Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικά με αγορά ξεχωριστής κάρτας ήχου.

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια, έχω στον υπολογιστη ενσωματωμένη κάρτα ήχου στην μητρική αλλά επειδή βλέπω πολλά έργα και πριν λίγο καιρό αγόρασα και 5.1 (logitech), θέλω να ξέρω στην περίπτωση που αγοράσω ξεχωριστή κάρτα ήχου, αν θα δω διαφορά..?

αν ναι έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό μέχρι 50 ευρώ???

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μητρική είναι MSI, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο μοντέλο(θα το κοιτάξω) καλή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.Τα ηχεία είναι Χ-540..και τα έργα πλέον τα βλέπω κυρίως σε avi..

επίσης, ένας λόγος που αρχικά σκέφτηκα να βάλω ξεχωριστή κάρτα είναι επειδή κάποια στιγμή ο ήχος μου έκανε "νερά", δηλαδή έκανε μικρές αυξομειώσεις που και που.πλέον, όχι μετά από ένα φορμάτ που του έκανα αλλά λογικά με καινούργια κάρτα, η της μητρικής δεν θα με απασχολεί, σωστά???

Δημοσ.

Εαν ψωνίζεις μέσω internet απο εξωτερικό θα σου πρότεινα την audigy 2 zs.

Τώρα αυτες οι αυξομειώσεις θα μπορούσε να είναι και από το ποτενσιόμετρο των ηχείων σου.

Για αγορα απο εδω κοιτα την audigy SE. Tελος στα avi μην περιμενεις και τιποτα σπουδαιο στον ηχο, αρκετα ειναι και στα 128kpbs mp3, γιαυτό προτείνω την SE.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εντάξει, ευχαριστώ...μου το είπε και ένας φίλος μου που ασχολείται αρκετά ότι είναι καλή για αυτά που την θέλω και την παράγγειλα.σε λίγες 2-3 μέρες θα την έχω και θα σου στείλω να σου πω εντυπώσεις.ευχαριστώ και πάλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...