Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Σοβαρολογείς; Έχω ήδη προτείνει την κατάργηση της δυνατότητας ψήφου αρνητικής ή θετικής (δες το σχετικό thread). Προσωπικά συμφωνώ με την πρόταση, θεωρώ ότι η θετική ή αρνητική ψήφος στο Μπλα-Μπλα είναι ένα μέτρο που απέτυχε παταγωδώς. Ο καθένας μπαίνει και 'μαυρίζει' αυτούς με τους οποίους διαφωνεί. Δεν επιβραβεύει τα χρήσιμα μηνύματα αλλά θάβει τα αντίθετα με αυτόν μηνύματα. Υπάρχει μάλιστα συγκεκριμένο μέλος (ναι, τον έχουμε επισημάνει) που ρίχνει ψήφους σε άρθρα χωρίς καν να έχει συμμετάσχει στη σχετική συζήτηση! Έτσι, μπαίνει, ρίχνει ψήφους σε όσους συμφωνεί και φεύγει. Απορία: ο τύπος που έβαλε αρνητική στον telegames στο Βυζάντιο ή στο jimarass στην Κύπρο, έχει δεχτεί ban, χαριστικά 3 ημερών λόγω προτέρου εντίμου βίου, ή μονάχα όποιος νομίζουμε πως πάει να φιμώσει τη φίλη μας τιμωρείται; Αν τιμωρήθηκαν, προκαταβολικά λέω πως σε αδίκησα και ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη. Αν. Δυστυχώς δεν το είχα διαπιστώσει πριν δω το μήνυμά σου. Τώρα που το διαπίστωσα σε διαβεβαιώ ότι θα λάβω τα προσήκοντα μέτρα. Η έννοια της "κοσμιότητας" έχει γίνει σφεντόνα. Επιτρέπονται χυδαίες βρισιές [...] Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα αυστηροποιηθούν σύντομα. [...] και τιμωρούνται προθέσεις. Δηλαδή κλείνουμε τα μάτια στο υπαρκτό και τιμωρούμε αυτό που νομίζουμε ότι ισχύει. Και σε όλα αυτά, έχουμε την καραμέλα της υποκειμενικότητας. Αυτό δεν είναι καραμέλα, αυτό είναι το εργοστάσιο της ΙΟΝ. Όταν υπάρχει ένδειξη ότι επίκειται σοβαρότατο flame, επεμβαίνουν οι moderators. Δηλαδή τι θες να κάνουν, να αφήσουν ένα, δύο, τρία, πέντε άτομα να διαλύσουν το forum; Αν έβλεπες πόσα μηνύματα σβήνονται καθημερινά, πραγματικά δεν θα τα έγραφες αυτά. [...] Να το πω μία τελευταία φορά και, ειλικρινά, στην τιμή μου, δεν πρόκειται να επανέλθω ΠΟΤΕ σε αυτό το θέμα. Αν κρίνω πως η κατάσταση έχει ξεφτιλιστεί απλά θα φύγω, να σας απαλλάξω από την ενοχλητική μου παρουσία: Εφόσον η διαχείριση πιστεύει πως δεν υπάρχει πρόβλημα στον τρόπο που κρίνονται θέματα στο μπλα-μπλα, απλώς δέχομαι ότι έχουμε κάθετα αντίθετες απόψεις, σέβομαι την κρίση τους και περιορίζομαι σε θέματα που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μια γόνιμη κουβέντα. Ευχαριστώ. Η διαχείριση δεν θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο Μπλα-Μπλα. Η διαχείριση προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να λύσει τα όποια προβλήματα. Με τη συνδρομή των μελών.
tectonator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 το θέμα έχει ξεφύγει τελείως,(πρώτη φορά θα μου πεις είναι )ξεκίνησε από το εάν έχουμε δικαίωμα να ποστάρουμε αυτοτελείς ειδήσεις από άλλα sites και καταλήξαμε στο γιατί μου κλειδώνουν τα θέματα οι κακοί moderators και να αλλάξουμε τους όρους χρήσης... άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα.... Το θέμα δεν ήταν ποτέ εκεί ... Επειδή μάλλον έχεις ασθενή μνήμη σου παραθέτω το ΔΙΚΟ σου 2ο post και 3ο στη σειρά των post στο συγκεκιμένο thread. θα περίμενα να είσαι πιο προσεκτικός. Μπορεί να θεωρηθεί "παράθεση σύντομου αποσπάσματος" η 100% αναδημοσίευση ενός άρθρου ? Νομίζω ότι η ΄παράθεση ενός link θα ήταν το σωστότερο. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_15/02/2009_303178 Υπό τη λογική αυτή μπορούμε να φτιάξουμε ένα site όπου θα αναδημοσιέυουμε το 100% ενός βιβλίου για να πούμε από κάτω "Σας άρεσε ?" ... άσε που δεν υπήρξε ούτε κριτική ούτε κάποια γνώμη από αυτόν που το αναδημοσίευσε.
