Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται πως η Microsoft δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη με την Ευρωπαϊκή Ένωση κι έτσι αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω όσον αφορά τις κατηγορίες περί αθέμιτου ανταγωνισμού για την προεγκατάσταση του Internet Explorer στις εκδόσεις των Windows. Έτσι η εγκατάσταση του IE 8 κατά την διάρκεια εγκατάστασης των Windows 7 είναι προαιρετική. Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει μόνο στα αντίγραφα του λειτουργικού που θα πουληθούν στην Ευρώπη άλλα μπορεί να αποτελέσει και μια δοκιμή ως προς την αντίδραση της εταιρίας σε οποιαδήποτε κατηγορία για αθέμιτο ανταγωνισμό στο μέλλον και σε άλλες περιοχές. Αυτή η εξέλιξη από την μία “κλείνει τα στόματα” των αντιπάλων του IE και γλιτώνει την Microsoft από την επιβολή κυρώσεων από πλευράς ΕΕ, άλλα από την άλλη δίνει και μεγαλύτερο έλεγχο στους χρήστες ως προς την εγκατάσταση του λειτουργικού τους.

Source.png Πηγή: away.gr

Επεξ/σία από privateer
  • Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τρόπος που βγήκε το συμπέρασμα (και η είδηση) είναι λίγο αυθαίρετος. Ένα screenshot από ένα πολύ πρόσφατο Windows 7 build που «διέρρευσε» στο διαδίκτυο; Χωρίς να συνοδεύεται από την αναφορά κάποιας σοβαρής πηγής που να υποστηρίζει την εγκυρότητα των παρακάτω;

αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω

η εγκατάσταση του IE 8 κατά την διάρκεια εγκατάστασης των Windows 7 είναι προαιρετική.

Αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει μόνο στα αντίγραφα του λειτουργικού που θα πουληθούν στην Ευρώπη

Το δε παρακάτω χρωματίζει και με μία δόση fanboy-σμού την «είδηση», καθώς δεν υπάρχει καν στο original κείμενο από το οποίο έγινε η μετάφραση:

από την μία “κλείνει τα στόματα” των αντιπάλων του IE
Επεξ/σία από parsifal
Δημοσ.

Δηλαδή όποιος επιλέξει να μην εγκαταστήσει IE, πώς θα κατεβάσει τον browser που θέλει; Με repositories;

Οκ, μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση, μπορεί να μου διαφεύγει κάτι τραγικά προφανές αυτή τη στιγμή, αλλά ...πείτε μου. :P

Δημοσ.

απλα αυτοι που εχουν καποιες στοιχειωδεις γνωσεις χειρισμου pc και δε θελουν ie θα χρησιμοποιησουν flashακια...

ολοι οι αλλοι παλι θα το βαλουν

Δημοσ.
Δηλαδή όποιος επιλέξει να μην εγκαταστήσει IE, πώς θα κατεβάσει τον browser που θέλει; Με repositories;

Οκ, μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση, μπορεί να μου διαφεύγει κάτι τραγικά προφανές αυτή τη στιγμή, αλλά ...πείτε μου. :P

Ελπίζω να έχει απαντηθεί αυτό από τη Microsoft αλλιώς θα μείνουμε εμείς κι εμείς στο φόρουμ. Θα αυξηθεί το γενικό bandwidth από την άλλη...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

και παλι πιστευω πως θα κανουν μια χαζοεπιλογη κατα την εγκατασταση των windows 7 που θα λεει:

Additional Programs

1a)Install Internet Explorer? (RECOMMENDED)

Ο ΝΕΟΣ IE 8 ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...μπλαμπλαμπλαμπλα (πλυση εγκεφαλου no1)

1b)No Internet Solution ?

πρεπει να βαλουν ενα μικροπρογραμματακι/download_program το οποιο θα λεγεται Choose Your Browser και θα εχει ολες τις δυνατες επιλογες...

π.χ.

Internet Explorer (RECOMMENDED, The Fastest Way To Explore The Internet mplamplampla Πλυση εγγεφαλου no2)

Firefox

Opera

Safari

κλπ...το μονο που θα κανει ειναι να κατεβασει το setup του επιλεγμενου Browser απο τον χρηστη...και παλι με τοση πλυση εγγεφαλου θα ειναι δυσκολο να αντισταθεις , σιγα μη το αφησουν ετσι :P

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω οτι θα ειναι οπως ο safari by default enabled και κατοπιν θα μπορεις να τον αφαιρεσεις αν θελεις :-)

αποκλειεται να μην εμπεριεχεται στην αρχικη εγκατασταση

Δημοσ.

Εγώ διάβασα ότι θα έχει δυνατότητα απερνεγοποίησης και όχι ολοκληρωτικής απεγκατάστασης.Οι υπέθυνοι της ms πάντως δεν λένε τίποτα.

Δημοσ.

Τωρα δηλαδη μπορω να αγορασω τα windows μου ξεροντας οτι η ms δεν με κοροιδεψε...

Εγώ διάβασα ότι θα έχει δυνατότητα απερνεγοποίησης και όχι ολοκληρωτικής απεγκατάστασης.Οι υπέθυνοι της ms πάντως δεν λένε τίποτα.

Αυτο γινοταν και πριν, το εγραψα και σε αλλο θεμα. Αν κανεις απεγκατασταση απο την προσθαφαιρεση (εκει που λεει προσθετα των windows), τον "χανεις" απο τα ματια σου, και μπορεις να τον ανοιξεις μονο αν γραψεις στην εκτελεση iexplore.

Δημοσ.
Αυτο γινοταν και πριν, το εγραψα και σε αλλο θεμα. Αν κανεις απεγκατασταση απο την προσθαφαιρεση (εκει που λεει προσθετα των windows), τον "χανεις" απο τα ματια σου, και μπορεις να τον ανοιξεις μονο αν γραψεις στην εκτελεση iexplore.

Στην τελευταία beta των 7 σε περίπτωση που αφαιρέσεις τον ΙΕ δεν παραμένει.

Είναι βέβαια ευνόητο πως η μηχανή του ΙΕ παραμένει, αφού χρησιμοποιείται όχι μόνο από στοιχεία του υπόλοιπου λειτουργικού αλλά και από πάρα πολλά τρίτα προγράμματα για Windows.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...