sato_gtd_pro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Θέλω να εγκαταστήσω το amsn, αλλά μου ζητάει να εγκαταστήσω πρώτα το tcl 8.5.6 Έψαξα στο ιντερνέτ, αλλά δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να το κάνω εγκατάσταση? Επίσης, για πιό λόγο δεν υπάρχει στο ubuntu 8.10 εγκατεστημένο στα ελληνικά(για τo ubuntu εννοώ) το partition editor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Για το amsn >sudo apt-get install amsn Το apt θα αναλαβει τα υπολοιπα. Για το gparted, το "partition editor" που λες, τι εχεις σαν locales στο συστημα σου? πχ σε μενα >jim@lenny:~$ locale LANG=el_GR.UTF-8 LC_CTYPE="el_GR.UTF-8" LC_NUMERIC="el_GR.UTF-8" LC_TIME="el_GR.UTF-8" LC_COLLATE="el_GR.UTF-8" LC_MONETARY="el_GR.UTF-8" LC_MESSAGES="el_GR.UTF-8" LC_PAPER="el_GR.UTF-8" LC_NAME="el_GR.UTF-8" LC_ADDRESS="el_GR.UTF-8" LC_TELEPHONE="el_GR.UTF-8" LC_MEASUREMENT="el_GR.UTF-8" LC_IDENTIFICATION="el_GR.UTF-8" LC_ALL= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sato_gtd_pro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ακριβώς το ίδιο με το δικό σου. Ευχαριστώ για το amns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 http://www.tcl.tk/software/tcltk/download.html κατεβάζεις τα 2 πρώτα tcl8.5.6-src.tar.gz κ tk8.5.6-src.tar.gz τα αποσυμπιέζεις πρώτα την tcl και μετά την tk και για τα 2 ανοίγεις τερματικό και πας στο directory unix τρέχεις ./configure make sudo make install (θα ζητηθεί password) ξανακάνεις τα ίδια πηγαίνοντας στο directory unix της tk αν δεν πάρεις μηνύματα λάθους, είσαι οκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sato_gtd_pro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το tlc το εγκατέστησα. Το θέμα είναι αν έχω (και που) το partition editor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 τρέξε σε τερματικό gparted ή ίσως sudo gparted αν εμφανιστεί το έχεις ! αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς κλείστο συγγνώμη για το "πατρικό" ύφος http://www.ubuntux.org/how-to-install-partition-editor-gparted How to install Partition Editor (GParted) Posted Sun, 2005-10-16 14:59 by MikeTT Prerequisites: add universe and multiverse repositories. Open a terminal window and type in: sudo apt-get install gparted After that you can find GParted in the Gnome menu under Applications -> System Tools. ...... ...... This website is an unofficial Ubuntu community. Ubuntu Logo and Ubuntu are trademarks of Canonical Ltd. | Imprint . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 :| Εγω νομιζα οτι εχεις ηδη εγκατεστημενο το gparted. Για να το βρεις πας Applications > System Tools > Partition editor. (sorry gtroza) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 (sorry gtroza) κανένα πρόβλημα αλλωστε εγω τα ξέρω στο περίπου καλό απόγευμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.