eSATA Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Νομίζω ότι ο χρόνος που έχω σπαταλήσει γράφοντας ΔΗΜΟΣΙΑ τα όσα μου λές/λέτε/λένε να γράψω σε pm είναι ο ίδιος και το ίδιο σηαμντικός για μένα. Απλά θεωρώ πολύ καλύτερο να γίνει ανοικτά και όχι σε pms. και τον σπατάλησα ακριβώς επιδή με ενδιαφέρει να πω δύο πράγματα "στον άλλον" (= όλους μας) Να πω μόνο ότι ποτέ δεν είπα ότι θα κάνω αντιπροτάσεις αν και δεν είμαι αντίθετος στην κουβέντα περί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αλλάγών στους όρους χρήσης, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ίσα ίσα που επισήμανα την αναάγκη να εφαρμοστούν οι ισχύοντες κανόνες. πάντως είσαι οπαδός εγκληματία
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 @ Lucifer Σοβαρολογείς; Έχω ήδη προτείνει την κατάργηση της δυνατότητας ψήφου αρνητικής ή θετικής (δες το σχετικό thread). Έχω στείλει μηνύματα προσωπικά όπου διαμαρτυρόμουν για την ειδική μεταχείριση που απολάμβανε συγκεκριμένος άνθρωπος. Δηλαδή, τι πρακτικό να προτείνω; Μη στέλνεις εμένα για ban-ιο επειδή έβαλα αρνητική στη φίλη σου και μη χαρίζεσαι στον άλλο που με βρίζει; Κάνε σωστά τη δουλειά σου; Εντάξει, το προτείνω. Απορία: ο τύπος που έβαλε αρνητική στον telegames στο Βυζάντιο ή στο jimarass στην Κύπρο, έχει δεχτεί ban, χαριστικά 3 ημερών λόγω προτέρου εντίμου βίου, ή μονάχα όποιος νομίζουμε πως πάει να φιμώσει τη φίλη μας τιμωρείται; Αν τιμωρήθηκαν, προκαταβολικά λέω πως σε αδίκησα και ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη. Αν. Τι συζητάμε τώρα. Η έννοια της "κοσμιότητας" έχει γίνει σφεντόνα. Επιτρέπονται χυδαίες βρισιές και τιμωρούνται προθέσεις. Δηλαδή κλείνουμε τα μάτια στο υπαρκτό και τιμωρούμε αυτό που νομίζουμε ότι ισχύει. Και σε όλα αυτά, έχουμε την καραμέλα της υποκειμενικότητας. Αυτό δεν είναι καραμέλα, αυτό είναι το εργοστάσιο της ΙΟΝ. Άλλο αυτό, με τις "προθέσεις". Όχι moderator, Κάλχας έπρεπε να γράφει. Η απόκρυψη του μηνύματος είναι παρεπόμενο της λειτουργίας της αρνητικής ψήφου, όπως την παραμετροποίησαν οι αρμόδιοι. Σίγουρα δεν είναι δική μου πρόθεση να φιμώσω οποιονδήποτε. Η δε δικαιολόγηση του γιατί, μετά από κάποιες αρνητικές ψήφους, το μήνυμα αποκρύπτεται, είναι νηπιακού επιπέδου. Εφόσον, όμως, έχω τιμωρηθεί για τη δική σου ανάγνωση των δικών μου προθέσεων, περιμένω ίδια αντιμετώπιση προς όλους ή κατάργηση της φαιδρής αυτής λειτουργίας. Τίποτε από αυτά δεν έχει συμβεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι "πίπες της Βίβλου" μένουν ανέπαφες, ενώ η ερώτησή μου (ειλικρινά αθώα, δε θυμόμουν εκείνη την ώρα) αν η Ρεπούση είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του αποσυρμένου βιβλίου ιστορίας, έχει την τιμή να δεχτεί απάντησή σου μέσα σε ελάχιστα λεπτά, όπου προτρέπομαι να μη "θίξω τα φιλοσοφικά πιστεύω" της κυρίας. Δεν είχα πρόθεση να συνεχίσω, αλλά