Προς το περιεχόμενο

Θορυβος του ανεμιστηρα της cpu

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι, οι σκληροί δίσκοι δεν είναι αθόρυβοι. Βέβαια αυτο που ακούς μπορει να ειναι επειδή συντονίζεται με το κουτί. Είναι καλα βιδωμένος πάνω στο κουτι ;

Οχι τον εχω στην θεση του αλλα ξεβιδωτο τελειως γιατι μου φαινοτανε σταθερος. Λες αν φταιει αυτο?!

Αμ ειναι αν τον βιδωσω αμεσως!

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αρβοθνο;;;; α ρε νίκο, μέγα λεξιπλάστη!

ναι οκ το διορθωσα... :P ειναι σαν τον ανεμιοστηρα του τιτλου...:P ειδες τι λεξιπλαστες που ειμαστε... :P

Δημοσ.
Οχι τον εχω στην θεση του αλλα ξεβιδωτο τελειως γιατι μου φαινοτανε σταθερος. Λες αν φταιει αυτο?!

Αμ ειναι αν τον βιδωσω αμεσως!

Από πότε ξεβιδώνουμε τους σκληρους επειδή τους βλέπουμε οτι δεν κουνιούνται;;;;;;;;;; :P:p:p

Δημοσ.

και περι του σκληρου κατι ακομα αν ειναι seagate κανει τον θορυβο... δεν σταματαει αυτοι της υπογραφης μου κανουν φασαρια και δεν ειναι λογο λαμαρινας...και για τα παραλληλογραμα το κανει και ο δικος μου αλλα μετα απο κανενα λεπτο συνεχομενης δημιουργιας παραλληλογραμμων

Δημοσ.

εμενα το κανει απο το πρςτο παραλληλογραμμο otan to kratw pathmeno kai to sernw και γενικα οταν κανει access o hdd πολλα δεδομενα.

δεν τον εχω βιδωσει ακομη αλλα και αν τον βιδωσω δεν νομιζω να αλλαξει κατι.

Από πότε ξεβιδώνουμε τους σκληρους επειδή τους βλέπουμε οτι δεν κουνιούνται;;;;;;;;;; :P:p:p

δεν καταλαβες τι ειπα... δεν τον βιδωσα εξαρχης επειδη η λαμαρινα στο κουτι ειανι ετσι φτιαγμενη ετσς ωστς δεν προκειται να πεσει.

Δημοσ.

φιλε μου κατεβασε το fun control 5 και μειωσε τις στροφες,,αν βεβαιο το υποστηριζει η μητρικη σου,,αν οχι παρε καπια πιο καλη ψυχτρα

Δημοσ.
Αν αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806586 είναι συβατή με τη cpu σου, ίσως να άξιζε περισσότερο.

Φαντάζομαι λόγω του πλάτους του fan adapter της Akasa που παρέθεσες, δε θα υπάρχει διαφορά (στην απόδοση) μεταξύ 6άρη και 8άρη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου...

Ε, έχω Socket A :o:o (Sempron 2800+ Πολύ καλός. Ανοίγεις 2ο tab στον Firefox και πιάνει αμέσως full απόδοση-CPU usage 100%. Όχι σαν αυτούς τους καινούργιους που πρέπει να τους βγάλεις τα μάτια για να δουλέψει λίγο και ο 3ος πυρήνας!:rolleyes:)

Νικ0ς, τι γλώσσα μιλάς;;;;;

Έχει δίκιο πάντως ο άνθρωπος. Αφου στέκεται, γιατί να τον βιδώσει;

Δημοσ.

δεν τον εχω βιδωσει ακομη αλλα και αν τον βιδωσω δεν νομιζω να αλλαξει κατι.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ!!!

ΒΙΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!!!

Αν δεν ειναι βιδωμενος, θα παραγει δονησεις που θα συντονιζουν το κουτι και θα ειναι πιο θορυβωδες το κουτι σου

αλλα

και οι συνεχεις μετακινησεις και οι δονησεις του δισκου επηηρεαζουν αμεσα το ''εσωτερικο'' του δισκου που ειναι σχετικα ευαισθητο!

