DrLo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ΣΗΜΕΙΩΣΗ moderator: Στο παρόν thread τα τέσσερα (4) πρώτα μηνύματα προέρχονται από αυτό το topic. Μεταφέρθηκαν εδώ για την πληρότητα της συζήτησης. Ποιες ειναι οι αποψεις σας στο θεμα;:-) http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathuseful_1_10/05/2006_152937 Όταν κλειδώνονται θέματα που κάποιος ζητά πληροφορίες από που μπορεί να κατεβάσει κάτι υπό την υποψία και μόνο ότι μπορεί να αφορά πνευματική ιδιοκτησία κάποιου την οποία αυτός δεν έχει συναινέσει να μοιραστεί νομίζω ότι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι mods, αν θέλουν να είναι συνεπείς, είναι να κλειδώσουν το θέμα και να μπανάρουν τον χρήστη για 1 μέρα ΥΓ : Ερώτηση : Οι όροι χρήσης καλύπτονται ... από τους όρους χρήσης ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathuseful_1_10/05/2006_152937 Όταν κλειδώνονται θέματα που κάποιος ζητά πληροφορίες από που μπορεί να κατεβάσει κάτι υπό την υποψία και μόνο ότι μπορεί να αφορά πνευματική ιδιοκτησία κάποιου την οποία αυτός δεν έχει συναινέσει να μοιραστεί νομίζω ότι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι mods, αν θέλουν να είναι συνεπείς, είναι να κλειδώσουν το θέμα και να μπανάρουν τον χρήστη για 1 μέρα ΥΓ : Ερώτηση : Οι όροι χρήσης καλύπτονται ... από τους όρους χρήσης ? Άρθρο 19 του νόμου 2121/1993: Επιτρέπεται, χωρίς την άδεια του δημιουργού και χωρίς αμοιβή, η παράθεση σύντομων αποσπασμάτων από έργο άλλου νομίμως δημοσιευμένου για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που παραθέτει ή την κριτική της γνώμης του άλλου, εφόσον η παράθεση των αποσπασμάτων αυτών είναι σύμφωνη προς τα χρηστά ήθη και η έκταση των αποσπασμάτων δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό. Η παράθεση του αποσπάσματος πρέπει να συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή. Ελπίζω να καλύφθηκες.
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Άρθρο 19 του νόμου 2121/1993: Επιτρέπεται, χωρίς την άδεια του δημιουργού και χωρίς αμοιβή, η παράθεση σύντομων αποσπασμάτων από έργο άλλου νομίμως δημοσιευμένου για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που παραθέτει ή την κριτική της γνώμης του άλλου, εφόσον η παράθεση των αποσπασμάτων αυτών είναι σύμφωνη προς τα χρηστά ήθη και η έκταση των αποσπασμάτων δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό. Η παράθεση του αποσπάσματος πρέπει να συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή. Ελπίζω να καλύφθηκες. θα περίμενα να είσαι πιο προσεκτικός. Μπορεί να θεωρηθεί "παράθεση σύντομου αποσπάσματος" η 100% αναδημοσίευση ενός άρθρου ? Νομίζω ότι η ΄παράθεση ενός link θα ήταν το σωστότερο. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_15/02/2009_303178 Υπό τη λογική αυτή μπορούμε να φτιάξουμε ένα site όπου θα αναδημοσιέυουμε το 100% ενός βιβλίου για να πούμε από κάτω "Σας άρεσε ?" ... άσε που δεν υπήρξε ούτε κριτική ούτε κάποια γνώμη από αυτόν που το αναδημοσίευσε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 θα περίμενα να είσαι πιο προσεκτικός. Μπορεί να θεωρηθεί "παράθεση σύντομου αποσπάσματος" η 100% αναδημοσίευση ενός άρθρου ? Νομίζω ότι η ΄παράθεση ενός link θα ήταν το σωστότερο. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_15/02/2009_303178 Υπό τη λογική αυτή μπορούμε να φτιάξουμε ένα site όπου θα αναδημοσιέυουμε το 100% ενός βιβλίου για να πούμε από κάτω "Σας άρεσε ?" ... άσε που δεν υπήρξε ούτε κριτική ούτε κάποια γνώμη από αυτόν που το αναδημοσίευσε. Χαίρομαι που ανοίγεις δημόσιο διάλογο για αυτά τα θέματα (αντί να στείλεις, όπως θα περίμενε κανείς, ένα σύντομο pm) γιατί έτσι σίγουρα βοηθάς το forum και δεν το εκθέτεις. Να'σαι καλά. Επί της ουσίας και χωρίς να επεκταθώ: - Η παράθεση του κειμένου γίνεται για "την κριτική της γνώμης του άλλου", αφού ζητείται η γνώμη των μελών και επακολουθεί συζήτηση επί του κειμένου. - Η παράθεση "είναι σύμφωνη προς τα χρηστά ήθη", αφού μπαίνει σε ένα μη κερδοσκοπικό forum, ανοιχτό και προσβάσιμο στον καθένα. - Η "έκταση των αποσπασμάτων δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό" αφού σκοπός είναι ο σχολιασμός τόσο της είδησης όσο και του ύφους της είδησης. - Τέλος, η παράθεση "συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής". Το πρόβλημά σου δεν βλέπω πού είναι. Εκτός εάν εκπροσωπείς την εκδότρια εταιρεία της Καθημερινής ή τη συγκεκριμένη αρθρογράφο. Και πάλι να'σαι καλά για τη δημόσια έκθεση του θέματος που φαίνεται ότι σε απασχολεί ιδιαίτερα.
