Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Λεω να δοκιμασω να βαλω τα ...Παραθυρα 7 για να ριξω μια ματια.Σε αλλο δισκο απο τα Vista και σε δικο τους partition.Ποσα γιγα θα χρειαστω ?? Το ερωτημα μου ειναι πως θα τα βγαλω μετα και να μην χασω τα vista απο την εκκινηση του συστηματος.... Υπαρχει ρισκο ??? Ευχαριστω.
Antwni Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Νομίζω δεν γίνετε να έχεις μαζί vista και 7 αλλά έτσι έχω ακούσει!!Περίμενε και άλλες απαντήσεις!!Εάν πας σε 7 και έχεις vista δεν γίνετε να μην χάσεις τα αρχεία σου δηλαδή θα είναι σαν να κάνεις format(τουλάχιστον έτσι νομίζω και για αυτό δεν τα βάζω)!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Γινεται αν φτιαξεις ενα δευτερο partition και τα εγκαταστησεις εκει. Καλα ειναι το partition να ειναι περιπου 20gb.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Νομίζω δεν γίνετε να έχεις μαζί vista και 7 αλλά έτσι έχω ακούσει!!Περίμενε και άλλες απαντήσεις!!Εάν πας σε 7 και έχεις vista δεν γίνετε να μην χάσεις τα αρχεία σου δηλαδή θα είναι σαν να κάνεις format(τουλάχιστον έτσι νομίζω και για αυτό δεν τα βάζω)!! Ευχαριστω αλλα αν τα βαλω οπως λεω σε αλλο δισκο απο τα vista γιατι να χασω αρχεια των vista ?? Οποιος ξερει ή εχει δοκιμασει ας μας φωτισει !!! Γινεται αν φτιαξεις ενα δευτερο partition και τα εγκαταστησεις εκει. Ευχαριστω αλλα πως τα βγαζω μετα χωρις να χασω τα vista απο την εκκινηση ???Το αλλο partition ειναι αυτονοητο και μαλιστα και σε αλλο δισκο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 γιατί δεν τα περνάς σε VMWare να κάνεις ότι θέλεις και να μην φοβάσαι τπτ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 γιατί δεν τα περνάς σε VMWare να κάνεις ότι θέλεις και να μην φοβάσαι τπτ? Τι ..ειναι αυτο ??? Ευχαριστω.
mariosk89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τι ..ειναι αυτο ??? Ευχαριστω. είναι εικονικό μηχάνημα.ουσιαστικά ένα πρόγραμα (VmWare,VirualBox,κα) αναλαμβάνει να τρέχει το "φιλοξενούμενο" λειτουρικό.σαν να λέμε να τρέχεις τα windows σαν καποια εφαρμογή,στο παραθυρό της. είναι ασφαλής μέθοδος γιατί ότι κι αν γίνει,απλά διαγράφεις το αρχειάκι του εικονικού μηχανήματος και είσαι οκ.επίσης,επειδή στα εικονικά μηχανήματα, υπάρχει κάποια κωδικοποίηση,ακόμα και αν κολλήσουν ιό,αυτός δεν μεταφέρεται στο κανονικό σου λειτουργικό, γιατί πολύ απλά είναι κωδικοποιημένος και δεν μπορεί να τρέξει σε αυτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Virtual Machine software... ένα πρόγραμμα που στήνει εικονικό υπολογιστή μέσα στο pc σου με πρόλαβε ο Μάριος
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αν εγκαταστησεις τα 7 θα εχει επιλογη στην εκινηση για να εκινισει τα vista. Αν θες να βγαλεις μετα τα 7 απλα διαγραφεις το partition τους μεσα απο τα vista και μετα κανεις boot απο το dvd των vista και πατας startup repair.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Virtual Machine software... ένα πρόγραμμα που στήνει εικονικό υπολογιστή μέσα στο pc σου με πρόλαβε ο Μάριος Αν και μαλλον δυσκολο για μενα ειναι free αυτο το προγραμμα ??? Αν εγκαταστησεις τα 7 θα εχει επιλογη στην εκινηση για να εκινισει τα vista. Αυτο το καταλαβαινω.Αν βγαλω ομως τα 7 θα ξεκινανε τα vista ???
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αν κανεις αυτο που ειπα με το dvd των vista θα δουλεβουν κανονικα(αν χρειαστει να βγαλεις τα 7)
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αν εγκαταστησεις τα 7 θα εχει επιλογη στην εκινηση για να εκινισει τα vista. Αν θες να βγαλεις μετα τα 7 απλα διαγραφεις το partition τους μεσα απο τα vista και μετα κανεις boot απο το dvd των vista και πατας startup repair. Ευχαριστω.Παλαιοτερα με εχει βοηθησει πολυ αυτη η επιλογη. Παω να φτιαξω partition και ελπιζω να τα πουμε σημερα. Εκτος το paragon partition manager δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος ετσι ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αν και μαλλον δυσκολο για μενα ειναι free αυτο το προγραμμα ??? έχει και free και επί πληρωμή έκδοση από ότι θυμάμαι
elven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 To VirualBox της Sun είναι σίγουρα free,VMWare νομίζω πρέπει να πλερό
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Γινεται resize και απο τα vista στο disk managment.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.