xristoforos25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια, θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορω να κανω confirm προπληρωμενη καρτα στο paypal παλια,ειχα βαλει κανονικη πιστωτικη και τοτε ειχα κανει confirm,με ειχε χρεωσει το paypal 1,5 ευρω και στον επομενο λογαριασμο που μου ηρθε εδειξε τη χρεωση απο το paypal και διπλα ειχε τετραψιφιο νουμερο,το εβαζες μετα στο paypal και τελειωνες στη προπληρωμενη που δεν ερχεται λογαριασμος,τι κανουμε? το θεμα ειναι οτι δεν μαφηνει πλεον να αγορασω και μου ζηταει να κανω confirm τη καρτα καμια αναλογη εμπειρια εχει κανεις
Bomber-21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ναι,είδα τον κωδικό με e-banking ή αλλιώς νομίζω πας στο ΑΤΜ και ζητάς τις τελευταίες κινήσεις και σου βγάζει χαρτάκι...
mits@kos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Yep, πάρε τηλ στο νούμερο που αναγράφεται στην πίσω πλευρά της κάρτας.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 αυτό με το ATM παίζει ? γιατί θέλω να κάνω και εγώ την δική μου και όντως δεν ήρθε χαρτί και ούτε στο i-card της Κύπρου δεν μου λέει τις συναλλαγές που έκανα και οι ώρες που ζω εγώ ο υπόλοιπος κόσμος μαζί με τις τράπεζες κοιμάται πρέπει αναγκαστικά τηλ στην τράπεζα ?
mits@kos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Vatos κι εγώ της Κύπρου έχω και δεν μου είπαν κάτι εναλλακτικό όταν τους ρώτησα...
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 οκ οπότε τηλ θα δω πρωί αν αντέξω και δεν κοιμηθώ...
xristoforos25 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 οκ οπότε τηλ θα δω πρωί αν αντέξω και δεν κοιμηθώ... τελικα με τηλεφωνο εκανες τη δουλεια σου? αυτο με το atm ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.