GIOMIL Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπερα,αντιμετοπιζω το εξης προβλημα εδω και καιρο οταν παω να ανοιξω τον υπολογιστη ο ανεμιστηρας δουλευει στο φουλ και η οθονη μπαινει σε κατασταση αναμονης α και δεν ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος που κανει το pcοταν ανοιγει.... Μηπως εχεται συναντησει το ιδιο προβλημα ...τι μου προτεινεται να κανω μηπως φταιει κατι αλλο??εχει εγγυηση απο πλαισιο τροφοδοτικο εχω 700αρι για να σας προλαβω!!
GIOMIL Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 τα χω βαλει ολα default εκτος απο τισ μνιμες που ειναι 1066 και τις εχω βαλει στα 1066
GIOMIL Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ακαιι κατι σημαντικο που ξεχασα να σας αναφερω για αναψει τελικα πρεπει να κλεισω την παροχη ρευματος απο το τραφοδοτικο το διακοπτακι που εχει μετα ξεκιναει..θα δοκιμασω clear cmos
GIOMIL Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μεχρι τωρα ολα καλα μονο μια φορα δεν εκλεισε αλλα και αυτο γιατι δεν εκλεινε ενα προγραμμα κατα τα αλλα το προβλημα με τις εκκινησεις δεν ξαναεμφανιστηκε.... Ευχαριστω παιδια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.