Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση windows 7

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να δοκιμασω να βαλω τα ...Παραθυρα 7 για να ριξω μια ματια.Σε αλλο δισκο απο τα Vista και σε δικο τους partition.Ποσα γιγα θα χρειαστω ??

Το ερωτημα μου ειναι πως θα τα βγαλω μετα και να μην χασω τα vista απο την εκκινηση του συστηματος....

Υπαρχει ρισκο ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Νομίζω δεν γίνετε να έχεις μαζί vista και 7 αλλά έτσι έχω ακούσει!!Περίμενε και άλλες απαντήσεις!!Εάν πας σε 7 και έχεις vista δεν γίνετε να μην χάσεις τα αρχεία σου δηλαδή θα είναι σαν να κάνεις format(τουλάχιστον έτσι νομίζω και για αυτό δεν τα βάζω)!!:X

Δημοσ.
Νομίζω δεν γίνετε να έχεις μαζί vista και 7 αλλά έτσι έχω ακούσει!!Περίμενε και άλλες απαντήσεις!!Εάν πας σε 7 και έχεις vista δεν γίνετε να μην χάσεις τα αρχεία σου δηλαδή θα είναι σαν να κάνεις format(τουλάχιστον έτσι νομίζω και για αυτό δεν τα βάζω)!!:X

Ευχαριστω αλλα αν τα βαλω οπως λεω σε αλλο δισκο απο τα vista γιατι να χασω αρχεια των vista ??

Οποιος ξερει ή εχει δοκιμασει ας μας φωτισει !!!

Γινεται αν φτιαξεις ενα δευτερο partition και τα εγκαταστησεις εκει.

Ευχαριστω αλλα πως τα βγαζω μετα χωρις να χασω τα vista απο την εκκινηση ???Το αλλο partition ειναι αυτονοητο και μαλιστα και σε αλλο δισκο.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί δεν τα περνάς σε VMWare να κάνεις ότι θέλεις και να μην φοβάσαι τπτ? :-)

Δημοσ.
Τι ..ειναι αυτο ??? Ευχαριστω.

είναι εικονικό μηχάνημα.ουσιαστικά ένα πρόγραμα (VmWare,VirualBox,κα) αναλαμβάνει να τρέχει το "φιλοξενούμενο" λειτουρικό.σαν να λέμε να τρέχεις τα windows σαν καποια εφαρμογή,στο παραθυρό της. είναι ασφαλής μέθοδος γιατί ότι κι αν γίνει,απλά διαγράφεις το αρχειάκι του εικονικού μηχανήματος και είσαι οκ.επίσης,επειδή στα εικονικά μηχανήματα, υπάρχει κάποια κωδικοποίηση,ακόμα και αν κολλήσουν ιό,αυτός δεν μεταφέρεται στο κανονικό σου λειτουργικό, γιατί πολύ απλά είναι κωδικοποιημένος και δεν μπορεί να τρέξει σε αυτό

• Super Moderators
Δημοσ.

Virtual Machine software...

ένα πρόγραμμα που στήνει εικονικό υπολογιστή μέσα στο pc σου

με πρόλαβε ο Μάριος :o

Δημοσ.

Αν εγκαταστησεις τα 7 θα εχει επιλογη στην εκινηση για να εκινισει τα vista.

Αν θες να βγαλεις μετα τα 7 απλα διαγραφεις το partition τους μεσα απο τα vista και μετα κανεις boot απο το dvd των vista και πατας startup repair.

Δημοσ.
Virtual Machine software...

ένα πρόγραμμα που στήνει εικονικό υπολογιστή μέσα στο pc σου

με πρόλαβε ο Μάριος :o

Αν και μαλλον δυσκολο για μενα ειναι free αυτο το προγραμμα ???

Αυτο το καταλαβαινω.Αν βγαλω ομως τα 7 θα ξεκινανε τα vista ???

Δημοσ.

Αν θες να βγαλεις μετα τα 7 απλα διαγραφεις το partition τους μεσα απο τα vista και μετα κανεις boot απο το dvd των vista και πατας startup repair.

Ευχαριστω.Παλαιοτερα με εχει βοηθησει πολυ αυτη η επιλογη. Παω να φτιαξω partition και ελπιζω να τα πουμε σημερα. Εκτος το paragon partition manager δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος ετσι ???

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν και μαλλον δυσκολο για μενα ειναι free αυτο το προγραμμα ???

έχει και free και επί πληρωμή έκδοση από ότι θυμάμαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...