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Συνεχίζω εδώ την δημόσια συζήτηση που άνοιξα με τον paredwse με αφορμή αυτό το θέμα Χαίρομαι που ανοίγεις δημόσιο διάλογο για αυτά τα θέματα (αντί να στείλεις, όπως θα περίμενε κανείς, ένα σύντομο pm) γιατί έτσι σίγουρα βοηθάς το forum και δεν το εκθέτεις. Να'σαι καλά. Δεν είναι δικός μου ρόλος να μην εκθέτω το Site. Και στη τελική, και με βάση τα όσα απίστευτα έχουν ισχυριστεί κατά καιρούς mods ακριβώς το αντίθετο πήγα να κάνω Επί της ουσίας και χωρίς να επεκταθώ: - Η παράθεση του κειμένου γίνεται για "την κριτική της γνώμης του άλλου", αφού ζητείται η γνώμη των μελών και επακολουθεί συζήτηση επί του κειμένου. Δεν αναφέρεται στο νόμο που εσύ ανέφερες αυτή η περίπτωση παρά μόνο η περίπτωση να θέλει κάποιος να κάνει κριτική σε ένα πνευματικό έργο οπότε είναι επόμενο να αναδημοσιεύσει μικρά απόσπάσματα που να θεμελειώνουν τα επιχειρήματά του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε - Η παράθεση "είναι σύμφωνη προς τα χρηστά ήθη", αφού μπαίνει σε ένα μη κερδοσκοπικό forum, ανοιχτό και προσβάσιμο στον καθένα. - Σε ανοδική πορεία το Skroutz.gr Σύμφωνα με τη Dionic, εξίσου εντυπωσιακή είναι και η πορεία του gameover.gr αλλά και του insomnia.gr, την εμπορική εκμετάλλευση του οποίου έχει η Skroutz A.E. - μέλος του ομίλου Dionic. - Η "έκταση των αποσπασμάτων δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό" αφού σκοπός είναι ο σχολιασμός τόσο της είδησης όσο και του ύφους της είδησης. Αποσπάσματα ? - Τέλος, η παράθεση "συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής". Αυτό είναι όντως σωστό. Το πρόβλημά σου δεν βλέπω πού είναι. Αυτό αφορά εσένα και τον ιδιοκτήτη του Site. Όχι εμένα Εκτός εάν εκπροσωπείς την εκδότρια εταιρεία της Καθημερινής ή τη συγκεκριμένη αρθρογράφο. Too low. Πραγματικά περίμενα κάτι κάλύτερο από εσένα. Ίσως να έχεις χάσει την σπιρτάδα σου. Το τι δουλειά κάνω (και καμία σχέση δεν έχει με την δημοσιογραφία) μπορεί εύκολα να φανεί από τα post μου. Άλλωστε όλοι λίγο πολύ γνωστοί είμαστε εδώ μέσα. Την καθημερινή δεν την έχω διαβάσει ποτέ και τα τελευταία 2 χρόνια καθώς ζω στο εξωτερικό δεν διαβάζω ελληνικές εφημερίδες (παραδέχομαι ότι ρίχνω καμιά ματιά στο site της espresso . Τώρα όσον αφορά την δημοσιογράφο αν μπορείς να μου στέιλεις φωτογραφία, ηλικία, διαστάσεις θα μπορώ να σου πω αν θα ήθελα ή όχι να την εκπροσωπώ. Και πάλι να'σαι καλά για τη δημόσια έκθεση του θέματος που φαίνεται ότι σε απασχολεί ιδιαίτερα. Όντως, ως ενεργό μέλος στο φόρουμ αυτό που εσύ το ονόμασες "μη κερδοσκοπικό forum, ανοιχτό και προσβάσιμο στον καθένα" η συνέπεια ή η ασυδοσία των mods με απασχολεί ιδιαίτερα. ΥΓ : Όσον αφορά στο γιατί τα γράφω σε post και όχι σε pms θέλω να σου απαντήσω ότι δε βρίσκω να κάνω κάτι προσβλητικό για κάποιον και άλλωστε αυτό είναι το νόημα των forums, αλλιώς θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε όλοι μεταξύ μας με mails. Θα με ενδιέφερε πολύ η δημόσια τοποθετησή σου και καθόλου ένα pm σου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Η συνέπεια στο moderation είναι ένα θέμα που νομίζω απασχολεί πολλούς. Δυστυχώς ή ευτυχώς, βάσει κανονισμών πρέπει να περιοριζόμαστε στα προσωπικά μηνύματα αν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι επ' αυτού του θέματος.
