Προς το περιεχόμενο

Οθόνη για το laptop!

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω μια εξωτερικη οθονη για το laptop(1920x1080).

Ποια προτεινετε και ποιος ειναι ο βελτιστος τροπος συνδεσης?(hdmi?)

Θελω να ειναι οσο πιο ξεκουραστη γινεται(ειμαι προγραμματιστης).

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Στο manual του vaio προτεινει να χρησημοποιησεις ανταπτορα που απο hdmi που εχει το laptop πηγαινει σε DVI.

Δημοσ.

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=16430

Αυτη εδω τι λεει?

Την εχει δουλεψει κανεις?

Πως γινεται και ειναι τοσο φθηνη?

Βασικα θελω αν ειναι δυνατον γνωμες απο ατομα που εχουν δουλεψει πανω στις οθονες που προτεινουν για να εχουμε μια αποψη απο πρωτο χερι!

Δημοσ.

ελα φιλε την εχω αυτη την οθονη......ειναι αρκετα καλη...το οτι ειναι φθηνη σε σχεση με αλλες 24αρες οφειλεται στο γεγονος οτι εχει αναλυση 1920*1080 και οχι 1920*1200 οπως οι αλλες...οτι θες ρωτα με......και γω με φορητο την εχω συνδεδεμενη(hdmi-dvi) και η εικονα που δινει ειναι πολυ καλη.....

Δημοσ.

Εγω ειμαι υποχρεωμενος να ψαξω μονο για 1920χ1080 επειδη αυτην την αναλυση εχω στο laptop η αυτο εχει σχεση μονο με την καρτα γραφικων?

Δηλαδη αν υποστηριζει η καρτα γραφικων 1920χ1200 μπορω να παρω και monitor στα 1920χ1200 ?

Δημοσ.

το τι αναλυση υποστηριζει η οθονη του φορητου σου δεν εχει καμια σχεση με την αναλυση της εξωτερικης οθονης...η καρτα γραφικων παιζει ρολο σ αυτο....εγω εχω την 8600m gt,η αναλυση του φορητου ειναι 1280*800 και η dell που ειναι συνδεδεμενη με τον φορητο εχει 1920*1080.....εννοειται οτι μπορεις να βαλεις και οθονη με 1920*1200...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...