frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ΥΓ : Να με συγωρέσει ο frenzy που έκανα και άλλο post του έχει ξεφύγει νομίζω και ένα ακόμα Δεν τρέχει τίποτε, υποστήριξα πως σκοπός σου είναι να κάνεις δημόσια συζήτηση με τη διαχείριση αδιαφορώντας για τα μέλη και αυτό κάνεις. Έθιξα δυο πράγματα, με ειρωνεύτηκες, πάμε παρακάτω. Δεν περιμένω άλλωστε από κανέναν να πράττει αυτά που υποστηρίζει γιατί ως γνωστόν τον δείκτη τον έχουμε πρόχειρο. Το ίδιο και τον μέσο. Τον οποίο σου εκτείνω γενναιόδωρα αγαπητέ, καθώς όταν ανοίγεις ένα θέμα καλό θα είναι να έχεις την αξιοπρέπεια να απαντάς σε όλα. Αυτό είναι η συνέπεια της οποίας την έλλειψη καταγγέλεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 @ DrLo: Το μήνυμά σου περιέχει μόνο αερολογίες και "υψηλής διανόησης" προτάσεις του στυλ "η προσπάθειά μου να υποδείξω την ασυνέπεια του moderation ήταν εμφανής." Όχι λοιπόν, δεν είναι εμφανής. Που σημαίνει ότι ακόμα περιμένω κάποιο παράδειγμα από τα τόσα πολλά που αορίστως "καταγγέλεις". Για το report δεν θα σχολιάσω τα περί "ρουφιάνου", κάτι μου θυμίζει όμως αυτή η 'δικαιολογία'. Ιδού δικαιολογίες του αντίστοιχου επιπέδου: "το ξέχασα" "δεν το γνώριζα" "ο σκύλος έφαγε την εργασία μου" "έχασα το σχολικό" "δεν κάνει να το κάνω αυτό" κλπ. Όσο για το σχόλιο περί "μη κερδοσκοπικού" και trespassing, ή είναι ατυχέστατο ή πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις βασικές έννοιες. Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι ότι άλλο το "δωρεάν" κι άλλο το "δικό μου". Αν σε αφήσω να μπεις στο χώρο μου χωρίς να πληρώσεις κάποιο αντίτιμο, δεν σημαίνει ότι είναι δικός σου ο χώρος, φίλτατε. Συνεχίζεις να φιλοξενείσαι στον χώρο μου με τους δικούς όρους μου. Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι η συζήτηση έχει άλλο νόημα. Έγραψες, έγραψες, έγραψες, χωρίς τελικά να γράψεις τίποτα. Παραδέχθηκες ότι μας κορόιδεψες γιατί η αρχική σου "διαμαρτυρία" ήταν ουσιαστικά ψευδής και χρησίμευσε μόνο ως ΑΦΟΡΜΗ για να διαρρήξεις τα ιμάτιά σου για το κακό moderation και τους άχρηστους moderators. Κλήθηκες κατ' επανάληψη να παρουσιάσεις παραδείγματα τέτοιου "κακού" moderation αλλά εκώφευσες και προτίμησες να παρακάμψεις τον σκόπελο των παραδειγμάτων με το ευφυολόγημα "και δε θ έκανα ποτέ κάτι επειδή με προκάλεσε κάποιος, όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι μάλλον το αντίθετο θα έκανα". Εν κατακλείδι και για να μην το κουράζουμε άλλο: Αν παραμένεις στο forum, αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης και την εφαρμογή τους, υπό το πρίσμα της εξαιρετικής ανάλυσης του Lucifer λίγο παραπάνω (post # 28). Αν δεν σου αρέσει, δεν σε κρατάει κανείς.
