cr7bfpe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 τελικα βλεπει internet ο dream αλλα μονο απο το pc!δηλαδη να δω τι καναλια εχω κ ετσι!!!!απο την tv τπτ!!!!γτ?? αυτο ειναι το access point:http://www.amazon.co.uk/Roline-Rwap-54-W-Lan-Access-Point/dp/B000FFJPSI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1236510152&sr=1-1 πως μπορω να βρω την ip του???help me!!!!μονο με αυτο λειτουργει ο dream
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 an to μηδενισεις το accesspoint και μετα το συνδεσεις σε ενα pc και γραψεις ipconfig θα δεις ποιο ειναι το gateway ara poia ειναι και η ip του accesss point.αλλιως read the f...manual.οτι βλεπει μονο απο το pc den to kαταλαβα τι εννοεις και μου φενεται παραξενο να παιζει μονο με ενα access point.απειροι εχουν dreambox και παιζουν με τα παντα οσο ξερω.
cr7bfpe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 πως να το μηδενισω????δεν εχω to manual.......
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 πως να το μηδενισω????δεν εχω to manual....... μιδενιζει με ενα μικρο κουμπακι απο πισωβ για 4-5 δεπτερολεπτα .θα το καταλαβεις διοτι συνηθως σβηνοιυν ολα και ξαναξεκιναει το ρουτερ απο την αρχη.το manual το κατεβαζεις και απο το ιντερνετ.τhn ip θα την δεις οπως σου γραψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.