haHa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 MBP 2,4 Aluminium με το HandBrake να κάνει Encode μια ταινία και λίγο απο Serfing Maximum 71 βαθμούς, με και χωρίς ρεύμα. Παντως και πάλι πολλά μου φένονται αν και δεν ξέρω τι παίζει με τα Laptop γιατί είναι το πρώτο μου Ουτε λιγα , ουτε πολλα ειναι. (ισως κλεινει προς το πολλα)
Ozone Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 κατι που πρεπει να γινεται καθε 1 χρονο περιπου σε ολα τα λαπτοπ ειναι να ανοιγεται το σασι και να καθαριζεται η ψυκτρα με συμπιεσμενο αερα απο τυχον σκονες και χνουδια. οταν η ψηκτρα ειναι ακαθαρτη τοτε δεν αναπνεει καλα και υπερθερμενεται ολο το φορητο. ισως να την επαθες και εσυ. καλο ειναι πρωτα να δοκιμασεις να καθαρισεις την ψηκτρα. λογικο ειναι η ψηκτρα αφου τραβαει αερα μεσα να μαζεβονται ακαθαρσιες.
Delirium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δεν υπαρχει επεξεργαστης χωρις ασφλαεια. Μιλας σοβαρα τωρα?
iced Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μιλας σοβαρα τωρα? Αφου κλεινει μολις ξεπερασει την καθορισμενη απο τον κατασκευαστη θερμοκρασια.
Delirium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Αφου κλεινει μολις ξεπερασει την καθορισμενη απο τον κατασκευαστη θερμοκρασια. Basta, τι καταλαβαινει οποισδηποτε διαβαζοντας αυτο? Αρχικά καταχωρημένο από iced Εμφάνιση Μηνύματος <Δεν υπαρχει επεξεργαστης χωρις ασφλαεια>. Η πλειοψηφια των cpu, ναι, μπορει να καει, απο υψηλες θερμοκρασιες -κι οχι μονο Και για να μη ξεχνιομαστε, στους φορητους, η ψυξη, ειναι υποθεση κατασκευαστη, οχι της Intel - Amd H Apple, θα επρεπε να δικαιολογει ...τις τιμες της (οχι να επαφιεται σε τυφλη "πελατοεμπιστοσυνη")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.