ALXIOA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 παιδια θελω να παραγγειλω για πρωτη φορα απο site της κινας καποια πραγματακια που βρηκα...εχω ερθει σε εποικινωνια με τους κινεζους...και ενω τα πραγματα που παραγγειλα βγαινουν περιπου 65€ μου ζητησαν 20€ για τα μεταφορικα και 30€ περιπου επιπλεον για την πληρωμη μεσο PAYPAL...αν'αυτου μου προτειναν να γινει η συναλλαγη μας μεσο WESTERN UNION ....στην τελικη τιμη των 85€ ειναι..αυτο που ηθελα να ρωτησω αν ειναι ασφαλης η συναλλαγη με αυτο τον τροπο και κατα ποσο ειμαι κατωχυρωμενος και εγω οπως θα ημουν αν γινοταν μεσο PAYPAL.... ευχαριστω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 παιδια θελω να παραγγειλω για πρωτη φορα απο site της κινας καποια πραγματακια που βρηκα...εχω ερθει σε εποικινωνια με τους κινεζους...και ενω τα πραγματα που παραγγειλα βγαινουν περιπου 65€ μου ζητησαν 20€ για τα μεταφορικα και 30€ περιπου επιπλεον για την πληρωμη μεσο PAYPAL...αν'αυτου μου προτειναν να γινει η συναλλαγη μας μεσο WESTERN UNION ....στην τελικη τιμη των 85€ ειναι..αυτο που ηθελα να ρωτησω αν ειναι ασφαλης η συναλλαγη με αυτο τον τροπο και κατα ποσο ειμαι κατωχυρωμενος και εγω οπως θα ημουν αν γινοταν μεσο PAYPAL.... ευχαριστω... Με την Western Union είσαι τόσο κατοχυρωμένος όσο να πετάξεις τα λεφτά σου στη θάλασσα. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως η θάλασσα σου προσφέρει μεγαλύτερη κατοχύρωση γιατί τα λεφτά δεν αρέσουν στα ψάρια... Ούτε να το σκεφτείς, ΜΟΝΟ paypal αν και γενικά μου βρωμάνε αυτα που γράφεις... μου ζητησαν [...] 30€ περιπου επιπλεον για την πληρωμη μεσο PAYPAL... Γιατί να σε χρεώσουν 30 ευρώ για πληρωμή μέσω PAYPAL; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
SilverCloak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ναι, η κλασσική απάτη. Μακριά. Άκου 30 Ευρώ για Paypal. 2% Παίρνουν αυτοί οι νταβατζήδες(το Paypal), όχι 50%!!! Αν ήταν έτσι κανένας δεν θα αγόραζε μέσω Paypal!!!! Μακριά.
ALXIOA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 οποτε καταλαβα.....μακρια και αγαπημενη....αστους να λενε.. σας ευχαριστω παιδια..
CyberCr33p Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Το paypal δεν επιτρέπει καν να χρεώνεις τους πελάτες επιπλέον fee του Paypal. Με λίγα λόγια ο πωλητής πρέπει εξ αρχής να συμπεριλαμβάνει τα τυχόν έξοδα στην τιμή του προϊόντος.
ssof Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Από τα γραφόμενα σε καθοδηγούν να επιλέξεις w.union Έχουν φυτρώσει πάρα πολλά μαγαζιά που με δόλωμα τις φτηνές τιμές σου τρώνε τα λεφτά σου. Πολλά έχουν το λογότυπο του Paypal, αλλά στο καλάθι σαν τρόπος πληρωμής δεν υπάρχει. Ούτε καν να σκεφτείς να αγοράσεις από κινέζικο site μη επιβεβαιωμένο !
ALXIOA Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 εποικινωνησε χτες βραδυ ξανα ο κινεζος μαζι μου και μου εστειλε το μαιλ του λεγοντας μου οτι συμφωνει να τον πληρωσω με paypal το ποσο των 95€..!!μου ζητησε να τον πληρωσω και να μου στειλει τα προοιοντα μου... τι λετε να κανω...??
SpY Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μην πάρεις τπτ. Άπλα έιδε οτι το ψιλοσκέφτεσαι και σου λέει κάτσε να τα αρπάξω. Βρες άλλο site με επιβαιωμένο paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.