daimosth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλησπερα παιδες Εδω και πολυ καιρο λεω να φτιαξω ενα φθηνο συστηματακι με τον AMD ATHLON 64 X2 7750 2.7GHZ DUAL-CORE BLACK BOX EDITION http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559957. Μεχρι στιγμης εχω παρει μονο το κουτι... Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το πια μητρικη θα μου κανει καλυτερα... Θελω να εχει μια καλη ενσωματωμενη καρτα γραφικων κατα προτιμηση oxi ATI. O/C αν θα κανω θα ειναι πολυ χαλαρο... Το θελω για internet, καμια ταινια και λιγο photoshop... Εχω καποιες στο νου μου αλλα θα θελα και μια πιο εμπειρη και φρεσκια προσεγγιση. Το λυβανιζω πολυ καιρο και λεω πια πως ηρθε η ωρα της αγορας( οχι πολυ ακριβη αφου αν φαει O/C θα ειναι χαλαρο.. Το συστημα θελω να μου ερθει φθηνα σε γενικες γραμμες... Και μιας και ειμαι εδω εχετε να μου προτεινετε καμια value for money 22αρα οθονη με DVI (απο 140-170 αντε +10 το πολυ ευρω)... Ευχαριστω για τον χρονο σας...
terry308 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 k9 a2 cf & τον 7750 που λες αυτο το σετάκι εκανα σε φιλο και του δωσα 2Χ1gb 800αρες μνημες και ηταν μια χαρα,απο χθες αλλαξε τις μνημες σε 2Χ2 εβαλε και μια 4670 και λεει οτι πλεον πεταει το συστημα... και η καρτουλα συνεργαζεται αψογα... παιζει pro2009 & call of duty βεβαια δεν ειναι με ενσωματωμενη καρτα γραφικων που ζητας αλλα εγω σε λεω χειροποιαστα-γνωστα πραγματα...χωρις υποθεσεις... edit: απο πλαισιο με nvidia δεν λες και τι ποσο θα διαθεσεις για μητρικη...... (???) αα ΑΤΙ & AMD ειναι το ίδιο πλεον.... οποτε για μενα καλυτερα να τις συνδιασεις....
daimosth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Eυχαριστω αλλα δεν θελω να μπω στην διαδικασια αγορας καρτας. Θελω ενσωματωμενη...
terry308 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ASROCK A780FULLHD και η asus στη προηγουμενη απαντηση μ
PETERANOS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλησπερα παιδεςΕδω και πολυ καιρο λεω να φτιαξω ενα φθηνο συστηματακι με τον AMD ATHLON 64 X2 7750 2.7GHZ DUAL-CORE BLACK BOX EDITION http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559957. Μεχρι στιγμης εχω παρει μονο το κουτι... Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το πια μητρικη θα μου κανει καλυτερα... Θελω να εχει μια καλη ενσωματωμενη καρτα γραφικων κατα προτιμηση oxi ATI. O/C αν θα κανω θα ειναι πολυ χαλαρο... Το θελω για internet, καμια ταινια και λιγο photoshop... Εχω καποιες στο νου μου αλλα θα θελα και μια πιο εμπειρη και φρεσκια προσεγγιση. Το λυβανιζω πολυ καιρο και λεω πια πως ηρθε η ωρα της αγορας( οχι πολυ ακριβη αφου αν φαει O/C θα ειναι χαλαρο.. Το συστημα θελω να μου ερθει φθηνα σε γενικες γραμμες... Και μιας και ειμαι εδω εχετε να μου προτεινετε καμια value for money 22αρα οθονη με DVI (απο 140-170 αντε +10 το πολυ ευρω)... Ευχαριστω για τον χρονο σας... Ακριβός στην ίδια φάση είμαι και εγώ!!! Ξεκίνησα με τον επεξεργαστή που διάλεξες και εσύ αλλά στην ποριά κατέληξα σε αυτόν λόγο κόστους, μητρική σκέπτομαι για αυτήν!
terry308 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ακριβός στην ίδια φάση είμαι και εγώ!!!Ξεκίνησα με τον επεξεργαστή που διάλεξες και εσύ αλλά στην ποριά κατέληξα σε αυτόν λόγο κόστους, μητρική σκέπτομαι για αυτήν! για τη μητρικη διαβασα ασχημα λογια....
PETERANOS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 για τη μητρικη διαβασα ασχημα λογια.... Τώρα εγώ τι να πιστέψω? Ο ένας λέει: Εξαιρετική επιλογή motherboard. Αν έπαιρνα τώρα motherboard για 2ο συστηματάκι, αυτήν ακριβώς θα έπαιρνα. Ο άλλος λέει: Η μητρική είναι μάπα, αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις την onboard vga. Είχε και άλλα προβλήματα.
daimosth Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Παραμενω μπερδεμενος.... Το ποσο που δινω για μητρικη ειναι γυρω στα 70 ευρω..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 για τη μητρικη διαβασα ασχημα λογια.... Ευτυχως που τεκμηριωνει την απαντηση του ο τυπος :lol: Εγω παντως πηρα την Asrock A780GXE/128M και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. 72€ κοστισε. Αληθεια γιατι ΟΧΙ Ati onboard vga? Μια χαρα ειναι! Και ειδικα με τα 128MB onboard DDR3 μνημης που εχει κολλημενα πανω της η μητρικη αυτη για χρηση απο τη vga
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.