elisto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδία καιρό είχα να γραψω λοιπόν έχω το elisto.gr και μου βγαινουν λιγο πολυ γύρω στους 1800 μοναδικους επισκέπτες τον μήνα το θέμα είναι ότι πολύς κοσμος ενδιαφέρεται και ψωνίζει και θέλω να εξυπηρετω όλο τον κόσμο χονδρικης - λιανικής μια πολυ καλη λύση είναι το filezilla >> το κατέβασα αλλα έχω προβλημα με την εισαγωγή μέσα στο site και κάτι άλλο εχω το site se .htm μορφη καθε σελίδα,θα έχω προβλημα
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβαίνω... Το filezilla είναι πρόγραμμα ftp... τι σχέση έχει με τον κόσμο που επισκέπτεται την σελίδα;
elisto Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβαίνω...Το filezilla είναι πρόγραμμα ftp... τι σχέση έχει με τον κόσμο που επισκέπτεται την σελίδα; alexx livezilla συγνωμη λάθος εκανα,ευχαριστω πολυ για την διορθωση
parsifal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Διόρθωσε και τον τίτλο του θέματος αν θες, κάνοντας κλικ στο κουμπάκι Επεξεργασία του post #1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.