Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

την περσμενη εβδομαδα με συνδεσαν στα 24 απο τον οτε ομως απο την πρωτη μερα επιανε μια ταχυτητα γυρω στα 8.

το router μου ειναι ενα zyxel 660h - 61 adsl 2+

η αποσταση απο το κομβο ειναι στα 1200 μετρα

δεν παει με τιποτα παραπανω ακομα και με αναβαθμιση FW

το ειπα στον οτε και μου ειπε με δικο τους router θα πιανει.τι μπορει να συμβαινει?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημερα

την περσμενη εβδομαδα με συνδεσαν στα 24 απο τον οτε ομως απο την πρωτη μερα επιανε μια ταχυτητα γυρω στα 8.

το router μου ειναι ενα zyxel 660h - 61 adsl 2+

η αποσταση απο το κομβο ειναι στα 1200 μετρα

δεν παει με τιποτα παραπανω ακομα και με αναβαθμιση FW

το ειπα στον οτε και μου ειπε με δικο τους router θα πιανει.τι μπορει να συμβαινει?

ναι οπως πιανει και με εμενα που εχω modem router του οτε και πιανω 8 απο τα 24

• Super Moderators
Δημοσ.

με 36db πιάνεις μέγιστο θεωρητικό κάπου στα 13.5mbit...

πρώτη δοκιμή, βγάζεις τα πάντα (όλες τις συσκευές) από την γραμμή και αφήνεις σκέτο το router (χωρίς splitter) για να δεις πόσο συγχρονίζει...ελπίζω να μην χρησιμοποιείς 2000000 μέτρα καλώδιο από την μπρίζα στο router :o

checkάρεις αν οι μπρίζες τηλεφώνου του σπιτιού γράφουν ΟΤΕ πάνω...

φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις συσκευές που συνδέονται στην γραμμή? (εκτός του router)

Δημοσ.
με 36db πιάνεις μέγιστο θεωρητικό κάπου στα 13.5mbit...

πρώτη δοκιμή, βγάζεις τα πάντα (όλες τις συσκευές) από την γραμμή και αφήνεις σκέτο το router (χωρίς splitter) για να δεις πόσο συγχρονίζει...ελπίζω να μην χρησιμοποιείς 2000000 μέτρα καλώδιο από την μπρίζα στο router :o

checkάρεις αν οι μπρίζες τηλεφώνου του σπιτιού γράφουν ΟΤΕ πάνω...

φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις συσκευές που συνδέονται στην γραμμή? (εκτός του router)

αααχχαχαχαχα . Κορυφαίο :lol::lol:

Κάτσε να δεις που με 24/1 είμαι κλειδωμένος στα 665up/7000down με ISDN (ΟΤΕ).

Θα αρχίσω πάλι τα τηλέφωνα και τα χριστοκάντηλα στους μεθύστακες..

Δημοσ.

ζόρισε τους αλλιώς άκρη δεν βρίσκεις...

μην τρώγεσαι εσύ, άστους να βρουνε αυτοί το πρόβλημα!

• Super Moderators
Δημοσ.

περίεργο, τρέχει κανονικά σε adsl2+ mode και όχι σε g.dmt το Zyxel?

αν μπορείς να βρεις κάποιο άλλο adsl2+ router από κάνα φίλο σου και να το δοκιμάσεις θα ήταν καλό, μην αγοράζεις τσάμπα γιατί εμένα μου φαίνεται να έχει κάνει πατατιά ο ΟΤΕ...

Δημοσ.

δευτερη φορα βλαβη το δεινω εχω δοκιμασει και με ενα αλλα zyxel και τα ιδια παλι παλι στα 8 και εχει αρκετα σκαμπανεβασματα η γραμμη.ολο λενε με το δικο τους θα λειτουργει κανονικα και ακομα να μου το στειλουν ελεος πια τι αλλο να κανω?

ναι γραφει standart mode adsl2+

• Super Moderators
Δημοσ.

αφού το router τρέχει σε adsl2+ σημαίνει ότι μπορεί να παίξει πάνω από 8mbit...

άρα είναι πρόβλημα γραμμής και όχι router...

πες τους ελάτε σπίτι μου βάλτε router και μετά το αγοράζω, σιγά μην πληρώνεις για νέο και να παίζεις στην τελική πάλι στα ίδια

Δημοσ.

Κάνε και εσύ μια δοκιμή με δικό τους εξοπλισμό. Είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεις έναν εξοπλισμό του ΟΤΕ. Λέμε τώρα αν και δεν νομίζω.

Απ΄όσο θυμάμαι, είχα και εγώ το ίδιο router (zyxel), δεν υποστηρίζει πάνω από 8Mbps.

Δημοσ.
Κάνε και εσύ μια δοκιμή με δικό τους εξοπλισμό. Είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεις έναν εξοπλισμό του ΟΤΕ. Λέμε τώρα αν και δεν νομίζω.

Απ΄όσο θυμάμαι, είχα και εγώ το ίδιο router (zyxel), δεν υποστηρίζει πάνω από 8Mbps.

και εγω είχα πρόβλημα με zyxel 662-63 δεν υποστήριζε adsl2+ αν δεν κάνω λάθος είχαν βγάλει firmware update...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...