανταγωνισμός. για τον εξπλόρερ μιλάμε, όχι για τους νόμους περι μονωπολίων. Φυσικά και θέλω τον ανταγωνισμό παντού... εδιτ: hefield γράφαμε ταυτόχρονα μάλλον... η apple όμως δε βάζει safari by default; Κυνηγάνε και αυτή έτσι; διορθώστε με αν κάνω λάθος. υ.γ. δεν είμαι υποστηρικτής της μάικροσοφτ (αν και χρησιμοποιώ γουίντοους)...το δικηγόρο του διαβόλου κάνω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις