tectonator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πάμε άλλη μια: Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Σχολιάζεις ή όχι το πως εφραμόζει ο moderator τους Όρους Χρήσης? Εάν θες να παραπονεθείς για έναν υπάλληλο πας στον προιστάμενο του. Ε, το ίδιο κάνεις και εδώ. Αν διαφωνείς με το πως συμπεριφέρεται ένας Moderator στέλνεις pm στο "αφεντικό" του aka hal9000. Απλά είναι τα πράγματα...
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εάν θες να παραπονεθείς για ένα δημόσιο υπάλληλο πας στον προιστάμενο. Ε, το ίδιο κάνεις και έδώ. Αν διαφωνείς με το πως συμπεριφέρεται ένας Moderator στέλνεις pm στο "αφεντικό" του aka hal9000. Απλά είναι τα πράγματα... Σώπα ρε συ, δεν έχεις δει τις γριές πως κάνουν? Φωνάζουν στον υπάλληλο μπροστά σε όλους, ούτε μία δεν πάει στον προιστάμενο
gdp77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ερώτηση : Όταν έχεις δεχτεί ban και θες να διαμαρτυρηθείς α) Πώς μαθαίνεις ποιος σου έριξε ban; β) Πώς στέλνεις pm για να διαμαρτυρηθείς είτε στον "τιμωρό" σου είτε στον προϊστάμενό του; Επίσης όταν κάνεις report mods για παράβαση των κανόνων του forum, γιατί αυτοί δε δέχονται infractions και δεν τιμωρούνται με ban? Υπάρχει κάπου κανόνας που λέει ότι οι mods είναι υπεράνω κανόνων; Υ.Γ. Ενδιαφέρον topic, δεν ήξερα ότι υπήρχε
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ίσως γιατί τον ειρωνεύεσαι κάθε δυο ποστ σα να είναι ηλίθιος?Εγώ κάνω report το τόπικ προσβάλλει την αισθητική μου, όποιος νιώθει το ίδιο ας πράξει αναλόγως Ειρωνία ? Τι είναι ειρωνία μπαμπά ? Για το report δεν θα σχολιάσω τα περί "ρουφιάνου", κάτι μου θυμίζει όμως αυτή η 'δικαιολογία'. Ιδού δικαιολογίες του αντίστοιχου επιπέδου: "το ξέχασα" "δεν το γνώριζα" "ο σκύλος έφαγε την εργασία μου" "έχασα το σχολικό" "δεν κάνει να το κάνω αυτό" κλπ. Για να μην αναφερθώ στην ευθεία κατηγορία ότι ήμουν λέει βαλτός από την Καθημερινή (το οποίο αν ήταν χιούμορ ήταν άστοχο)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εγώ ό,τι είχα να πω το έχω πει με προσωπικά μηνύματα, όπως όφειλα. Κι επειδή ξέρω δυο ανθρώπους εδώ μέσα και ανταλλάσσω μερικές απόψεις, και επειδή ο Edge απάντησε ευγενέστατα σε μήνυμα που του έστειλα (και τον ευχαριστώ δημόσια, παρότι το μήνυμα ήταν προσωπικό), δέχομαι πως με αποστόμωσε ο paredwse και πάω να παρακολουθήσω κάποιο άλλο θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ερώτηση : Όταν έχεις δεχτεί ban και θες να διαμαρτυρηθείς α) Πώς μαθαίνεις ποιος σου έριξε ban; β) Πώς στέλνεις pm για να διαμαρτυρηθείς είτε στον "τιμωρό" σου είτε στον προϊστάμενό του; υπάρχει και το email, τουλάχιστον κάποιοι mods το έχουν available... Επίσης όταν κάνεις report mods για παράβαση των κανόνων του forum, γιατί αυτοί δε δέχονται infractions και δεν τιμωρούνται με ban? Υπάρχει κάπου κανόνας που λέει ότι οι mods είναι υπεράνω κανόνων; διότι και πάλι το report (όπως ειπώθηκε πιο πάνω) είναι στην κρίση των mods αν θα γίνει "approved" ή όχι και δυστυχώς ή ευτυχώς όπως έχεις καταλάβει και ο ίδιος δεν συμφωνούν (στα περισσότερα) και πολλοί μαζί σου (γενικότερα λέμε)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 [...]Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά ... ποτέ δε σε έχω διαβάσει τόσο νευριασμένο. Συνήθως είσαι ήρεμος Δεν το'χω πάρει προσωπικά και σε διαβεβαιώ ότι είμαι απόλυτα ήρεμος. Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια.
victz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Kατα τη γνωμη μου, πρωτιστως εχει νοημα να παραπονεθεις για τη συμπεριφορα καποιου στον ιδιο. Οσο για τους κανονες, στραβοι, κουτσοι, αληθωροι, αυτοι ειναι. Οσοι διαβαζουμε, και που και που γραφουμε την αποψη μας, οφειλουμε να σεβομαστε το βημα που μας δινεται. Καλως η κακως, κανενα απ'οσα φορουμ συμμετεχω, δεν ειναι ξεφραγο αμπελι. Ολοι γραφουν, εχοντας υποψη τους οτι υπαρχουν καποιοι κανονες, και ενας ανθρωπος επιφορτισμενος με το εργο να τους επιβαλλει, με τη δικη του λογικη και κριση. Αν υπαρξει προβλημα, πρωτα το λυνεις μ'αυτον.
