Gantalf25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 παιδια θα ειθελα την γνωμη σας για να αγορασω αλλο router.εχω 24 Μbps απο οτε και εχω ελα zyxel 660h-61 router.θελω να το αλλαξω γιατι δεν πιανω την ταχυτητα που πρεπει .ποια λετε οτι ειναι καλυτερα για οτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304557 ας checkάρουμε πρώτα τι φταίει και μετά αγοράζεις router... πάντως δεν πιστεύω ότι φταίει το router...
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 παιδια θα ειθελα την γνωμη σας για να αγορασω αλλο router.εχω 24 Μbps απο οτε και εχω ελα zyxel 660h-61 router.θελω να το αλλαξω γιατι δεν πιανω την ταχυτητα που πρεπει .ποια λετε οτι ειναι καλυτερα για οτε? απειρα θεματα για το ρουτερ.β.το ρουτερ μια χαρα ειναι .μαλον η γραμμη σου ειναι το θεμα .αλλα και παλι οτι δεν πιανεις την ταχυτητα που πρεπει ειναι σχετικο.αν μας πεις στα ποσα παιζεις και με τι margin και attenuation eκει θα σου πουμε τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.