Προς το περιεχόμενο

Pc με 2 ο8ονες και dvd player

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 8εμα ειναι καπως πολυπλοκο και 8α προσπα8ησω να το κανω οσο πιο απλο γινεται...Για οποια διευκρινιση ρωτηστε...

Λοιπον 8ελω να συνδεσω εναν υπολογιστη με 2 ο8ονες και ενα dvd player σε μια αλλη...

Ολο αυτο γινεται για το γυρισμα μιας εκπομπης...

Στο pc που προκειται να κανω 8α συνδεσω μια 22αρα ο8ονη στην οποια 8α προβαλω ενα αποσπασμα που απο8ηκευω εκεινη την ωρα και μετα 8α το προβαλω στο μονιτορ που 8α βρισκεται στο φοντο...Αυτο το pc λογικα 8α πρεπει να το συνδεσω και σε ενα μονιτορ το οποιο 8α το χω μπροστα μου στο στουντιο για να κανω την απαραιτητη επεξεργασια...

Στην αλλη 22αρα ο8ονη που βρισκεται στο φοντο μεσω του dvd player 8ελω να περναω σποτακια και κορδελες...

1)Mπορειτε να μου προτεινετε ενα pc που να ειναι ικανο να κανει αυτην τη δουλεια οσο πιο value for money γινεται...

2)Επισης δεν ξερω αν γινεται να τα κανω ολα αυτα με ενα pc...Δηλαδη 3 ο8ονες...Η μια να ειναι μπροστα μου στο στουντιο στις κονσολες για να επεξεργαζομαι και οι 2 να ειναι στο φοντο της εκμπομπης και να προβαλουν αυτα που 8ελω εγω...

Προφανως και δν κανω εγω την εκπομπη αλλα ενας φιλος μου επαγγελεται το 8εμα και 8ελει την βοη8εια μου...Αν μπορειτε να με βοη8ησετε 8α το εκτιμουσα...

Δημοσ.

φίλε αυτό που χρειάζεσαι σίγουρα είναι μια κάρτα γραφικών με πολλαπλές εξόδους TV-OUT η με 2 DVI όπως είναι οι περισσότερες σημερινές (από αξιόλογους κατασκευαστες).Εγώ έχω την geforce 7800 GTX(460 ευρώ στις καλές τις μέρες την είχα πάρει,τώρα γύρω στα 30 ευρώ κάνει οπότε καταλαβαίνεις πόσα χρήματα χρειάζεται πρπ)

και έχω συνδεδεμένες 2 οθόνες,μια TFT και μία CRT για υψηλές αναλύσεις στα παιγνίδια....

απο κεί και πέρα πιστέυω με λίγο ψάξιμο φτιάχνεις υπολογιστή κομμάτι κομμάτι απο ηλεκτρονικό κατάστημα γύρω στα 400 ευρώ που πάει σφαίρα για τις ανάγκες της δουλείας που το θέλεις.

Δημοσ.

Ok...Το 8εμα ειναι επειδη ποτε δν εχω δοκιμασει 2 ο8ονες...Ειναι αν γινεται στην μια να επεξεργαζομαι βιντεο εικονες και τα λοιπα και στην αλλη να προβαλεις ενα φοντο...Δηλαδη να δειχνεις αλλα πραμματα στη μια και αλλα στην αλλη...

Τωρα με το 8εμα των 3ων ο8ονων ξερει καποιος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...