Προς το περιεχόμενο

Access point connection with router!!!!

cr7bfpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεία σας!!!θα θελα να μου πειτε πώς μπορω να συνδέσω το access point με το router μου!!!εχω απελπιστεί!!!plz help!!!!:fear:

Δημοσ.

ti router τι access point.ο πιο απλος τροπος και πατεντα ειναι.πχ ρουτερ 192.168.1.1 .βαζουμε το access point 192.168.1.200 και επισης κλεινουμε τον dhcp στο access point.συνδεουμε ethernet metaxi tous και παιζουν.το ασυρματο το ρυθμιζεις απο το 192.168.1.200.απλα στο access point δεν θα βαλειας το καλωδιο στην wan/internet αλλα σε μια lan.

Δημοσ.

το router είναι speedtouch 585!!το access point ειναι roline!!!θέλω να το συνδέσω με το access point αλλά δεν ξέρω πως!!επίσης δεν ξερω πως να μπω στις ρυθμησεις του access point!!αν μπορείς πες μου τα βηματα αναλυτικά!!:-D

Δημοσ.

.το roline πρωτη φορα το ακουω για access point.ηξερα οτι εβγαζε αλλες βλακεις.b.αφου ειναι ηδη ασυρματο το 585 τι το θες το rolline?

Δημοσ.

θέλω να συνδέσω το dreambox με το router για να εχω network εκει!!!το ειχα συνδεδεμενο με το access point σε allo router αλλα εκεινο χαλασε και τωρα δεν ξερω τι να κανω!!μου το ειχε συνδεσει ενας φιλος αλλα δεν ειναι στην πολη που μενω τωρα!!μπορεις να με βοιηθησεις

???

καταλαβες τι ενοω η να σου πω αναλυτικα τι θελω να κανω???

Δημοσ.

συνδεω το καλωδιο ethernet του dreambox με το router αλλα δεν εχει internet παλι!!πρεπει να ανοιξω πορτα????αν ξερεις τι πρεπει να κανω πες μου!!

Δημοσ.

το βαζω dhcp το dreambox αλλα παλι δεν βλεπει ιντερνετ!!!!δεν χερω και τι φταιει και τα χω παιξει!!!

μηπως επειδη το router ειναι του οτε ειναι κλειδωμενο???

Δημοσ.

να το συνδεσω με ethernet απο το router στο dreambox ετσι ενοεις??ουτε καν το φωτακι τις ethernet δεν αναβει!!!γτ??

στο nameserver τι να βαλω???

Δημοσ.

ας δοκιμασει με αλλο καλωδιο γιατι δεν κολλαει να μην αναβει τιποτα.εκτος αν εχει χαλασει η συγκεκριμενη πορτα του router που το δοκιμαζει με ενα pc για να δει.οπως και με το ιδιο καλωδιο σε καποιο pc na dei αν δουλευει το καλωδιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...