Προς το περιεχόμενο

windows 2000σε παλιο pc,ο πιο ελαφρυς browser?

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σε ενα παλιο η/υ εχω βαλει τα 2000,τωρα ψαχνω να βρω τον ελαφρυτερο αλλα και αξιοπιστο φυλομετρητη

εχετε καποια προταση?

προς το παρον εχω firefox 3 αλλα μου φαινεται βαρυς και οτι τραβαει πολυ μνημη

Δημοσ.

Ολοι οι δημοφιλείς στις τελευταίες τους εκδόσεις έχουν βαρύνει πολύ!

Δοκίμασε τον k-meleon, είναι κατά βάση μια πιο light έκδοση του mozilla.

Δημοσ.

τον εβαλα τον k-meleon και δε μου κανει,στο facebook πχ δεν ανοιγει τη μπαρα με τους συνδεδεμενους χρηστες

Δημοσ.

η βαρυτητα του browser εξαρταται και απο το περιεχομενο των σελιδων που ανοιγεις. Το internet δεν ειναι το ιδιο που ηταν το 2000. Οποτε οπως καταλαβαινεις οποιον και να βαλεις τιποτε δε θα ειναι το ιδιο

Δημοσ.

στο εεεπισι 900 που εχω ο Google Chrome ειναι ο πιο γρηγορος και ελαφρυς με μεγαλη διαφορα μαλιστα απο τους αλους που δοκιμασα

Δημοσ.

οποτε ανακεφαλαιονουμε,ο safari k chrome δε μπαινουν σε 2000,αρα απο τους opera κ firefox,ποιος καταναλωνει λιγοτερη μνημη?υπαρχει και καποιος αλλος γνωστος κ καλος?

ο η-υ ειναι πεντιουμ3 με 256 μνημη.

Δημοσ.

ο Opera ειναι σιγουρα ποιο ελαφρυς και γρηγορος απο τον firefox αλλα δεν εχει τα plug ins του,τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο δυνατοτητων και ποσοτητας

Δημοσ.
οποτε ανακεφαλαιονουμε,ο safari k chrome δε μπαινουν σε 2000,αρα απο τους opera κ firefox,ποιος καταναλωνει λιγοτερη μνημη?υπαρχει και καποιος αλλος γνωστος κ καλος?

ο η-υ ειναι πεντιουμ3 με 256 μνημη.

Τρέχω τον Opera (έκδοση usb, δηλ. portable - τελευταία έκδοση) σε μηχάνημα πολύ κατώτερο από αυτό (Pentium 166 MHz, 128 RAM), και πάει αρκετά καλά... Firefox δεν διανοούμαι να βάλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...