μην τρελαθούμε τελείως. Είπα από την αρχή, απορώ πώς άφησε η διεύθυνση αυτό το θέμα να τρέξει. Αναγνώρισα στον paredwse πως "επικράτησε" στο διάλογο, και σταμάτησα. Αλλά, να κατηγορούμαι για αερολογίες, όταν έχω στείλει μηνύματα προσωπικά, όπως όφειλα, σε όλους όσους θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι, και να αντιμετωπίζομαι έτσι, είναι άδικο. Να το πω μία τελευταία φορά και, ειλικρινά, στην τιμή μου, δεν πρόκειται να επανέλθω ΠΟΤΕ σε αυτό το θέμα. Αν κρίνω πως η κατάσταση έχει ξεφτιλιστεί απλά θα φύγω, να σας απαλλάξω από την ενοχλητική μου παρουσία: Εφόσον η διαχείριση πιστεύει πως δεν υπάρχει πρόβλημα στον τρόπο που κρίνονται θέματα στο μπλα-μπλα, απλώς δέχομαι ότι έχουμε κάθετα αντίθετες απόψεις, σέβομαι την κρίση τους και περιορίζομαι σε θέματα που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μια γόνιμη κουβέντα. Ευχαριστώ. Snoob, αυτό που μου παραθέτεις είναι η δική σου κρίση επί των εκάστοτε τεκταινόμενων. Έχω και 'γω τη δική μου όμως και ή καθόμαστε και τις κάνουμε πάσα και χαιρόμαστε, ή βρίσκεις έναν τρόπο να μην χρειάζεται η υποκειμενική κρίση του κάθε Lucifer και του κάθε Snoob με κανόνες που δεν έχουν χώρο για υποκειμενική θεώρηση. Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό, απλώς θα διαφωνούμε ες αεί. Παρεμπιπτόντως, έχω μοιράσει ban για άδικη αρνητική βαθμολογία στον aledjo. Και μιας και απλούστατα δε σε παίρνει καθόλου να γκρινιάζεις για την αιτία του δικού σου ban, είτε θεωρείς πως είχε σημασία η όποια σχέση μου με την χρήστρια garnele είτε όχι, θα έλεγα αυτή την καραμέλα να τη φτύσεις, είναι εμετικός λαϊκισμός να βασίζεσαι στην οικειότητά μου με τον Χ χρήστη για να περάσει σε 2η μοίρα το γεγονός πως σε ένα post που κάποιος παρέθετε στεγνά στοιχεία, εσύ πετάς αρνητική ψήφο επειδή δε τα γούσταρες. Σε περίπτωση που έχεις κάτι να σχολιάσεις επ' αυτού, ξαναδιάβασε τα bold και μην το κάνεις. Απλά και διαλλακτικά, ε;
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά η ψήφος που αναφέρετε είναι το βελάκι πάνω ή κάτω που έχει στο μήνυμα κάτω δεξιά? Που παίζει ρόλο αυτό και το λέτε συνέχεια? (δεν έχω καταλάβει ειλικρινά)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Snoob, αυτό που μου παραθέτεις είναι η δική σου κρίση επί των εκάστοτε τεκταινόμενων. Έχω και 'γω τη δική μου όμως και ή καθόμαστε και τις κάνουμε πάσα και χαιρόμαστε, ή βρίσκεις έναν τρόπο να μην χρειάζεται η υποκειμενική κρίση του κάθε Lucifer και του κάθε Snoob με κανόνες που δεν έχουν χώρο για υποκειμενική θεώρηση. Αν δε μπορείς να το κάνεις αυτό, απλώς θα διαφωνούμε ες αεί. Και πάλι, λέω, αστειεύεσαι. Τον υβριστή που μου δικαιολογούσες (άκουσον, άκουσον) σε προσωπικά μηνύματα, και η δική σου κρίση έλεγε πως είχε παραβιάσει κανόνα, αλλά επέλεξες να μην κάνεις τίποτε επ' αυτού. Όχι μία, πάμπολλες φορές. Και μου λες για