reload13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Λοιπον έβαλα τον μικρο ρουφιανο και αρχισα να παρατηρω προφανως ολεσ τισ συνδεσεις που κανει ο mac σε διαφορα σημεια στο internet.Κανω την ερωτηση γιατι δε ξερω και εχω αγνοια, αλλα απλα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο οταν παω να κανω αναπαραγωγη ενα ωιδεο με VLC συνδεεται με την αντιστοιχη εταιρια και κατι ενημερωνει.Κατι που κανει οπως διαπιστωσα και με πολλες αλλες εφαρμογες που δε το περιμενα.Καταλαβαινω τουσ προφανεισ ισως λογους για τουσ οποιους το google desktop συνδεεται.Ξερω τι ειναι οι κλησεις του συστηματος στο internet κτλ.Αλλα για ποιο λογο να χρειαζεται να συνδεθει με το internet για να κανω αναπαραγωγη μια ταινια..? Και το λεω αυτο γιατι αρχισα να απορω μηπως καποιο trojan θα μπορουσε να κανει τη δουλεια αυτη "κρυμμενο πισω απο καοιο προγγραμμα. Αν λεω χαζομαρες sorry αλλα μου γεννηθηκε η απορεια.. thnx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Λοιπον έβαλα τον μικρο ρουφιανο και αρχισα να παρατηρω προφανως ολεσ τισ συνδεσεις που κανει ο mac σε διαφορα σημεια στο internet.Κανω την ερωτηση γιατι δε ξερω και εχω αγνοια, αλλα απλα προσπαθουσα να καταλαβω για ποιο λογο οταν παω να κανω αναπαραγωγη ενα ωιδεο με VLC συνδεεται με την αντιστοιχη εταιρια και κατι ενημερωνει.Κατι που κανει οπως διαπιστωσα και με πολλες αλλες εφαρμογες που δε το περιμενα.Καταλαβαινω τουσ προφανεισ ισως λογους για τουσ οποιους το google desktop συνδεεται.Ξερω τι ειναι οι κλησεις του συστηματος στο internet κτλ.Αλλα για ποιο λογο να χρειαζεται να συνδεθει με το internet για να κανω αναπαραγωγη μια ταινια..?Και το λεω αυτο γιατι αρχισα να απορω μηπως καποιο trojan θα μπορουσε να κανει τη δουλεια αυτη "κρυμμενο πισω απο καοιο προγγραμμα. Αν λεω χαζομαρες sorry αλλα μου γεννηθηκε η απορεια.. thnx.. Πολλά προγράμματα έχουν ρύθμιση να κάνουν έλεγχο για νεώτερες εκδόσεις τους (update) κατά την έναρξή τους. Τα περισσότερα μάλιστα έχουν επιλογή (συνήθως κάπου χωμένη μέσα στα preferences) να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο αυτό. Υποθέτω ότι το VLC κάνει το ίδιο. Πάντως δεν το'χω παρατηρήσει στο VLC αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Το VLC νομίζω πετάει ένα μήνυμα την πρώτη φορά που το εκτελείς: "Check for updates on startup?",πατάς YES or NO,δεν θυμάμαι κιολας 100% αν όντως βγάζει το μήνυμα αλλά νομίζω πως το βγάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.