haHa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εχμ δεν είναι ακριβώς όπως τα λες! Δες πόσες ...μαϊμουδιές εξτρά περνάς και πόσα kext files πειραγμένα του βάζεις και μετά αποφάσισε αν θα στηριζεις τη δουλειά σου σε ένα τέτοιο σύστημα που κάνει emulation σε ένα σωρό συσκευές του συστήματος για να τρέξει το OSX! +το ότι δεν είναι συμβατό με όλα τα pc από πλευράς specs κλπ! Σε ένα original mac δεν είναι μόνο το OSX που κάνει τη διαφορά αλλά και το "δέσιμο" με το hardware γενικότερα! Εχει περασει πολυ καιρος απο την εποχη του tiger.. Με το καταλληλο συστημα δεν κανεις πουθενα μα πουθενα emulation.. Γενικοτερα αν εχεις λιγη ορεξη στην αρχη, μπορεις να φτιαξεις σωστο συστημα..
21century Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Οικονομία στο ρεύμα αλλά όχι στη τσέπη του καταναλωτή- χρήστη, απο εκει και περα αν κάποιος θελει να ασχοληθεί με Μακ πρέπει ξανά να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη. Με τέτοια οικονομική κρίση δεν το κατάλαβαν ακόμα?
pournaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Οικονομία στο ρεύμα αλλά όχι στη τσέπη του καταναλωτή- χρήστη, απο εκει και περα αν κάποιος θελει να ασχοληθεί με Μακ πρέπει ξανά να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη. Με τέτοια οικονομική κρίση δεν το κατάλαβαν ακόμα? Ελα ντε... σα δεν ντρεπονται λεω εγω...
equalizer43 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Οικονομία στο ρεύμα αλλά όχι στη τσέπη του καταναλωτή- χρήστη, απο εκει και περα αν κάποιος θελει να ασχοληθεί με Μακ πρέπει ξανά να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη. Με τέτοια οικονομική κρίση δεν το κατάλαβαν ακόμα? O καθένας λέει ό,τι του κατέβει, χωρίς να έχει επίγνωση των πραγμάτων και ο πιο πολύς κόσμος χωρίς να έχει δουλέψει σε μακ για να ξέρει. Τα μακ κάποτε, ναι, ήταν ακριβά. Ήταν δυσθεώρητα πιο ακριβά. Σήμερα τη διαφορά 100-150 ευρώ θεωρείς ότι κάποιος 'βαζει βαθιά το χέρι στην τσέπη' ;;;??? ... και να γνωρίζεις ότι αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα υλικού-λογισμικού με το καλύτερο (κι αν δεν το έχεις δουλέψει δεν καταλαβαίνεις) λειτουργικό σύστημα απ' όλα; Τιμές από e-shop: Sony vaio laptop 1119 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905895 Macbook aluminum 1259 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904051 Το sony έχει 2gb περισσότερη μνήμη και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Ουάου! Πολύ δύσκολο και ακριβό να αγοράσεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο όταν σου χρειαστεί... Κατα τ' άλλα τα μακ είναι για πλούσιους.. δώστε μου 150 ευρώ να γίνω κι εγώ πλούσιος........
desertman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ελα ντε... σα δεν ντρεπονται λεω εγω... γιατί να ντραπούν...??? δεν σας αναγκάζουν να τα αγοράσετε... όποιος θέλει το παίρνει....
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 γιατί να ντραπούν...???δεν σας αναγκάζουν να τα αγοράσετε... όποιος θέλει το παίρνει.... Καιρό είχαμε να ακούσουμε την συγκεκριμένη σοφία...
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Τιμές από e-shop: Sony vaio laptop 1119 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905895 Macbook aluminum 1259 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904051 Το sony έχει 2gb περισσότερη μνήμη και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Ουάου! Πολύ δύσκολο και ακριβό να αγοράσεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο όταν σου χρειαστεί... Κατα τ' άλλα τα μακ είναι για πλούσιους.. δώστε μου 150 ευρώ να γίνω κι εγώ πλούσιος........ Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Vaio, εκτός από μεγαλύτερο σκληρό και μνήμη, είναι και 140 ευρώ φθηνότερος. Πράγμα που σημαίνει ότι η χρηματική διαφορά των 2 μηχανημάτων δεν είναι 140 ευρώ, αλλά 140 ευρώ + σκληρός + μνήμη. Αλλά και πάλι, θεωρώ ανούσια όλη αυτή την κουβέντα. Οι Mac προσφέρουν άλλα σημαντικά πράγματα, αλλά η τιμή δεν είναι ένα από αυτά. Όποιος τα χρειάζεται ή τα εκτιμά πληρώνει και το αντίστοιχο premium. Όποιος αδιαφορεί για τα στοιχεία αυτά πάει στο οικονομικότερο μηχάνημα, χωρίς καθόλου τύψεις. As simple as that!