τον aledjo; Με τους "τρελούς του χωριού" εύκολα κάνουμε τους καμπόσους. Παρεμπιπτόντως, έχω μοιράσει ban για άδικη αρνητική βαθμολογία στον aledjo. Και μιας και απλούστατα δε σε παίρνει καθόλου να γκρινιάζεις για την αιτία του δικού σου ban, είτε θεωρείς πως είχε σημασία η όποια σχέση μου με την χρήστρια garnele είτε όχι, θα έλεγα αυτή την καραμέλα να τη φτύσεις, είναι εμετικός λαϊκισμός να βασίζεσαι στην οικειότητά μου με τον Χ χρήστη για να περάσει σε 2η μοίρα το γεγονός πως σε ένα post που κάποιος παρέθετε στεγνά στοιχεία, εσύ πετάς αρνητική ψήφο επειδή δε τα γούσταρες. Σε περίπτωση που έχεις κάτι να σχολιάσεις επ' αυτού, ξαναδιάβασε τα bold και μην το κάνεις. Απλά και διαλλακτικά, ε; Τι να σχολιάσω; Τα "στεγνά στοιχεία" της φίλης σου ήταν στατιστικά ανακριβή και λογικά αβάσιμα. Αυτά σου τα έχω εξηγήσει ήδη σε προσωπικό μήνυμα ,εκτενώς. Διέπραξα το σφάλμα να περιοριστώ σε αρνητική ψήφο λόγω χρονικού περιορισμού, και όταν επέστρεψα να γράψω με στοιχεία για ποιο λόγο τα ποσοστά που ως προφέσορας παρέθετε ήταν του κεφαλιού της, ήμουν αποκλεισμένος. Το σφάλμα μου το αναγνώρισα, αλλά αν κάτι εμετικό υπάρχει σε αυτή την ιστορία, είναι η επιλεκτική ευαισθησία σου. Την προστασία που παρέχεις στη φίλη σου θα την καταλάβαινα, αν την ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ τηρούσες προς όλους. Γιατί τότε δε θα ήταν προστασία προς τη φίλη και ομοϊδεάτισσά σου, αλλά τήρηση ενός κανόνα (οσοδήποτε γελοίος, ανεφάρμοστος και λογικά σαθρός είναι. Για την καταφανή όσο και παταγώδη αποτυχία του, απλά συμφωνώ με τον paredwse). Ένα μήνυμα παραπάνω ο paredwse δέχτηκε πως οι χρήστες που είχαν πετάξει αρνητικές στο jimarass και τον telegames, κατά την ώρα δημοσίευσης της επισήμανσής μου, ήταν ατιμώρητοι. Τυχαία ( κανείς από τους δύο δεν ανήκει στους υμετέρους. Αν το θέλεις εντελώς μασημένο, σε κατηγορώ για επιλεκτική εφαρμογή των κανόνων, με γνώμονα προσωπικές φιλίες και ιδεολογικές συγγένειες. Η δική μου τιμωρία δε θα αποτελούσε καν ζήτημα αν σε έβλεπα με την ίδια ευλάβεια -και ταχύτητα- να διαφυλάττεις την ακεραιότητα ΌΛΩΝ των μηνυμάτων. Αυτά. Πραγματικά, τέλος, αρκετά ασχολήθηκα με τις παρεούλες.
o_magazatoras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Υπόδειξέ μου, σε παρακαλώ, ένα (1) μέλος στο οποίο απαγορεύθηκε η πρόσβαση στο forum (ban) επειδή διαφώνησε δημόσια ή ιδιωτικά με κάποιο μέλος της διαχείρισης. Μέχρι αυτή την παρατήρηση,καλά τα πήγαινες. Αφού ξέρεις ότι οι δημόσιες ανακοινώσεις "φτιάχνονται" κατά το δοκούν σβήνοντας και παραποιώντας,γιατί προσπαθείς να φορέσεις δημοκρατικό μανδύα; Προτιμώ την άποψη του The_Edge,την οποία (btw) προσπαθείς να απαλύνεις. Είναι το δικό σας σπίτι και σ' όποιον γουστάρει,μην το παιδεύεις άλλο... Εφ΄όσον είμαι ακόμα μέσα (και θα είμαι...),θέλοντας και μη συντάσσομαι με τους (περισότερους) κανόνες...
