Προς το περιεχόμενο

Ευρεση μητρικης για AMD ATHLON 64 X2 7750

daimosth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες

Εδω και πολυ καιρο λεω να φτιαξω ενα φθηνο συστηματακι με τον AMD ATHLON 64 X2 7750 2.7GHZ DUAL-CORE BLACK BOX EDITION http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559957.

Μεχρι στιγμης εχω παρει μονο το κουτι...:rolleyes:

Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το πια μητρικη θα μου κανει καλυτερα...

Θελω να εχει μια καλη ενσωματωμενη καρτα γραφικων κατα προτιμηση oxi ATI.

O/C αν θα κανω θα ειναι πολυ χαλαρο:-(...

Το θελω για internet, καμια ταινια και λιγο photoshop...

Εχω καποιες στο νου μου αλλα θα θελα και μια πιο εμπειρη και φρεσκια προσεγγιση.

Το λυβανιζω πολυ καιρο και λεω πια πως ηρθε η ωρα της αγορας( οχι πολυ ακριβη αφου αν φαει O/C θα ειναι χαλαρο..

Το συστημα θελω να μου ερθει φθηνα σε γενικες γραμμες...

Και μιας και ειμαι εδω εχετε να μου προτεινετε καμια value for money 22αρα οθονη με DVI (απο 140-170 αντε +10 το πολυ ευρω)...

Ευχαριστω για τον χρονο σας...:-)

Δημοσ.

k9 a2 cf & τον 7750 που λες

αυτο το σετάκι εκανα σε φιλο και του δωσα 2Χ1gb 800αρες μνημες και ηταν μια χαρα,απο χθες αλλαξε τις μνημες σε 2Χ2 εβαλε και μια 4670 και λεει οτι πλεον πεταει το συστημα... και η καρτουλα συνεργαζεται αψογα... παιζει pro2009 & call of duty

βεβαια δεν ειναι με ενσωματωμενη καρτα γραφικων που ζητας αλλα εγω σε λεω χειροποιαστα-γνωστα πραγματα...χωρις υποθεσεις...

edit: απο πλαισιο με nvidia ;)

δεν λες και τι ποσο θα διαθεσεις για μητρικη...... (???)

αα ΑΤΙ & AMD ειναι το ίδιο πλεον.... οποτε για μενα καλυτερα να τις συνδιασεις....

Δημοσ.
Καλησπερα παιδες

Εδω και πολυ καιρο λεω να φτιαξω ενα φθηνο συστηματακι με τον AMD ATHLON 64 X2 7750 2.7GHZ DUAL-CORE BLACK BOX EDITION http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559957.

Μεχρι στιγμης εχω παρει μονο το κουτι...:rolleyes:

Θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το πια μητρικη θα μου κανει καλυτερα...

Θελω να εχει μια καλη ενσωματωμενη καρτα γραφικων κατα προτιμηση oxi ATI.

O/C αν θα κανω θα ειναι πολυ χαλαρο:-(...

Το θελω για internet, καμια ταινια και λιγο photoshop...

Εχω καποιες στο νου μου αλλα θα θελα και μια πιο εμπειρη και φρεσκια προσεγγιση.

Το λυβανιζω πολυ καιρο και λεω πια πως ηρθε η ωρα της αγορας( οχι πολυ ακριβη αφου αν φαει O/C θα ειναι χαλαρο..

Το συστημα θελω να μου ερθει φθηνα σε γενικες γραμμες...

Και μιας και ειμαι εδω εχετε να μου προτεινετε καμια value for money 22αρα οθονη με DVI (απο 140-170 αντε +10 το πολυ ευρω)...

Ευχαριστω για τον χρονο σας...:-)

Ακριβός στην ίδια φάση είμαι και εγώ!!!

Ξεκίνησα με τον επεξεργαστή που διάλεξες και εσύ αλλά στην ποριά κατέληξα σε αυτόν λόγο κόστους, μητρική σκέπτομαι για αυτήν!

Δημοσ.
για τη μητρικη διαβασα ασχημα λογια....

Τώρα εγώ τι να πιστέψω?:lol:

Ο ένας λέει: Εξαιρετική επιλογή motherboard. Αν έπαιρνα τώρα motherboard για 2ο συστηματάκι, αυτήν ακριβώς θα έπαιρνα.

Ο άλλος λέει: Η μητρική είναι μάπα, αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις την onboard vga. Είχε και άλλα προβλήματα.

• Moderators
Δημοσ.
για τη μητρικη διαβασα ασχημα λογια....

Ευτυχως που τεκμηριωνει την απαντηση του ο τυπος :lol::lol: :X

Εγω παντως πηρα την Asrock A780GXE/128M και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

72€ κοστισε.

Αληθεια γιατι ΟΧΙ Ati onboard vga? Μια χαρα ειναι! Και ειδικα με τα 128MB onboard DDR3 μνημης που εχει κολλημενα πανω της η μητρικη αυτη για χρηση απο τη vga ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...