Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη motherboard αλλα με ιδιο επεξεργαστή...

konstadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:mad:

Εχω ενα υπολογιστη (τον αγορασα το 2004 σεπτεμβριο) οπου εχει πανω επεξεργαστή AMD Athlon 64 3200+ socket 754 και συνδέεται πανω στη motherboard ASUS K8 N-E Deluxe... Εχει πανω DDR μνημη 512MB. Γενικα εδω κ περιπου ενα χρόνο(αν κ δεν κανει "βαριες δουλειες") αγκωμαχα (κ τωρα τελευταια σβηνει η οθόνη αρκετα συχνα ενω το pc λειτουργει κανονικα ή κανει restart απο μονο του)[υποπτευομαι οτι μπορει να φταει και η καρτα γραφικών] οπότε σχέφτηκα για μια αναβαθμισούλα. Πρωτο πράγμα που θέλω να αλλαξω οπωσδήποτε ειναι η μνημη!!! Αλλα οι τιμες που κυμαινονται στην αγορα για DDR 2GB χρονισμο στα 400 ειναι γύρω στα 60-70 €:-( Οπότε σκέφτηκα γιατι να δώσω αυτα τα λεφτα για κατι που σε ένα χρονο παλι θα μου ειναι αχρηστο??? Σκεφτηκα λοιπον να βαλω μνημη DDR2 στα 800 (εχω σε αλλο pc κ ειμαι πολυ ευχαριστημένος) που ομως η motherboard δεν υποστηριζει!!! Αρα θα αλλαξω motherboard. Motherboard+RAM θα κοστισουν παλι 70€ αρα εννοειται οτι συμφερει να το κανω καθως ετσι δινω στο H/Y διαρκεια ζωης για ακομη 3 χρονια ΆNETA(καθως δεν το θελω για gaming).

Και τώρα η μεγαλη μου απορια!!! Ο επεξεργαστης που εχω ειναι AMD Athlon 64 3200+ socket 754. Γινεται η motherboard να ειναι socket AM2, γινεται να "κουμπωσει" ή θέλει αποκλειστικα socket 754 οποτε πρεπει να αλλαξω κ επεξεργαστη (κ ταυτοχρονα ξεχνω και την αναβαθμιση)

Εχω βρει αυτην εδώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526738

αλλα socket AM2... κανει η δεν κανει???

Δημοσ.

Οχι φιλε μου για αναβαθμηση θες cpu,motherboard,ram, και αυτα μονο αν παρεις μητρικη με ενσωματωμενη καρτα γραφικων (ξεχνας τα παιχνιδια). τωρα αν θες να παιζεις και κανενα game παιρνεις και μια γραφικων και χρειαζεσαι και τροφοδοτικο (δηλ. ενα καινουριο pc)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...