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Και πάλι, λέω, αστειεύεσαι. Τον υβριστή που μου δικαιολογούσες (άκουσον, άκουσον) σε προσωπικά μηνύματα, και η δική σου κρίση έλεγε πως είχε παραβιάσει κανόνα, αλλά επέλεξες να μην κάνεις τίποτε επ' αυτού. Όχι μία, πάμπολλες φορές. Και μου λες για τον aledjo; Με τους "τρελούς του χωριού" εύκολα κάνουμε τους καμπόσους. Θα χρειαστεί να δω αν έχουν μείνει τα πμ στα οποία αναφέρεσαι για να θυμηθώ τι λες. Υποθέτω πως αντίστοιχο report δεν υπάρχει, σωστά; Σωστά λογικά, το report δεν τραβά την προσοχή ε. Τι να σχολιάσω; Τα "στεγνά στοιχεία" της φίλης σου ήταν στατιστικά ανακριβή και λογικά αβάσιμα. Αυτά σου τα έχω εξηγήσει ήδη σε προσωπικό μήνυμα ,εκτενώς. Διέπραξα το σφάλμα να περιοριστώ σε αρνητική ψήφο λόγω χρονικού περιορισμού, και όταν επέστρεψα να γράψω με στοιχεία για ποιο λόγο τα ποσοστά που ως προφέσορας παρέθετε ήταν του κεφαλιού της, ήμουν αποκλεισμένος. Το σφάλμα μου το αναγνώρισα, αλλά αν κάτι εμετικό υπάρχει σε αυτή την ιστορία, είναι η επιλεκτική ευαισθησία σου. Δεν είμαι εδώ για να συγχωρώ σφάλματα καλέ μου Snoob. Και όπως δε νοιάζει εσένα αν εγώ έχω το χρόνο να ξεψειρίζω όλες τις αρνητικές ψήφους στο ΜπλαΜπλα, έτσι και εγώ δεν έχω το χρόνο να σε πιάσω από το χεράκι και να σου πω "γιατί βρε καλέ μου Snoob, αριθμούς παρέθεσε το κακόμοιρο, αν δε σου άρεσαν, ας περίμενες μέχρι να βρεις το χρόνο να απαντήσεις, δε θα στο παίρνανε το post... Άσε που έτσι το κρύβεις, δε αντιπαρατίθεσαι μαζί του. Έλα και έχει μπισκοτάκι." Κοινώς, έκανες μαλακία, η ποινή επήλθε, τώρα γαργάρα. Απλά και όμορφα. Την προστασία που παρέχεις στη φίλη σου θα την καταλάβαινα, αν την ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ τηρούσες προς όλους. Γιατί τότε δε θα ήταν προστασία προς τη φίλη και ομοϊδεάτισσά σου, αλλά τήρηση ενός κανόνα (οσοδήποτε γελοίος, ανεφάρμοστος και λογικά σαθρός είναι. Για την καταφανή όσο και παταγώδη αποτυχία του, απλά συμφωνώ με τον paredwse). Μεταξύ μας καλέ μου Snoob, δε θεωρώ πως το συγκεκριμένο άτομο χρίζει προστασίας. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο οποίος ναρκισσιστικά θεωρείται ως ικανός να την "πλήξει" προσπαθεί να κρύψει τα μηνύματά της με κακόβουλη χρήση μιας υπηρεσίας αντί να "βρει το χρόνο" να επιχειρηματολογήσει. Μην ανησυχείς για την ακεραιότητά μου, είμαι κοινωνικός δαρβινιστής: όποιον μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν τον υπερασπίζομαι, όποιος δε μπορεί, είναι άξιος της μοίρας του. Ένα μήνυμα παραπάνω ο paredwse δέχτηκε πως οι χρήστες που είχαν πετάξει αρνητικές στο jimarass και τον telegames, κατά την ώρα δημοσίευσης της επισήμανσής μου, ήταν ατιμώρητοι. Τυχαία ( κανείς από τους δύο δεν ανήκει στους υμετέρους. Στο μήνυμα παραπάνω ο paredwse αιτιολόγησε τη μη ύπαρξη επιπτώσεων. Εκτός αν θεωρείς πως εγώ και όλοι οι smods που έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν, προστατεύουν μια εκλεκτή ομάδα βάσει αρχετυπικών μοντέλων a la Σιών. Είναι μεγάλο το ΜπλαΜπλα Snoob, επειδή εσύ μπορείς να μπαίνεις όποτε σου καπνίσει και να ποστάρεις ό,τι θες (αν έχεις χρόνο, αν δεν έχεις, είπαμε) δε