xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Γεια σας.Ψάχνω όπως λέει κ ο τίτλος προγράμματα όπως τ movie maker,αλλά πολύ πιο καλά από αυτό.Δοκίμασα να βάλω το vegas studio αλλά μόλις φορτώνει τ directx plug ins δν κάνει τπτ αλλό..Τ είχα αφήσει μια μέρα ολόκληρη κ δν προχώρησε. Γιαυτό θέλω να μ προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα(υπάρχει κάποιο pinacle; ) ή έστω τ vegas studio κάποια λύση. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Pinnacle Studio Pinnacle Liquid Adobe Premiere Pro Adobe Premiere Elements Ulead Video Studio Sony Vegas Platinum (σε μένα δούλεψε μια χαρά)
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώωω!! Κ ποιο από αυτά δίνει παραπάνω επιλογές για επεξεργασία;
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Nα ρωτησω και γω κατι...?Ποιο 8α προτινες για capture video?8ελω να κανω capture απο camera την ωρα που τραβαει...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εγω χρησιμοποιω το Sony Vegas Pro αλλα κανω capture με το HDVSplit Τωρα, αυτα που προτεινε ο micos000 εινα διαφορετικα μεταξυ τους. Π.χ το Adobe Premiere Pro, οπως λεει και το ονομα του, ειναι επεγγελματικο. Εχει παρα πανω δυνατοτητες απο τα υπολοιπα. Ενδιαφερεσαι σε κατι freeware η σκεφτεσαι να αγορασεις καποιο? Βασικα παιζει και μια τριτη λυση που ειναι μακραν η καλυτερη.
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Nα ρωτησω και γω κατι...?Ποιο 8α προτινες για capture video?8ελω να κανω capture απο camera την ωρα που τραβαει... Αυτό, αν θυμάμαι καλά, το είχα καταφέρει πριν κανά 2 χρόνια με σύνδεση usb και κάποιο πρόγραμμα webcam. Δεν θυμάμαι όμως με ποιό πρόγραμμα. Πιστεύω να δουλεύουν όλα. Όσον αφορά τις δυνατότητες των προγραμμάτων, νομίζω τα Premiere Pro και Pinnacle Liquid έχουν τις περισσότερες δυνατότητες, αλλά αυτό είναι σχετικό. Όλα έχουν ένα κάρο λειτουργίες. Τι να τις κάνεις τις δυνατότητες όταν δεν τις χρειάζεσαι όλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.