tasoskont Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 πόσο downstream line attenuation έχετε? εμενα γραφει 17,8 db
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 και τρέχει το router σου σε adsl2+ mode ή σε g.dmt?
tasoskont Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 και τρέχει το router σου σε adsl2+ mode ή σε g.dmt? adsl2 plus τρεχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 έχεις κάνει αυτά που γράφω στο post #6? αν ναι τότε είτε είναι πρόβλημα της γραμμής (θόρυβος, βραχυκύκλωμα, whatever) είτε σε έχει κλειδώσει από βλκ κατά λάθος πιο χαμηλά ο ΟΤΕ
tasoskont Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 έχεις κάνει αυτά που γράφω στο post #6? αν ναι τότε είτε είναι πρόβλημα της γραμμής (θόρυβος, βραχυκύκλωμα, whatever) είτε σε έχει κλειδώσει από βλκ κατά λάθος πιο χαμηλά ο ΟΤΕ ναι τα εχω δοκιμασει ολα αυτα αλλα μαλλον θα φταιει η γραμμη εδω στα προσφυγικα της καισαριανης που μενω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 με 17.8db κανονικά έπρεπε να παίζεις με τα υπερδιπλάσια... άρχισε να δηλώνεις βλάβες αφού είσαι στον ΟΤΕ
pavlos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πως μπορω να δω σε ποιον κομβο του ΟΤΕ ανηκω?Επιπλεον,εμενα το ρουτερ μου κλειδωνει στα 17dB στο noise margin και 24dB στο attenuation (ποιο απο τα δυο ειναι σωστα?) και πως σας φαινεται για συνδεση 2Mbps
tasoskont Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 με 17.8db κανονικά έπρεπε να παίζεις με τα υπερδιπλάσια... άρχισε να δηλώνεις βλάβες αφού είσαι στον ΟΤΕ θα τους παρω αυριο να δω τι θα γινει αν και πιστευω πως ενας γολγοθας αρχιζει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πως μπορω να δω σε ποιον κομβο του ΟΤΕ ανηκω?Επιπλεον,εμενα το ρουτερ μου κλειδωνει στα 17dB στο noise margin και 24dB στο attenuation (ποιο απο τα δυο ειναι σωστα?) και πως σας φαινεται για συνδεση 2Mbps δεν νομίζω ότι μπορείς να δεις που ακριβώς είναι... το dslam πάντως λογικά θα έχει το όνομα της περιοχής/δήμου...
pavlos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Συμφωνα με τα χαρακτηριστικα που εγραψα πιο πανω μπορω να ξερω ποση αποσταση εχω απο το dslam?Αν ναι ποσο και αν κανω αναβαθμιση μεχρι ποσα μπορω να πιασω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ναι την θεωρητική απόσταση την βρίσκουμε εύκολα απλά το που ακριβώς είναι στην περιοχή σου όχι... http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php με 24db παίζεις έως 18.7mbit μεγίστο θεωρητικό και είσαι 1740 μέτρα περίπου μακρυά
pavlos77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ευχαρηστω...Για να ξερω σε ποιο dslam βρισκομαι πρεπει να το βρω στον λογαριασμο του ΟΤΕ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 nope δεν το λέει και δεν νομίζω να στο πουν ακόμα και αν πάρεις τηλέφωνο ΟΤΕ/ΟΤΕnet
nilsen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τσέκαρε και στο my.otenet.gr αν εκτός απο την γραμμή στα 24 σου έχουν ανοίξει και τη σύνδεση στα 24 και δεν την έχουν στα 8. Το λέω αυτο γιατι το ίδιο ακριβώς έγινε με καποιον φιλο μου (απο σύνδεση 1 στα 8) και μας λέγανε τα ίδια με σένα (αλλαγη modem Οτε).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 πολύ καλή ιδέα, καθόλου απίθανο να συμβαίνει κάτι τέτοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.