σημαίνει πως είναι εύκολη η παρακολούθηση και το Moderation. Και επειδή ξέρω πως δε σε νοιάζει και πως ο ιδανικός moderator για σένα έχει το laptop δίπλα από το μαξιλάρι, τα προφυλακτικά και τη σαλάτα του, σε προλαβαίνω και σου λέω πως ο ιδανικός χρήστης για μένα έχει χρόνο, αξιοπρέπεια και αγαθά κίνητρα βοήθειας. Εσύ απ' όσο βλέπω, δεν έχεις χρόνο, ζητάς τα ρέστα για τα λάθη σου και δε θυμάμαι κάποιο report σου. Αμοιβαίο κρίμα, δε βρίσκεις; Αν το θέλεις εντελώς μασημένο, σε κατηγορώ για επιλεκτική εφαρμογή των κανόνων, με γνώμονα προσωπικές φιλίες και ιδεολογικές συγγένειες. Η δική μου τιμωρία δε θα αποτελούσε καν ζήτημα αν σε έβλεπα με την ίδια ευλάβεια -και ταχύτητα- να διαφυλάττεις την ακεραιότητα ΌΛΩΝ των μηνυμάτων. Αυτά. Πραγματικά, τέλος, αρκετά ασχολήθηκα με τις παρεούλες. Το έχω καταλάβει καλέ μου Snoob. Εγώ πάλι δεν έχω να σε κατηγορήσω για τίποτα, ούτε θα σε χρεώσω με κάποια ευθύνη, είμαι βέβαιος πως η φύση έχει και αυτή τα σχέδιά της. Καλή σου συνέχεια.
elven Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Είναι λίγο άδικο να το πω,χαζό να το πω να αναφέρεται το όνομα του χρήστη τον οποίο ο Lucifer υποτίθεται αντιμετωπίζει διαφορετικά. Ακόμα και να το κανει θεωρώ άκυρη την αναφορά του ονόματος μιας και ο χρήστης ίσως και ποτέ να μην επιδίωξε να έχει εδική μεταχείρηση
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Έλα ρε elven, κάνεις και 'συ το χαζό... Ανεβαίνουν αλλιώς τα ποσοστά τηλεθέασης;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Είσαι τραγικός. Καμία δυνατότητα δε θα είχα να κρύψω τα μηνύματα κανενός, αν δεν είχε εφαρμοστεί η βλακώδης παράμετρος περί απόκρυψης "άπρεπων" (ή όπως αλλιώς τα χαρακτήρισες στο λογίδριό σου, που αποτελεί και μέρος των κανόνων) μηνυμάτων, την ώρα που υπό την ανοχή σου τα αθλητικά έγιναν μπορντέλο, σε σημείο από τη δική σου αδυναμία και επιλεκτική ανοχή να στερηθούμε όλοι τη δυνατότητα να γράφουμε. Το σφάλμα μου στο θέμα των αρνητικών ψήφων που έριξα στη φίλη μου το αναγνώρισα, επανειλλημένα, οπότε το να μου λες για γαργάρες, δε δείχνει τίποτε πέραν της εμπάθειάς σου. Report δε θυμάμαι αν είχα κάνει, νομίζω ναι. Τρόπω να το δω δεν έχω. Φαντάζομαι, ως ντόμπρο παλλικάρι που είσαι, εφόσον το εντοπίσεις θα βγεις να το πεις. Και, φυσικά, μόλις στιμωχτήκαμε, την πιάσαμε τη βολική καραμέλα: είναι μεγάλο το μπλα-μπλα, δεν προλαβαίνω. Να μου ρίξεις μπηχτή για τη Ρεπούση, προλάβαινες, μέσα σε διάστημα ελάχιστων λεπτών. Να τιμωρήσεις αυτούς που έριξαν αρνητική σε δύο ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοντραριστεί, δεν προλάβαινες. Ναι, ξέρω, σύμπτωση. Τι να πω, κατάντια. Είναι λίγο άδικο να το πω,χαζό να το πω να αναφέρεται το όνομα του χρήστη τον οποίο ο Lucifer υποτίθεται αντιμετωπίζει διαφορετικά.Ακόμα και να το κανει θεωρώ άκυρη την αναφορά του ονόματος μιας και ο χρήστης ίσως και ποτέ να μην επιδίωξε να έχει εδική μεταχείρηση Αν είναι έτσι, τότε να μην προκαλούμουν να μιλήσω συγκεκριμένα. Πώς θα γίνει, δηλαδή; Και δεν κατηγόρησα τη χρήστρια πουθενά πως επιδίωξε εκείνη να έχει ειδική μεταχείριση, να προσέχουμε αυτά που διαβάζουμε, παρακαλώ.
