Gantalf25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλημερα την περσμενη εβδομαδα με συνδεσαν στα 24 απο τον οτε ομως απο την πρωτη μερα επιανε μια ταχυτητα γυρω στα 8. το router μου ειναι ενα zyxel 660h - 61 adsl 2+ η αποσταση απο το κομβο ειναι στα 1200 μετρα δεν παει με τιποτα παραπανω ακομα και με αναβαθμιση FW το ειπα στον οτε και μου ειπε με δικο τους router θα πιανει.τι μπορει να συμβαινει?
tasoskont Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Καλημερα την περσμενη εβδομαδα με συνδεσαν στα 24 απο τον οτε ομως απο την πρωτη μερα επιανε μια ταχυτητα γυρω στα 8. το router μου ειναι ενα zyxel 660h - 61 adsl 2+ η αποσταση απο το κομβο ειναι στα 1200 μετρα δεν παει με τιποτα παραπανω ακομα και με αναβαθμιση FW το ειπα στον οτε και μου ειπε με δικο τους router θα πιανει.τι μπορει να συμβαινει? ναι οπως πιανει και με εμενα που εχω modem router του οτε και πιανω 8 απο τα 24
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 πόσο downstream line attenuation έχετε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Λιγα τα 8 που πιανεις...Εγω απεχω απο τον κομβο του ΟΤΕ 3+ χλμ και πιανω τα 9-10 με netone. Κατι αλλο συντρεχει....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 με 36db πιάνεις μέγιστο θεωρητικό κάπου στα 13.5mbit... πρώτη δοκιμή, βγάζεις τα πάντα (όλες τις συσκευές) από την γραμμή και αφήνεις σκέτο το router (χωρίς splitter) για να δεις πόσο συγχρονίζει...ελπίζω να μην χρησιμοποιείς 2000000 μέτρα καλώδιο από την μπρίζα στο router checkάρεις αν οι μπρίζες τηλεφώνου του σπιτιού γράφουν ΟΤΕ πάνω... φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις συσκευές που συνδέονται στην γραμμή? (εκτός του router)
kfyros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 με 36db πιάνεις μέγιστο θεωρητικό κάπου στα 13.5mbit... πρώτη δοκιμή, βγάζεις τα πάντα (όλες τις συσκευές) από την γραμμή και αφήνεις σκέτο το router (χωρίς splitter) για να δεις πόσο συγχρονίζει...ελπίζω να μην χρησιμοποιείς 2000000 μέτρα καλώδιο από την μπρίζα στο router checkάρεις αν οι μπρίζες τηλεφώνου του σπιτιού γράφουν ΟΤΕ πάνω... φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις συσκευές που συνδέονται στην γραμμή? (εκτός του router) αααχχαχαχαχα . Κορυφαίο :lol: Κάτσε να δεις που με 24/1 είμαι κλειδωμένος στα 665up/7000down με ISDN (ΟΤΕ). Θα αρχίσω πάλι τα τηλέφωνα και τα χριστοκάντηλα στους μεθύστακες..
Gantalf25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 δεν ειναι μεγαλο το καλωδιο που παει στο router. και μονο του το router στα ιδια κλειδωνει στα 8
tempo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ζόρισε τους αλλιώς άκρη δεν βρίσκεις... μην τρώγεσαι εσύ, άστους να βρουνε αυτοί το πρόβλημα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 περίεργο, τρέχει κανονικά σε adsl2+ mode και όχι σε g.dmt το Zyxel? αν μπορείς να βρεις κάποιο άλλο adsl2+ router από κάνα φίλο σου και να το δοκιμάσεις θα ήταν καλό, μην αγοράζεις τσάμπα γιατί εμένα μου φαίνεται να έχει κάνει πατατιά ο ΟΤΕ...
Gantalf25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 δευτερη φορα βλαβη το δεινω εχω δοκιμασει και με ενα αλλα zyxel και τα ιδια παλι παλι στα 8 και εχει αρκετα σκαμπανεβασματα η γραμμη.ολο λενε με το δικο τους θα λειτουργει κανονικα και ακομα να μου το στειλουν ελεος πια τι αλλο να κανω? ναι γραφει standart mode adsl2+
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 αφού το router τρέχει σε adsl2+ σημαίνει ότι μπορεί να παίξει πάνω από 8mbit... άρα είναι πρόβλημα γραμμής και όχι router... πες τους ελάτε σπίτι μου βάλτε router και μετά το αγοράζω, σιγά μην πληρώνεις για νέο και να παίζεις στην τελική πάλι στα ίδια
binary_dreamer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Κάνε και εσύ μια δοκιμή με δικό τους εξοπλισμό. Είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεις έναν εξοπλισμό του ΟΤΕ. Λέμε τώρα αν και δεν νομίζω. Απ΄όσο θυμάμαι, είχα και εγώ το ίδιο router (zyxel), δεν υποστηρίζει πάνω από 8Mbps.
lagman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Κάνε και εσύ μια δοκιμή με δικό τους εξοπλισμό. Είμαι σίγουρος ότι εδώ μέσα θα βρεις έναν εξοπλισμό του ΟΤΕ. Λέμε τώρα αν και δεν νομίζω.Απ΄όσο θυμάμαι, είχα και εγώ το ίδιο router (zyxel), δεν υποστηρίζει πάνω από 8Mbps. και εγω είχα πρόβλημα με zyxel 662-63 δεν υποστήριζε adsl2+ αν δεν κάνω λάθος είχαν βγάλει firmware update...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 εμένα πάντως το 660ΗW-D1 παίζει κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.