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Kατα τη γνωμη μου, πρωτιστως εχει νοημα να παραπονεθεις για τη συμπεριφορα καποιου στον ιδιο. Προφανώς, βρίσκω μάλιστα ιδιαιτέρως υποτιμητικό να θεωρείς αυτόματα πως ο άλλος είναι τόσο ζώον ώστε να μην αξίζει καν το χρόνο σου να δοκιμάσεις (έστω) να του πεις 2 πράγματα. Και επειδή 2 σελίδες μετά, δεν είδα ούτε τον DrLo, ούτε τον Snoob να αντιπροτείνουν κάτι σε πρακτικές βάσεις, παρά να συνεχίζουν να επικρίνουν μέρη των όσων λέγονται χωρίς να τα αντικαθιστούν με όσα θεωρούν ενδεχομένως σωστότερα, λέω να πάω να μαγειρέψω τίποτα.
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Προφανώς, βρίσκω μάλιστα ιδιαιτέρως υποτιμητικό να θεωρείς αυτόματα πως ο άλλος είναι τόσο ζώον ώστε να μην αξίζει καν το χρόνο σου να δοκιμάσεις (έστω) να του πεις 2 πράγματα. Νομίζω ότι ο χρόνος που έχω σπαταλήσει γράφοντας ΔΗΜΟΣΙΑ τα όσα μου λές/λέτε/λένε να γράψω σε pm είναι ο ίδιος και το ίδιο σηαμντικός για μένα. Απλά θεωρώ πολύ καλύτερο να γίνει ανοικτά και όχι σε pms. και τον σπατάλησα ακριβώς επιδή με ενδιαφέρει να πω δύο πράγματα "στον άλλον" (= όλους μας) Και επειδή 2 σελίδες μετά, δεν είδα ούτε τον DrLo, ούτε τον Snoob να αντιπροτείνουν κάτι σε πρακτικές βάσεις, παρά να συνεχίζουν να επικρίνουν μέρη των όσων λέγονται χωρίς να τα αντικαθιστούν με όσα θεωρούν ενδεχομένως σωστότερα, λέω να πάω να μαγειρέψω τίποτα. Να πω μόνο ότι ποτέ δεν είπα ότι θα κάνω αντιπροτάσεις αν και δεν είμαι αντίθετος στην κουβέντα περί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αλλάγών στους όρους χρήσης, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ίσα ίσα που επισήμανα την αναάγκη να εφαρμοστούν οι ισχύοντες κανόνες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Νομίζω ότι ο χρόνος που έχω σπαταλήσει γράφοντας ΔΗΜΟΣΙΑ τα όσα μου λές/λέτε/λένε να γράψω σε pm είναι ο ίδιος και το ίδιο σηαμντικός για μένα. Απλά θεωρώ πολύ καλύτερο να γίνει ανοικτά και όχι σε pms. και τον σπατάλησα ακριβώς επιδή με ενδιαφέρει να πω δύο πράγματα "στον άλλον" (= όλους μας) Μα το κακό ξέρεις ποιό είναι; Ότι δεν λες ούτε καν αυτά τα δυό πραγματάκια "στον άλλον". Δεν λες τί πο τα. Γενικώς και αορίστως όλοι είμαστε μάγκες και τρομεροί και ασκούμε σκληρή κριτική. Επί του πρακτέου μηδέν. [...] Ίσα ίσα που επισήμανα την αναάγκη να εφαρμοστούν οι ισχύοντες κανόνες. Αν εφαρμοστούν οι ισχύοντες κανόνες, το thread θα πρέπει να κλειδωθεί πάραυτα, το αντιλαμβάνεσαι αυτό; Εκτός κι αν, σύμφωνα με τη δική σου θεωρία που ανέπτυξες λίγο παραπάνω, τα δικά σου threads ακόμα κι όταν βρίσκονται εκτός ορίων των κανόνων δεν πρέπει να κλειδώνονται. Γιατί τα γράφεις... για το καλό μας.
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Αν εφαρμοστούν οι ισχύοντες κανόνες, το thread θα πρέπει να κλειδωθεί πάραυτα, το αντιλαμβάνεσαι αυτό; Ίσως και ΝΑΙ. Αλλά δεν είναι πιο ωραίο να υπάρχει ένα θέμα για αυτό ? Δεν αντιλαμβάνομαι σε τι ενοχλέι, και αν το θες να μια αλλαγή στους όρους που θα πρότεινα.
tectonator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ίσως και ΝΑΙ. Αλλά δεν είναι πιο ωραίο να υπάρχει ένα θέμα για αυτό ? Δεν αντιλαμβάνομαι σε τι ενοχλέι, και αν το θες να μια αλλαγή στους όρους που θα πρότεινα. το θέμα έχει ξεφύγει τελείως,(πρώτη φορά θα μου πεις είναι ) ξεκίνησε από το εάν έχουμε δικαίωμα να ποστάρουμε αυτοτελείς ειδήσεις από άλλα sites και καταλήξαμε στο γιατί μου κλειδώνουν τα θέματα οι κακοί moderators και να αλλάξουμε τους όρους χρήσης... άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα....