Δημοσ.
[..]αλλα και οι συνεχεις μετακινησεις και οι δονησεις του δισκου επηηρεαζουν αμεσα το ''εσωτερικο'' του δισκου που ειναι σχετικα ευαισθητο!

Αν κλωτσάς το κουτί σε καθημερινή βάση, άνετα...

Δημοσ.
Αν κλωτσάς το κουτί σε καθημερινή βάση, άνετα...

Καλα τοτε καλυτερα να παει να παιξει ποδοσφαιρο! :P

Οταν λειτουργει ο δισκος, παραγει δονησεις. Οι δονησεις αυτες προκαλουν τις μετακινησεις του δισκου (μικρες για να τις αντιληφθεις).

Σκεψου ενα κινητο αν δονειται πως μετακινειται και χτυπαει απο δω κι απο κει...;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα τον βιδωσω ακριβως τωρα παιδια και θα δω αν εξακολουθει αν υαπρχει θορυβο τοσο εντονος και αν ναι τοτε θα κατβασω και το fun control 5 και θα σας πω τι γινεται.

Η μητρικη ναι κατι λεει για "Chasis Intrusion" και γενικα δειχνει ταχυτητες απο fans.

Για να δουμε...

Δημοσ.

Φίλε εγώ έχω δώσει 250 ευρώ τουλαχιστον για να κάνω τον δικό μου αθόρυβο. Τώρα αν εσύ θεωρείς πολλά τα 25 ευρώ για τις ψύκτρες που σου λένε τα παιδιά ...έχει καλός , πάρε ανεμιστήρα μόνο. Από εκεί και πέρα έχε 2 πράγματα υπόψιν. 1) με πιο "μικρή"-αθόρυβη ανεμιστήρα ή πειράζοντας τις στροφές τους πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα υπερθέρμανσης της cpu με όλα τα επακόλουθα. 2) Και να πάρεις ανεμηστίρα το 478 ΔΕΝ αλλάζει με την μανήσια ψύκτρα η ανεμηστίρα . Με άλλα λόγια η θα την πάρεις και θα την έχεις από πάνω με όποια πατέντα κάνεις και με χειρότερες αποδόσεις ή θα καταστρέψεις τα πάντα καθώς απότι διάβασα κατάλαβα ότι δεν είσαι και πολύ του αθλήματος. Για να μην κάνεις καμιά ζημιά και μετά τα 25 ευρώ σου φαίνονται απειροελάχιστα πάρε μία ψύκτρα-ανεμιστήρα που πρότειναν τα παιδιά ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ σε socket 478 και αν θέλει και backplate ή πάρα πολύ προσεκτικά ή σε τεχνικό. Και αν βάλεις ψύκτρα όπως σου λέω να καθαρίσεις την παλιά πάστα και να βάλεις καινούρια που θα έχει λογικά μέσα στο πακέτο της ψύκτρας

Δημοσ.

Παρατηρησα κατι κουφο σημερα.

Επειδη πλησιαζει καλοκαιρι εβαλα ενα εξτρα ανεμιστηρακι, το οποιο βγαζει τον αερα απο το κουτι και προς τα εξω...και αυτοματα μειωθηκε ο θορυβος που κανει ο ανεμιστηρας της cpu!!!

Mιλαμε μειωθηκε στο μισο! Μαλλον απειδη ο ηχος μεταφερεται μεσω του αερα αμεσως ο αερας που δημιουργειτε μεσα στο κουτι "ρουφιεται" απο το εξτρα case fan που μολις εβαλα και βγαινει πιο ησυχα απο την πισω εξοδο του κουτιου!

καλο ε?!? και πιο φτηνη λυση ever!

Αφου σκεφτομαι να βαλω και ενα δευτερο extra xase fan να τραβαει περισσοτερα αερα εντος του κουτιου και προς τα εξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...