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Πιο πολύ φαίνεται να σε κόφτει το moderation παρά η συγγραφική δεοντολογία. Τέλος πάντων για να μιλάς για συνέπεια μάλλον θα έχεις δει ασυνέπεια οπότε καλό θα ήταν να μας παραθέσεις κι ένα κείμενο όπου το moderation υπήρξε ασυνεπές σε σχέση με το παράδειγμα της Καθημερινής, για να καταλάβουμε οι υπόλοιποι τι εννοείς. Γιατί δεν βλέπω κανένα δεοντολογικό παράπτωμα από τη στιγμή που α) δεν υπάρχει λογοκλοπή, β) φαινομενικά δεν υπάρχει άλλο θέμα που να μην καλύπτεται από το νόμο και πολύ περισσότερο γ) δεν υπάρχει ηθικός δόλος. Με λίγα λόγια η αναδημοσίευση ενός κειμένου 100 λέξεων που γράφτηκε στο πόδι με μοναδικό στόχο το γέμισμα της στήλης να βγει το μεροκάματο, δεν πρόκειται να πειράξει κανέναν ποτέ. Ούτε άρθρο-φωτιά αναδημοσίευσε, ούτε παρέλειψε να αναφέρει την πηγή αλλά ούτε και είχε κακό σκοπό ο άνθρωπος. Αλλά αν θέλεις να κάνεις συζήτηση επ' αυτού για κακό moderation θα βρεις πάτημα όπως θα έβρισκες και σε πολλά άλλα τόπικς στο φόρουμ. Με λίγα λόγια σε κατηγορώ ευθέως για υποκρισία. Πρώτον γιατί ο σκοπός σου δεν ήταν να πληροφορήσεις τους αρμόδιους του φόρουμ για λογοκλοπή που συντελείται σε ένα τόπικ.(θα μπορούσες να το κάνεις αποτελεματικότατα μέσω του report και του πμ) Δεύτερον γιατί δεν ήταν σκοπός σου να ειδοποιήσεις τον OP για πιθανότητα λογοκλοπής (τον αγνόησες πλήρως και απευθύνθηκες στη διαχείριση από το πρωτο σου ποστ) Τρίτο, δεν σε ενδιέφερε ούτε καν το περιεχόμενο του άρθρου. (ούτε μια αναφορά σε αυτό). Τέταρτο ανοίγεις νέο τόπικ "με αφορμή αυτό" αλλά παρέλειψες να μας πεις την αφορμή της αφορμής. Με λίγα λόγια ποιά είναι τα προηγούμενά σου. Όχι πως μας ενδιαφέρει, αλλά μια και ξεκατινιάζεσαι, δώσ' τα όλα ρε παιδί μου.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 [...]Δεν είναι δικός μου ρόλος να μην εκθέτω το Site. Και στη τελική, και με βάση τα όσα απίστευτα έχουν ισχυριστεί κατά καιρούς mods ακριβώς το αντίθετο πήγα να κάνω Θα περίμενα από ένα ενεργό μέλος που ενδιαφέρεται για το forum και τις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα εδώ την αντίθετη δήλωση: ότι σκοπός του είναι να μην εκθέτει το forum. Προφανώς έσφαλα, φαίνεται ότι σκοπός μερικών μελών είναι να εκθέτουν το forum, αν μπορούν. Φαντάσου δηλαδή να ζητούσα να προστατεύεις τον χώρο που τόσο απλόχερα σου προσφέρει "στέγη" (έστω και για μερικά posts). Προφανώς κάτι τέτοιο σου είναι αδιανόητο. Δεν αναφέρεται στο νόμο που εσύ ανέφερες αυτή η περίπτωση παρά μόνο η περίπτωση να θέλει κάποιος να κάνει κριτική σε ένα πνευματικό έργο οπότε είναι επόμενο να αναδημοσιεύσει μικρά απόσπάσματα που να θεμελειώνουν τα επιχειρήματά του. Κάτι τέτοιο δεν έγινε Διάβασε λίγο καλύτερα τη συγκεκριμένη παράγραφο: "Επιτρέπεται, χωρίς την άδεια του δημιουργού και χωρίς αμοιβή, η παράθεση σύντομων αποσπασμάτων από έργο άλλου νομίμως δημοσιευμένου για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που παραθέτει ή την κριτική της γνώμης του άλλου" [...]