zaico Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Παιδιά θα τρελαθω. Εϊναι η δευτερη φορά που ανοιξα την samsung T220 απο τότε που την αγορασα. Ενω την συνδεσα σε νεο Η/Υ πάνω σε πολυμπριζο Belkin και εκανα εγκατασταση τα win xp pro όλα πηγαιναν καλά μεχρι που εκανα install τα drivers της ΑΤΙ απο το CD του Η/Υ και όταν μου ζητησε restart ανοιγουν τα windows και σε δευτερόλεπτα σβήνει η οθόνη !!!!! Δεν αναβει το φωτάκι του power καθόλου!! Την εβγαλα και την ξαναβαλα απο την μπρίζα ...τίποτε. εχω τρελαθεί καινούργια οθόνη ...δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικό....
seven77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 safe mode και uninstall τους drivers της ati στο επομενο reboot περασε τους ξανα κανε και 1 search για new drivers 1 χαρα ειναι το monitor
zaico Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 safe mode και uninstall τους drivers της ati στο επομενο reboot περασε τους ξανα κανε και 1 search για new drivers1 χαρα ειναι το monitor Μάλλον δεν το εθεσα σωστα . Το monitor δεν αναβει καν [/b]το εβαλα σε άλλη μπρίζα σήμερα το πρωι και το φωτάκι ( power) που αναβε κατω δεξιά σαν εφφέ ΔΕΝ αναβει καν σαν να έχει καει η οθόνη. Αν είναι δυνατόν δεν ξερω τι εγινε . Μπορεί η καρτα γραφικών να βραχυκυκλωσει το μονιτορ και να καει? Δευτερη φορά που το άνοιξα.. Τι γλίτωσα απο τα καμμένα pixel και την επαθα απο το πουθενά.
zaico Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 θα την παρω όπως είναι στο κουτί και επιστροφή
arxaggelos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φταίει η καρτα γραφικων, εγώ πιστεύω ότι είναι συμπτωματικό. Αν την πήρες από e-shop δίνουν DOA 7 ημέρες, αλλά και από οπουδήποτε αλλού να την πήρες πάνε την πίσω να τελειώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.