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 το θέμα έχει ξεφύγει τελείως,(πρώτη φορά θα μου πεις είναι )ξεκίνησε από το εάν έχουμε δικαίωμα να ποστάρουμε αυτοτελείς ειδήσεις από άλλα sites Το θέμα δεν ήταν ποτέ εκεί ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 @ Lucifer Σοβαρολογείς; Έχω ήδη προτείνει την κατάργηση της δυνατότητας ψήφου αρνητικής ή θετικής (δες το σχετικό thread). Έχω στείλει μηνύματα προσωπικά όπου διαμαρτυρόμουν για την ειδική μεταχείριση που απολάμβανε συγκεκριμένος άνθρωπος. Δηλαδή, τι πρακτικό να προτείνω; Μη στέλνεις εμένα για ban-ιο επειδή έβαλα αρνητική στη φίλη σου και μη χαρίζεσαι στον άλλο που με βρίζει; Κάνε σωστά τη δουλειά σου; Εντάξει, το προτείνω. Απορία: ο τύπος που έβαλε αρνητική στον telegames στο Βυζάντιο ή στο jimarass στην Κύπρο, έχει δεχτεί ban, χαριστικά 3 ημερών λόγω προτέρου εντίμου βίου, ή μονάχα όποιος νομίζουμε πως πάει να φιμώσει τη φίλη μας τιμωρείται; Αν τιμωρήθηκαν, προκαταβολικά λέω πως σε αδίκησα και ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη. Αν. Τι συζητάμε τώρα. Η έννοια της "κοσμιότητας" έχει γίνει σφεντόνα. Επιτρέπονται χυδαίες βρισιές και τιμωρούνται προθέσεις. Δηλαδή κλείνουμε τα μάτια στο υπαρκτό και τιμωρούμε αυτό που νομίζουμε ότι ισχύει. Και σε όλα αυτά, έχουμε την καραμέλα της υποκειμενικότητας. Αυτό δεν είναι καραμέλα, αυτό είναι το εργοστάσιο της ΙΟΝ. Άλλο αυτό, με τις "προθέσεις". Όχι moderator, Κάλχας έπρεπε να γράφει. Η απόκρυψη του μηνύματος είναι παρεπόμενο της λειτουργίας της αρνητικής ψήφου, όπως την παραμετροποίησαν οι αρμόδιοι. Σίγουρα δεν είναι δική μου πρόθεση να φιμώσω οποιονδήποτε. Η δε δικαιολόγηση του γιατί, μετά από κάποιες αρνητικές ψήφους, το μήνυμα αποκρύπτεται, είναι νηπιακού επιπέδου. Εφόσον, όμως, έχω τιμωρηθεί για τη δική σου ανάγνωση των δικών μου προθέσεων, περιμένω ίδια αντιμετώπιση προς όλους ή κατάργηση της φαιδρής αυτής λειτουργίας. Τίποτε από αυτά δεν έχει συμβεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι "πίπες της Βίβλου" μένουν ανέπαφες, ενώ η ερώτησή μου (ειλικρινά αθώα, δε θυμόμουν εκείνη την ώρα) αν η Ρεπούση είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του αποσυρμένου βιβλίου ιστορίας, έχει την τιμή να δεχτεί απάντησή σου μέσα σε ελάχιστα λεπτά, όπου προτρέπομαι να μη "θίξω τα φιλοσοφικά πιστεύω" της κυρίας. Δεν είχα πρόθεση να συνεχίσω, αλλά μην τρελαθούμε τελείως. Είπα από την αρχή, απορώ πώς άφησε η διεύθυνση αυτό το θέμα να τρέξει. Αναγνώρισα στον paredwse πως "επικράτησε" στο διάλογο, και σταμάτησα. Αλλά, να κατηγορούμαι για αερολογίες, όταν έχω στείλει μηνύματα προσωπικά, όπως όφειλα, σε όλους όσους θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι, και να αντιμετωπίζομαι έτσι, είναι άδικο. Να το πω μία τελευταία φορά και, ειλικρινά, στην τιμή μου, δεν πρόκειται να επανέλθω ΠΟΤΕ σε αυτό το θέμα. Αν κρίνω πως η κατάσταση έχει ξεφτιλιστεί απλά θα φύγω, να σας απαλλάξω από την ενοχλητική μου παρουσία: Εφόσον η διαχείριση πιστεύει πως δεν υπάρχει πρόβλημα στον τρόπο που κρίνονται θέματα στο μπλα-μπλα, απλώς δέχομαι ότι έχουμε κάθετα αντίθετες απόψεις, σέβομαι την κρίση τους και περιορίζομαι σε θέματα που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μια γόνιμη κουβέντα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.