- Σε ανοδική πορεία το Skroutz.gr Σύμφωνα με τη Dionic, εξίσου εντυπωσιακή είναι και η πορεία του gameover.gr αλλά και του insomnia.gr, την εμπορική εκμετάλλευση του οποίου έχει η Skroutz A.E. - μέλος του ομίλου Dionic. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτό. Το forum είναι καθαρά μη κερδοσκοπικό. Το ότι μία εταιρεία (με την οποία έχουμε και "συναισθηματικούς δεσμούς") διαχειρίζεται την γραφειοκρατεία που έχει να κάνει με τις διαφημίσεις στις σελίδες του forum, δεν αναιρεί το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα του forum. Άλλωστε, το forum είναι ανοικτό και προσβάσιμο σε όλους, μέλη και μη. Δεν ζητάμε συνδρομή ή χρηματική ή άλλη καταβολή από κανένα μέλος και κανέναν επισκέπτη. Τέλος το γεγονός και μόνο ότι δημοσιεύθηκε αυτή η είδηση στο forum (και μάλιστα στη σχετική συζήτηση συμμετείχε κι ο administrator) ίσως υποδηλώνει (εμμέσως πλην σαφώς) ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. [...]Αυτό αφορά εσένα και τον ιδιοκτήτη του Site. Όχι εμένα Τόσο εγώ όσο και ο ιδιοκτήτης δεν αντιλαμβανόμαστε προς τι το ξαφνικό ενδιαφέρον για τα αποσπάσματα και τα κείμενα που παρατίθενται και σχολιάζονται. [...]Too low. Πραγματικά περίμενα κάτι κάλύτερο από εσένα. Ίσως να έχεις χάσει την σπιρτάδα σου. Το τι δουλειά κάνω (και καμία σχέση δεν έχει με την δημοσιογραφία) μπορεί εύκολα να φανεί από τα post μου. Άλλωστε όλοι λίγο πολύ γνωστοί είμαστε εδώ μέσα. Την καθημερινή δεν την έχω διαβάσει ποτέ και τα τελευταία 2 χρόνια καθώς ζω στο εξωτερικό δεν διαβάζω ελληνικές εφημερίδες (παραδέχομαι ότι ρίχνω καμιά ματιά στο site της espresso . Τώρα όσον αφορά την δημοσιογράφο αν μπορείς να μου στέιλεις φωτογραφία, ηλικία, διαστάσεις θα μπορώ να σου πω αν θα ήθελα ή όχι να την εκπροσωπώ. Επαναλαμβάνω όπως και παραπάνω: Υπάρχει κάποιο νόημα στο ξαφνικό ενδιαφέρον και στη σημασία που δίνεις σε κάτι, κατά τη γνώμη μου, ασήμαντο; [...]Όντως, ως ενεργό μέλος στο φόρουμ αυτό που εσύ το ονόμασες "μη κερδοσκοπικό forum, ανοιχτό και προσβάσιμο στον καθένα" η συνέπεια ή η ασυδοσία των mods με απασχολεί ιδιαίτερα. Ασυνέπεια ή ασυδοσία των mods. Μάλιστα. Προφανώς έχεις πρόβλημα με το moderation. Αν θες να πεις κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να στείλεις pm στον Hal9000. Αυτός είναι υπεύθυνος για τους moderators.
soturin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εγώ βρίσκω τον lucifer μπανάλ και κακόγουστο, αλλά το λέω εδώ κι όχι σε pm για τους φουκαριάρηδες τους συμφορουμίτες μου. Πάντως πάνω στο θέμα δε νομίζω να υπάρχει κάτι που δε καλύφθηκε.