elven Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Snoob το τελευταίο να το τηρείς κι εσύ,δεν έβαλα λόγια στο στόμα σου ή πάτησα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο σου καλύτερα,ούτε είπα ότι κατηγόρησες τον τάδε χρήστη,είπα ποια εντύπωση αφήνεται με την αναφορά του ονόματος
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Είσαι τραγικός. Καμία δυνατότητα δε θα είχα να κρύψω τα μηνύματα κανενός, αν δεν είχε εφαρμοστεί η βλακώδης παράμετρος περί απόκρυψης "άπρεπων" (ή όπως αλλιώς τα χαρακτήρισες στο λογίδριό σου, που αποτελεί και μέρος των κανόνων) μηνυμάτων, την ώρα που υπό την ανοχή σου τα αθλητικά έγιναν μπορντέλο, σε σημείο από τη δική σου αδυναμία και επιλεκτική ανοχή να στερηθούμε όλοι τη δυνατότητα να γράφουμε. Το σφάλμα μου στο θέμα των αρνητικών ψήφων που έριξα στη φίλη μου το αναγνώρισα, επανειλλημένα, οπότε το να μου λες για γαργάρες, δε δείχνει τίποτε πέραν της εμπάθειάς σου. Report δε θυμάμαι αν είχα κάνει, νομίζω ναι. Τρόπω να το δω δεν έχω. Φαντάζομαι, ως ντόμπρο παλλικάρι που είσαι, εφόσον το εντοπίσεις θα βγεις να το πεις. Και, φυσικά, μόλις στιμωχτήκαμε, την πιάσαμε τη βολική καραμέλα: είναι μεγάλο το μπλα-μπλα, δεν προλαβαίνω. Να μου ρίξεις μπηχτή για τη Ρεπούση, προλάβαινες, μέσα σε διάστημα ελάχιστων λεπτών. Να τιμωρήσεις αυτούς που έριξαν αρνητική σε δύο ανθρώπους με τους οποίους έχεις κοντραριστεί, δεν προλάβαινες. Ναι, ξέρω, σύμπτωση. Τι να πω, κατάντια. Ευχαριστώ που μου το κάνεις πιο εύκολο. Αν είναι έτσι, τότε να μην προκαλούμουν να μιλήσω συγκεκριμένα. Πώς θα γίνει, δηλαδή; Και δεν κατηγόρησα τη χρήστρια πουθενά πως επιδίωξε εκείνη να έχει ειδική μεταχείριση, να προσέχουμε αυτά που διαβάζουμε, παρακαλώ. Ευτυχώς που είσαι και ιππότης βρε Snoob, ποιος ξέρει πόσο γλαφυρότερος θα γινόσουν αναφορικά με τις διαπροσωπικές μου σχέσεις αλλιώς.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Επειδή έχουμε κατρακυλήσει σε σημείο να αναφερόμαστε σε διαπροσωπικές σχέσεις εκτός forum, Επειδή εν τέλει από αλλού ξεκινήσαμε και έχει φτάσει να γίνεται DrLo vs moderators ή (στη νεώτερη εκδοχή του) Snoob vs moderators, Επειδή μερικά μέλη αρέσκονται να εκτοξεύουν κατηγορίες αοριστολογώντας (για επιλεκτική εφαρμογή κανόνων χωρίς φυσικά παραδείγματα) και ευφάνταστα σενάρια για παρεούλες, κλίκες και συνωμοσίες, Επειδή το θέμα πλέον έχει φτάσει στα επίπεδα flame και θεωρώ ότι εκπλήρωσε το σκοπό του (να εκθέσει και τα μέλη που συμμετείχαν ενεργά σε αυτό και το forum), Για τους λόγους αυτούς, ας σταματήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Ειρήνη ημίν και υμίν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.