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν τρέχει τίποτε, υποστήριξα πως σκοπός σου είναι να κάνεις δημόσια συζήτηση με τη διαχείριση αδιαφορώντας για τα μέλη και αυτό κάνεις. Έθιξα δυο πράγματα, με ειρωνεύτηκες, πάμε παρακάτω. Δεν περιμένω άλλωστε από κανέναν να πράττει αυτά που υποστηρίζει γιατί ως γνωστόν τον δείκτη τον έχουμε πρόχειρο. Το ίδιο και τον μέσο. Τον οποίο σου εκτείνω γενναιόδωρα αγαπητέ, καθώς όταν ανοίγεις ένα θέμα καλό θα είναι να έχεις την αξιοπρέπεια να απαντάς σε όλα. Αυτό είναι η συνέπεια της οποίας την έλλειψη καταγγέλεις. Όπως σου είπα πιο πάνω θα πρέπει ν ψάξω να βρω τα θέματα και τους χειρισμούς mods που κατά καιρούς με έχουν ενοχλήσει. Δεν κρατούσα τευτέρι μπας και τυχόν κάποτε κάποιος με προκαλέσει. Μπορώ να θυμηθώ περιπτώσεις που γινόταν συζήτηση για p2p ποργράμματα, torrents sites κλπ στα οποία μπήκε φρένο καθώς κατά μια άποψη αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί ως αβαντάρισμα της πειρατίας ενώ κανείς δεν μιλούσε για κάτι συγκεκριμένο. Επίσης ναι και στο μπλα μπλα με έχουν ενοχλήσει μερικά λουκέτα γιατί κάποιος mod είδε στραβά το θέμα. Συνήθως κελιδώνονται θέματα με την πρόφαση ότι "έχει ξανασυζητηθεί" (λες και το "ποια CPU να πάρω" έχει συζητηθεί μόνο μια φορά), επειδή κάτι εκλαμβάνεται ως πολιτική συζήτηση κλπ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το thread αυτό είχε κλειδωθεί όπως είχε προβλέψει ο προφήτης Lucifer "επειδή δε διάβασα τους κανόνες". (από που το διαπίστωσαν αυτό)Επειδή είμαι λίγο χαζός ποτέ δεν κατάλαβα πιον κανόνα παραβίασα. τον κανόνα του ότι δεν ανοίγουμε topics επειδή κλειδώθηκε topic, σβήστηκε post, έπεσε ban/infraction αλλά στέλνουμε pm στον αρμόδιο moderator
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 @ DrLo: Το μήνυμά σου περιέχει μόνο αερολογίες και "υψηλής διανόησης" προτάσεις του στυλ "η προσπάθειά μου να υποδείξω την ασυνέπεια του moderation ήταν εμφανής." Όχι λοιπόν, δεν είναι εμφανής. Ούτε γι αυτό φταίω εγώ
tectonator Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το thread αυτό είχε κλειδωθεί όπως είχε προβλέψει ο προφήτης Lucifer "επειδή δε διάβασα τους κανόνες". (από που το διαπίστωσαν αυτό) Επειδή είμαι λίγο χαζός ποτέ δεν κατάλαβα πιον κανόνα παραβίασα. 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Όροι χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr Έτσι, για να συγκεκριμενοποιήσω αυτό που ποσταρε ο Thresh παραπάνω.
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 τον κανόνα του ότι δεν ανοίγουμε topics επειδή κλειδώθηκε topic, σβήστηκε post, έπεσε ban/infraction αλλά στέλνουμε pm στον αρμόδιο moderator To topic μου δεν ήταν γιατί κλείστηκε ένα topic αλλά μια ένσταση στη φόρα που είχε πάρει ο Lucifer που μπορώ να πως, αν και θα τον δυσαρεστήσω ότι έκοψε αργότερα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 [...] Αυτά. Ελπίζω να συνεχίσω να βρίσκομαι μαζί σας και μετά τη δημοσίευση αυτού του μηνύματος. Υπόδειξέ μου, σε παρακαλώ, ένα (1) μέλος στο οποίο απαγορεύθηκε η πρόσβαση στο forum (ban) επειδή διαφώνησε δημόσια ή ιδιωτικά με κάποιο μέλος της διαχείρισης. Γιατί αυτή η καραμέλα "δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να είμαι μέλος μετά από αυτά που έγραψα" πολυφοριέται και καιρός είναι να σταματήσουμε τη μπούρδα. To topic μου δεν ήταν γιατί κλείστηκε ένα topic αλλά μια ένσταση στη φόρα που είχε πάρει ο Lucifer που μπορώ να πως, αν και θα τον δυσαρεστήσω ότι έκοψε αργότερα Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Ποιά λέξη από τις παραπάνω δεν καταλαβαίνεις; Ποιά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Όροι χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr Έτσι, για να συγκεκριμενοποιήσω αυτό που ποσταρε ο Thresh παραπάνω. αλλά μια ένσταση στη φόρα που είχε πάρει ο Lucifer πιστεύεις ότι η ένστασή σου δεν ανήκει στον από πάνω κανόνα?
