Anduril Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εχω το εξης περιεργο: οταν εχω το utorrent ανοιχτο και κανει seeding (δεν κανω καθολου download) και ξεκινησω να κατεβαζω ενα αρχειο απο web browser, κατεβαζω με 250-300 kb/s αντι 420 που ειναι η ταχυτητα που κατεβαζω κανονικα. Μολις κλεισω το utorrent η ταχυτητα φτανει κατευθειαν τα 420. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Θελει καμια ειδικη ρυθμιση το utorrent? Νομιζω η dsl εχει ξεχωριστο downstream/upstream για να πω πως κοβει λογω upload...αλλα και παλι εχω στα 18kb/s το up limit. Εχω vista 64 bit, 4mb otenet και utorrent 1.8.2. (global connections 200 με 110 per torrent, και με τις default ρυθμισεις του utorrent παλι συμβαινει το ιδιο) και eset smart security 4 (μαλλον δεν φταιει αυτο γιατι και με την εκδοση 3 και με διαφορετικο av+fw δεν αλλαζε κατι). Ευχαριστω εκ των προτερων.
georgead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Κανεις ρε παιδια...? Εξαιρεσε το utorrent απο το antivirus και θα φτιαξει...
Anduril Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το ειχα κανει στο οταν ειχα την εκδοση 3 του nod και παλι το ιδιο εκανε. Και με αλλα antiviruses πχ avg το ιδιο γινοταν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ναι είναι φυσιολογικό όταν ανεβαίνει αρκετά το upload να πέφτει το download
Anduril Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εχω 256 upload,το μεγιστο πραγματικο συνηθως ειναι 21 kb/s,ακομα και 10 kb/s να βαλω το οριο παλι πεφτει η ταχυτητα. Anyway, ευχαριστω.. Αλλο ενα περιεργο ρε παιδια...ενω εκανα seeding δεν μου ανοιγαν βιντεακια youtube και μολις εκλεισα το utorrent επαιξαν. Δεν παμε καλα...μηπως παιζει ρολο τιποτα QoS?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μάλλον θες να πεις ότι είναι ανύπαρκτο το QoS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.