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Με λίγα λόγια σε κατηγορώ ευθέως για υποκρισία. Πρώτον γιατί ο σκοπός σου δεν ήταν να πληροφορήσεις τους αρμόδιους του φόρουμ για λογοκλοπή που συντελείται σε ένα τόπικ.(θα μπορούσες να το κάνεις αποτελεματικότατα μέσω του report και του πμ) . Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έκανα report ? "Επιτρέπεται' date=' χωρίς την άδεια του δημιουργού και χωρίς αμοιβή, η παράθεση σύντομων αποσπασμάτων από έργο άλλου νομίμως δημοσιευμένου για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που παραθέτει ή την κριτική της γνώμης του άλλου" [/quote'] Κριτική της γνώμης του άλλου θα ήταν αν αυτός που παρέθετε ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ του άρθρου έκανε κριτική στον άρθρογράφο. Κάτι τέτοιο δέν έγινε. Σε κάθε περίπτωση χάνεις το δάσος. Το συγκεκριμένο post είναι μόνο ΑΦΟΡΜΗ. Έχω πάρα πολλές φορές ενοχληθεί που θέματα κελιδώνονται με την υποψία και μόνο ότι κάτι στραβό μπορεί να έχουν και που στη τελική δεν παραβιάζουν τόσο ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ την νομοθεσία περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας όσο το συγκεκριμένο post (το οποίο ξαναλέω ότι χρησιμοποιώ μόνο ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ). Τις περισσότερες φορές όταν ο mod έρχεται σε δύσκολη θέση όταν καλείται να αιτιολογήσει την απόφασή του να κλειδώσει ένα θέμα απανατά με το περιβόητο " Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum" Αλλά φαίνεται ότι αυτό και ΜΟΝΟ το κριτήριο είναι αυτό που πραγματικά υπάρχει. Θα μου αρκούσε ένα και μοναδικός όρος χρήσης "Επιτρέπουμε ότι γουστάρουμε και κλειδώνουμε ότι δε γουστάρουμε". Το ότι πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί ως πρόφαση η υποχρέωση του site να τηρεί τα προσχήματα με ενόχλει όταν αυτό δε γίνεται συστηματικά αλλά επιλεκτικά όντως με ενοχλεί και πιστεύω ότι θα έπρεπε να ενοχλεί κι άλλους.
DrLo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτό. Ούτε για αυτό φταίω Το forum είναι καθαρά μη κερδοσκοπικό. Το ότι μία εταιρεία (με την οποία έχουμε και "συναισθηματικούς δεσμούς") διαχειρίζεται την γραφειοκρατεία ... Σημ : στο thread στο οποίο συμμετείχε και ο HAL αναφέρεται ο όρος "εμπορική εκμετάλλευση" ' date=' δε λέω ότι απαραίτητα έχει σημαντική διαφορά αλλά αυτό λέει ... που έχει να κάνει με τις διαφημίσεις στις σελίδες του forum, δεν αναιρεί το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα του forum. Το forum δηλαδή τι είναι , μη κερδοσκοπικό σωματείο ? Άλλωστε' date=' το forum είναι ανοικτό και προσβάσιμο σε όλους, μέλη και μη. Δεν ζητάμε συνδρομή ή χρηματική ή άλλη καταβολή από κανένα μέλος και κανέναν επισκέπτη. [/quote'] Καλά και το gmail.com είναι ανοικτό σε όλους και δε ζητά συνδρομή (για τις βασικές υπηρεσίες του) από κανένα, αυτό δε σημαίνει ότι είναι .... "το χαμόγελο του παιδιού" Τέλος το γεγονός και μόνο ότι δημοσιεύθηκε αυτή η είδηση στο forum (και μάλιστα στη σχετική συζήτηση συμμετείχε κι ο administrator) ίσως υποδηλώνει (εμμέσως πλην σαφώς) ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Δεν είπα εγώ ότι έχετε τίποτα να κρύψετε/κρύψουμε. Για αυτό άλλωστε ότι λέω το λέω με post ... και όχι με pms ... μήπως και εκθέσω το forum.
gtroza Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 στη ζωή γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται πάλι καλημέρα .
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έκανα report ? Δηλαδή στα υπόλοιπα έπεσα μέσα? Ή δε μου κάνεις τη χάρη να απαντήσεις? Δε με καλύπτει η απάντησή σου. Αφού έχεις τις μπάλες για δημόσια συζήτηση και άνοιξες το θρεντ το λιγότερο που οφείλεις να κάνεις είναι να απαντάς περιεκτικά και όχι κατ'επιλογή. Αλλιώς ας πήγαινες με πμ. Ή μήπως άνοιξες το θρεντ για να κάνεις σήριαλ απάντησης στον παρεδώσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.