Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Canon CD Label Print

w4tt4n4b3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση των Win XP pro 64 σε καινούριο σύστημα, πέρασα τους drivers για τον HP Laserjet 1018 και τον Canon Pixma IP5300. Οι εκτυπωτές λειτουργούν κανονικά.

Το πρόβλημα είναι ότι από όλα τα συνοδευτικά προγράμματα του Canon δε λειτουργεί το σημαντικότερο, το CD Label Print που είναι για την εκτύπωση στην επιφάνεια των cd.

Στο προηγούμενο σύστημα που είχε XP Home 32 λειτουργούσε κανονικά. Τώρα εγκαθίσταται το πρόγραμμα, πάω να το ανοίξω κάνει πως πάει να ανοίξει αλλά τίποτα.

Σκέφτηκα ότι μπορεί να μπερδεύεται που εγκατέστησα πρώτα τον HP σαν εκτυπωτή. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να απεγκαταστήσω τον HP. Επίσης έχω ορίσει τον Canon σαν default εκτυπωτή αλλά τίποτα.

Όταν παω να απεγκαταστήσω τον HP 1018 εμφανίζεται μήνυμα οτι το πρόγραμμα συνάντησε μη φυσιολογική εκτέλεση προγράμματος. και ότι πρέπει να τερματιστεί η εγκατάσταση. Εχω δοκιμάσει και από την προσθαφαίρεση έχοντας αποσυνδεδεμένο τον εκτυπωτή από τη θύρα usb...

Αν έχει κανείς κάποια λύση να προτείνει θα το εκτιμούσα.

Εχω εγκαταστήσει για τον Canon και drivers για XP 64 αλλά και έκδοση του Label Print για XP 64 από τη σελίδα της Canon...

Edit: Στη ζωή συνήθως τις καλύτερες λύσεις προσφέρουν οι απλές ιδέες. Η υποψία μου ότι η εγκατάσταση του HP 1018 πριν από τον Canon στον υπολογιστή μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα επιβεβαιώθηκε. Μάταια επιστράτευσα cleanspl.exe εφαρμογές και διάφορα άλλα για να απεγκαταστήσω τον εκτυπωτή. Η λύση ήταν μπροστά στη μύτη μου. Ενα απλό delete στον Πίνακα ελέγχου του HP ως εκτυπωτή...

Και με το που εξαφανίστηκε ο HP από τον πίνακα ελέγχου, το CD Label Print ως δια μαγείας άνοιξε...

Edit2: Τραγική ειρωνεία, το πρόγραμμα έφτιαξε, το μελάνι του Canon τελείωσε... no cd printing...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...