stavros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Μπαινω στο Internet με λογαριασμο που εχω παρει απο το πανεπιστημειο . Αξιζει η μετατροπη της γραμμης μου σε ISDN ? Θα παρατηρησω καθολου αυξηση στην ταχυτητα ?<BR>(χρησιμοποιώντας τον ιδιο λογαριασμο ) . Τωρα κατεβάζω με περιπου 3.5-4k/sec . Το netmod παρεχεται δωρεαν απο τον οτε με καθε συνδεση ISDN ? Δουλευει και σαν modem ?<BR>Thanx
Sean Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το site: <A HREF="http://www.go-isdn.gr/" TARGET=_blank>http://www.go-isdn.gr/</A> <P>Θα σου λύσει πολλές απορίες
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 αν το πανεπιστημιο σου παρεχει εκτος απο pstn και isdn dialup τοτε σαφως και αξιζει αν και χλωμο το βλεπω να υποστηριζει και isdn.<BR>Η συσκευη netmod που δινει σαν τερματικο isdn ο ΟΤΕ εχει και προσαρμογεα για internet ενσωματωμενο.
stavros Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2001 Οχι δεν δινει ISDN . Στο go-isdn δεν βρηκα απαντησεις ...
Dvs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 kai sto tei den dinoun isdn. alla spiti exo isdn. ama mpo me to netmod den thapiaso 7-8k/sec? (i apla tha stamataei sta 5k/sec?)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by stavros:<BR><STRONG>Μπαινω στο Internet με λογαριασμο που εχω παρει απο το πανεπιστημειο . Αξιζει η μετατροπη της γραμμης μου σε ISDN ? Θα παρατηρησω καθολου αυξηση στην ταχυτητα ?<BR>(χρησιμοποιώντας τον ιδιο λογαριασμο ) . Τωρα κατεβάζω με περιπου 3.5-4k/sec . Το netmod παρεχεται δωρεαν απο τον οτε με καθε συνδεση ISDN ? Δουλευει και σαν modem ?<BR>Thanx </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>H μετατροπή της γραμμής σε ISDN αξίζει σε κάθε περίπτωση κατά τη γνώμη μου. Μου φαίνεται απίστευτο να μπορεί κάποιος να έχει ISDN και να μην το έχει κάνει ως τώρα. Ιδίως τώρα που ο ΟΤΕς έχει ρίξει τις τιμές.<BR>Βέβαια λες <B>"χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό"</B>. Eννοείς ότι θα έχεις PSTN λογαριασμό; Αμ έτσι φίλε δεν θα δεις τραγική διαφορά. Με ISDN 64άρα σύνδεση θα κατεβάζεις με 7 ή 8 Κbps, με PSTN σύνδεση σε ISDN γραμμή θα κατεβάζεις κανονικά με σταθερά 4 ή 5 Kbps - δεν θα 'πέφτει' εύκολα η γραμμή αλλά δεν θα πιάνεις και ΤΙΣ ταχύτητες.<BR>Netmod θα σου δώσει ο ΟΤΕ δωρεάν με την μετατροπή της γραμμής σε ISDN - αν και σε συμβουλεύω να πάρεις ISDN 'modem' (ISDN Terminal Adapter) αν θες να έχεις το τέλειο. Αυτό βέβαια ισχύει για ISDN σύνδεση όχι για PSTN. Και το Netmod 'παίζει' ως μόντεμ μόνο για ISDN σύνδεση...
Harroulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Πως μπορει καποιος να αποκτησει κωδικο απο πανεπιστημειο?Υπαρχει καποιο post στο forum που να εξηγει?
-NetHawk- Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Απο προσωπικη εμπειρια με pstn συνδεση σε isdn γραμμη εχεις γυρω στο 6-7.....
deathlok Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 otan les panepistimioi??sto politexnio stin athina pantos exei kai isdn.
Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 kai sto tei den dinoun isdn. alla spiti exo isdn. ama mpo me to netmod den thapiaso 7-8k/sec? (i apla tha stamataei sta 5k/sec?) an baleis isdn grammi k sindetheis tote tha pianeis 7-8kb/s den ginetai na stamatisei sta 5 epeidi den einai isdn.an den itan isdn tote den tha mporouses na sindetheis
angelos0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Einai to pio megalo ftyari pou exw dei. Alla deixnei kai thn a3ia tou search. pros paradeigmatismo menei anoikto a3ios!
WaVe Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Vlepw na apadane me quote se post tou 2001. xaxaxa! Koitakste vre ligo hmerominia
SpinDoc Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Πως μπορει καποιος να αποκτησει κωδικο απο πανεπιστημειο?Υπαρχει καποιο post στο forum που να εξηγει? eksartatai apo to kathe panepistimio an dinei kodiko stous foitites i oxi.an dinei i diadikasia einai sinithos i eksis:pas me to paso i tin foititiki tautotita sto kentro diaxeirisis diktiou h se kapoia paromoia ipiresia (ola ta panepistimia exoun tetoia ipiresia) ekei dineis ta stoixeia kai pairneis kodiko.auto itan
Harroulis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 euxaristo sto panepistimio athinon eimai mipos xeris pou einai auti i ipiresia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.