Προς το περιεχόμενο

Σοκ η Τ220 εσβησε στη δευτερη χρήση

zaico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα τρελαθω. Εϊναι η δευτερη φορά που ανοιξα την samsung T220 απο τότε που την αγορασα.

Ενω την συνδεσα σε νεο Η/Υ πάνω σε πολυμπριζο Belkin και εκανα εγκατασταση τα win xp pro όλα πηγαιναν καλά μεχρι που εκανα install τα drivers της ΑΤΙ απο το CD του Η/Υ και όταν μου ζητησε restart ανοιγουν τα windows και σε δευτερόλεπτα σβήνει η οθόνη !!!!!

Δεν αναβει το φωτάκι του power καθόλου!!

Την εβγαλα και την ξαναβαλα απο την μπρίζα ...τίποτε. εχω τρελαθεί καινούργια οθόνη ...δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικό....

Δημοσ.

safe mode και uninstall τους drivers της ati στο επομενο reboot περασε τους ξανα κανε και 1 search για new drivers

1 χαρα ειναι το monitor

Δημοσ.
safe mode και uninstall τους drivers της ati στο επομενο reboot περασε τους ξανα κανε και 1 search για new drivers

1 χαρα ειναι το monitor

Μάλλον δεν το εθεσα σωστα . Το monitor δεν αναβει καν [/b]το εβαλα σε άλλη μπρίζα σήμερα το πρωι και το φωτάκι ( power) που αναβε κατω δεξιά σαν εφφέ ΔΕΝ αναβει καν σαν να έχει καει η οθόνη. Αν είναι δυνατόν δεν ξερω τι εγινε . Μπορεί η καρτα γραφικών να βραχυκυκλωσει το μονιτορ και να καει?

Δευτερη φορά που το άνοιξα..

Τι γλίτωσα απο τα καμμένα pixel και την επαθα απο το πουθενά.

Δημοσ.

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φταίει η καρτα γραφικων, εγώ πιστεύω ότι είναι συμπτωματικό. Αν την πήρες από e-shop δίνουν DOA 7 ημέρες, αλλά και από οπουδήποτε αλλού να την πήρες πάνε την πίσω να τελειώνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...