kebinB Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 απορώ γιατί ξεκινάτε αυτόν τον φαύλο κύκλο ξανά και ξανά. lock και τέλος..
haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) O καθένας λέει ό,τι του κατέβει, χωρίς να έχει επίγνωση των πραγμάτων και ο πιο πολύς κόσμος χωρίς να έχει δουλέψει σε μακ για να ξέρει. Τα μακ κάποτε, ναι, ήταν ακριβά. Ήταν δυσθεώρητα πιο ακριβά. Σήμερα τη διαφορά 100-150 ευρώ θεωρείς ότι κάποιος 'βαζει βαθιά το χέρι στην τσέπη' ;;;??? ... και να γνωρίζεις ότι αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο σύστημα υλικού-λογισμικού με το καλύτερο (κι αν δεν το έχεις δουλέψει δεν καταλαβαίνεις) λειτουργικό σύστημα απ' όλα; Τιμές από e-shop: Sony vaio laptop 1119 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905895 Macbook aluminum 1259 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904051 Το sony έχει 2gb περισσότερη μνήμη και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Ουάου! Πολύ δύσκολο και ακριβό να αγοράσεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο όταν σου χρειαστεί... Κατα τ' άλλα τα μακ είναι για πλούσιους.. δώστε μου 150 ευρώ να γίνω κι εγώ πλούσιος........ Δες κ εδω: http://www.skroutz.gr/s/52945/Sony-Vaio-VGN-SR19VN.html 300 ευρω λιγοτερα για ελαφρυτερο λαπτοπ, με καλυτερη cpu,καρτα γραφικων, διπλασια μνημη, μεγαλυτερο σκληρο στις 7200 στροφες,καλυτερη καρτα γραφικων. Ουσιαστικα δηλαδη συγκρινεται πιο πολυ με το macbook 13.3" των 1570 ευρω. Εχουν δηλαδη 500+ ευρω διαφορα ή διαφορετικα το macbook ειναι 50+% ακριβοτερο. Εσενα βεβαια παλι μπορει να μην σου φαινονται ακριβοτερα...(παρολο το 50%) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2009 από haHa
airmania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Vaio, εκτός από μεγαλύτερο σκληρό και μνήμη, είναι και 140 ευρώ φθηνότερος. Πράγμα που σημαίνει ότι η χρηματική διαφορά των 2 μηχανημάτων δεν είναι 140 ευρώ, αλλά 140 ευρώ + σκληρός + μνήμη. Αλλά και πάλι, θεωρώ ανούσια όλη αυτή την κουβέντα. Οι Mac προσφέρουν άλλα σημαντικά πράγματα, αλλά η τιμή δεν είναι ένα από αυτά. Όποιος τα χρειάζεται ή τα εκτιμά πληρώνει και το αντίστοιχο premium. Όποιος αδιαφορεί για τα στοιχεία αυτά πάει στο οικονομικότερο μηχάνημα, χωρίς καθόλου τύψεις. As simple as that! Σωστά. Το λειτουργικό σύστημα είναι όλα τα λεφτά, που σε κάνουν να αδιαφορείς για τα 150 ευρώ επιπλέον. Αν είχαν και πιο πλήρη υποστήριξη στα scanners θα ήταν όλα αψογα
skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μου εχει 'γυαλισει' το Mac-mini (μιας και εχει και μια αρκετα καλη καρτα γραφικων) για visual studio development σε windows. Πιστευετε οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο? Μπορει να δεχτει καποιο αλλο monitor εκτος απο Mac? Ευχαριστω.
airmania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μου εχει 'γυαλισει' το Mac-mini (μιας και εχει και μια αρκετα καλη καρτα γραφικων) για visual studio development σε windows.Πιστευετε οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο? Μπορει να δεχτει καποιο αλλο monitor εκτος απο Mac? Ευχαριστω. To macmini έχει έξοδο mini-dvi και περιλαμβάνει ανταπτορα για dvi monitors
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα