Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
windows update πχ...

Το windows update πλέον γίνεται από το properties του "Ο υπολογιστής μου" δεν χρειάζεται ο explorer...

Αφού το WGA πλέον είναι μέσα στα windows.

Όσο για την απορία...κατεβάζεις τον browser που γουστάς και μετά απεγκαθιστάς τον explorer μετά.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα αν δε κανω λαθος ο ΙΕ8 θα ειναι αρκετα καλος και ανταγωνιστικος, ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
Ναι αλλα αν δε κανω λαθος ο ΙΕ8 θα ειναι αρκετα καλος και ανταγωνιστικος, ετσι δεν ειναι?

Θα ειναι για οσους εχουν να ανοιξουν το pc τους απο 2000.

Οι μονοι φιλοι μου που γνωριζω και που χρησιμοποιουν τον ΙΕ σημερα ειναι αυτοι που δεν ξερουν να κανουν ανασυγκροντηση και καθαρισμο δισκου:lol: και εναν ακομη που κατεβαζει απο κανενα torrent,μπαινει msn και μας το παιζει υπερχακερ(αλλα βεβαια εχει αλλαξει τον τελευταιο εναμισι χρονο 3 μητρικες...)

Επιτελους ειναι καιρος να πεταξουμε μερικα σκουπιδια απο τα windows και χαιρομαι πολυ αν θα μπορω να διαγραψω τον ΙΕ(τι καλα οπως τα linux που βαζεις οτι θελεις εσυ:-) )

• Moderators
Δημοσ.

Δε διαφωνω, αλλα εχω αρχισει και σπαζομαι με τα 70ΜΒ που χρειαζεται ο FF3 μονο και μονο απο τη στιγμη που τον ανοιγεις...

Ο ΙΕ8 νομιζω εχει αρκετες βελτιωσεις ως προς τη ταχυτητα/ασφαλεια/tabbed browsing.

Δημοσ.
Δε διαφωνω, αλλα εχω αρχισει και σπαζομαι με τα 70ΜΒ που χρειαζεται ο FF3 μονο και μονο απο τη στιγμη που τον ανοιγεις...

Ο ΙΕ8 νομιζω εχει αρκετες βελτιωσεις ως προς τη ταχυτητα/ασφαλεια/tabbed browsing.

Δυστυχως το μονο μειονεκτημα του firefox ειναι οτι καταναλωνει πολυ μνημη.Παντος και opera να βαλει κανεις στο pc του δεν ειναι καθολου ασχημος browser.

Δημοσ.
(τι καλα οπως τα linux που βαζεις οτι θελεις εσυ:-) )

χώρια αυτά που έρχονται με τις διανομές. Ρε φίλε μαντέλα, δε ριπάρω cd τι τα χεις τα σχετικά προγράμματα?

Επειδή παίζονται και θέματα ασφαλείας, όχι στους η/υ μας αλλά στις εταιρείες, όλοι οι iτ admin συνηγορούν στο να γίνεται update ακόμα και το wmp στην τελευταία έκδοση. Γιατί παντού υπάρχουν κενά ασφαλείας. Και επιπλέον το outlook με τον ie πάνε πακέτο. Τέσπα εγώ (αν κ όταν βάλω 7) θα τον τικάρω

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι κανενας δεν εχει παραπανω απο 1 σκληρο, παραπανω απο 1 partition, δεν εχει ουτε 1 cd ή dvd, δεν εχει ουτε ενα flashακι, ουτε εναν εξωτερικο σκληρο, που να εχει εκει το setup ενος αλλου browser...???

Δημοσ.
Να υποθεσω οτι κανενας δεν εχει παραπανω απο 1 σκληρο, παραπανω απο 1 partition, δεν εχει ουτε 1 cd ή dvd, δεν εχει ουτε ενα flashακι, ουτε εναν εξωτερικο σκληρο, που να εχει εκει το setup ενος αλλου browser...???

είναι τυπικό το θέμα. δηλαδή εσύ αγοράζεις το προιόν με την λογική οτι θα μπαίνει στο ίντερνετ χωρίς να χρειάζεσαι φλασάκι ή δεν ξερω τι άλλο.

γενικά το όλο θέμα είναι ανούσιο και είναι λάθος αυτό που κάνει η ΕΕ. ας αφήσουμε την Microsoft να κάνεις ότι θέλει και όποιος δε γουστάρει ας βάλει άλλο λειτουργικό. Δεν μπορεί μια εταιρία να πρέπει αν δίνει λόγο για το τι κάνει και τι δεν κάνει το λειτουργικό της.

Δημοσ.
είναι τυπικό το θέμα. δηλαδή εσύ αγοράζεις το προιόν με την λογική οτι θα μπαίνει στο ίντερνετ χωρίς να χρειάζεσαι φλασάκι ή δεν ξερω τι άλλο.

γενικά το όλο θέμα είναι ανούσιο και είναι λάθος αυτό που κάνει η ΕΕ. ας αφήσουμε την Microsoft να κάνεις ότι θέλει και όποιος δε γουστάρει ας βάλει άλλο λειτουργικό. Δεν μπορεί μια εταιρία να πρέπει αν δίνει λόγο για το τι κάνει και τι δεν κάνει το λειτουργικό της.

Ναι, αλλα οπως λεει το αρθρο, δινει την επιλογη.

1)Δεν εχεις τπτ απο αυτα που ειπα, πατας την επιλογη ''Εγκατασταση'' και ή μενεις με ie η κατεβαζεις αλλον browser

2)Εχεις ενα τουλαχιστον μερος οπου εχεις αλλον browser, πατας την επιλογη ''Να μην εγκατασταθει'' και βαζεις τον browser που θελεις...

Απλο...Δεν βρισκω που ειναι το παραλογο...

Καλα το οτι ανακατευτηκε η ΕΕ ειναι λιγο βλακεια, αλλα υπαρχουν κανονες στην αγορα σχετικα με τον ανταγωνισμο και μαλλον γιαυτο θα το επεβαλε αυτο το μετρο...

Δημοσ.

Αυτη η υποθεση σου ομως, οδηγει σε ατομα τα οποια εχουν εστω και ελαχιστη γνωση απο υπολογιστες, που εχουν οπως σωστα λες καπου ενα browser χαμενο σε καποιο δισκο, αλλα βασικοτερο, που εχουν ουτως η αλλως χεσ@@νη την καθε ms και το αν εχει ενσωματωμενο τον ie η οχι. Εκτος βεβαια κι αν θεωρουμε οτι ΟΛΟΙ εχουν απο ενα τετοιο δισκο dvd κλπ ,και ειδικα αυτοι που οπως ξαναγραφτηκε, δεν ξερουν καν τι σημαινει η λεξη browser (δεν ανοιγουν τον ie, h to firefox, ανοιγουν το ιντερνετ).

Στην τελικη, εμενα σαν πελατη, ειτε ειμαι τεχνολογικα "αναλφαβητος" ειτε μεγας guru των υπολογιστων ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αυτη η κοντρα MS - EE - IE κλπ κλπ κλπ. Βρισκομαστε σε μια εποχη που οταν αγορασω τον υπολογιστη μου, θελω να ειναι "internet ready" απο ολες τις αποψεις, και να εχει το brovser μεσα του, ειτε αυτος ειναι ο ie ειτε ο οποιοσδηποτε αλλος.

Ακομη και υποτιθεμενη επιλογη κατα την εγκατασταση, ειναι ανουσια για πολλους λογους. Η θα ειμαι γνωστης των πραγματων, οποτε οπως προειπα, οτι θελω το βαζω μετα, η δεν θα ξερω την τυφλα μου, οποτε και η υποτιθεμενη επιλογη, ουτε που θα καταλαβω σε τι θα με βοηθησει. Απο την αλλη, σκεφτειτε ποσα νεα μηχανηματα, θα αναγκαζεται αυτος που τα συναρμολογει, να βαζει τον browser της αρεσκειας του, για να βρει πχ ενα driver της καρτας γραφικων κλπ.

Δημοσ.

Οπως ειπα στον Xthon, το αποτελεσμα ικανοποιει τους παντες...

Εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα που ηταν εγκατεστημενος ο ie, αλλα δεν με χαλαει (προσωπικα παντα) να μπορω να μην εγκαταστησω καν τον ie αφου εχω να τον χρησιμοποιησω 6 χρονια!

Δημοσ.

Αρκεί να υπάρχει η επιλογή αν θέλουμε να εγκαταστήσουμε τον IE και όλα θα ειναι οκ.

Αυτός που δεν ξέρει τι ειναι ο Firefox κτλ και δουλεύει με τον IE, θα τον εγκαταστήσει κανονικά και θα κάνει τη δουλειά του.

Αυτός ο οποίος προτιμά κάποιον εναλλακτικό browser, είτε θα εγκαταστήσει τον IE μόνο και μόνο για να κατεβάσει τον εναλλακτικό browser, είτε δεν θα τον εγκαταστήσει καν και θα έχει το setup του browser σε ένα stick κτλ.

Και το να ξοδέψεις 5' στο να εγκαταστήσεις τον IE, να κατεβάσεις έναν εναλλακτικό browser και να απεγκαταστήσεις μετά τον IE, δεν πιστεύω ότι ειναι κάτι τόσο ζόρικο.

Πάντως, το κουφό ειναι ότι το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο με πριν. Το θέμα είναι να μάθουν αυτοί που δεν ξέρουν, ότι υπάρχουν κι άλλοι browsers εκτός του IE. Το να έχει μια επιλογή που να σε ρωτάει αν θες να τον εγκαταστήσεις ή όχι, δεν πιστεύω ότι αλλάζει κάτι.

Δημοσ.
εγω παλι πιστευω οτι θα ειναι οπως ο safari by default enabled και κατοπιν θα μπορεις να τον αφαιρεσεις αν θελεις :-)

τελικά είναι απορίας άξιο που μόνο η MS τρώει κυνιγιτό...!

οπερα :)

προσωπικά με βρίσκει αδιάφορο το αν είναι μεσα ο ΙΕ ή όχι

και πολύ γουστάρω να βγει ένας ΙΕ8 που να είναι καλύτερος από όλους (οκ οκ, λέμε και καμια ** να περάσει η ώρα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...