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Όροι χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr Έτσι, για να συγκεκριμενοποιήσω αυτό που ποσταρε ο Thresh παραπάνω. Δεν είναι η περίπτωσή μου. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη πρακτική ενός ανθρώπου που κατά τη γνώμη μου είχε πάρει πολύ φόρα. Άλλωστε τι νόημά έχει να παραπόνεθείς για την συμπεριφορά κάποιου στον ίδιο ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 πιστεύεις ότι η ένστασή σου δεν ανήκει στον από πάνω κανόνα? Φυσικά και δεν ανήκει. Δεν το'χεις καταλάβει; Το μέλος DrLo μας ξεκαθάρισε ότι είναι υπεράνω κανόνων: Report δεν κάνει (γιατί δεν γουστάρει), pm δεν στέλνει (γιατί δεν γουστάρει), αοριστολογίες και αστήρικτα μηνύματα δημοσιεύει (γιατί έτσι γουστάρει). Και μηνύματα για moderation ανοίγει (γιατί γι'αυτόν δεν ισχύουν οι κανόνες και έτσι κι αλλιώς γιατί να υπάρχουν κανόνες, δικό μας είναι το forum, θα το κάψουμε αν γουστάρουμε).
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 πιστεύεις ότι η ένστασή σου δεν ανήκει στον από πάνω κανόνα? Ναι, Yes, Oui (είναι και αυτό με τους 10 χαρακτήρες) Φυσικά και δεν ανήκει. Δεν το'χεις καταλάβει; Το μέλος DrLo μας ξεκαθάρισε ότι είναι υπεράνω κανόνων: Report δεν κάνει (γιατί δεν γουστάρει), pm δεν στέλνει (γιατί δεν γουστάρει), αοριστολογίες και αστήρικτα μηνύματα δημοσιεύει (γιατί έτσι γουστάρει). Και μηνύματα για moderation ανοίγει (γιατί γι'αυτόν δεν ισχύουν οι κανόνες και έτσι κι αλλιώς γιατί να υπάρχουν κανόνες, δικό μας είναι το forum, θα το κάψουμε αν γουστάρουμε). Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά ... ποτέ δε σε έχω διαβάσει τόσο νευριασμένο. Συνήθως είσαι ήρεμος
Land_Of_Banania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Η κουβέντα ξεκίνησε και φαινόταν να έχει και νόημα και ενδιαφέρον.. Τώρα στο σημείο που έχει φτάσει μου φαίνεται πως απλά δεν κλείνετε το τόπικ μήπως παρεξηγηθεί κανείς. Εγώ πάντως δε θα παρεξηγηθώ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ναι, Yes, Oui (είναι και αυτό με τους 10 χαρακτήρες) Δεν είναι η περίπτωσή μου. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη πρακτική ενός ανθρώπου που κατά τη γνώμη μου είχε πάρει πολύ φόρα. Άλλωστε τι νόημά έχει να παραπόνεθείς για την συμπεριφορά κάποιου στον ίδιο ? sorry αλλά η ένστασή σου ουσιαστικά κριτικάρει/σχολιάζει τις πράξεις του mod...άρα πέφτει μέσα στον κανόνα... (το αν είναι δίκαιος ή όχι ο κανόνας είναι άλλο θέμα, αλλά από την στιγμή που τους αποδεχόμαστε για να είμαστε εδώ δεν μας πέφτει λόγος)
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ναι, Yes, Oui (είναι και αυτό με τους 10 χαρακτήρες) Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει τόσο προσωπικά ... ποτέ δε σε έχω διαβάσει τόσο νευριασμένο. Συνήθως είσαι ήρεμος Ίσως γιατί τον ειρωνεύεσαι κάθε δυο ποστ σα να είναι ηλίθιος? Εγώ κάνω report το τόπικ προσβάλλει την αισθητική μου, όποιος νιώθει το ίδιο ας πράξει αναλόγως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.