Danny7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 δεν μπαινω ποτε σε αυτο το σημειο του φορουμ αλλα ο πατερας μου εχει μια επιδοτηση 125ευρω απο wind και ειπα μιας και δεν εχω καλο κινητο δεν εχει καν χρωματα ας παρω εγω την επιδοτηση!ψαχνω κατι στα λεφτα της επιδοτησης αντε και λιγο παραπανω!βασικα ποτε δεν με ενοιαζε να εχω ενα καλο κινητο αλλα καιρος να αλλαξω!απλα δεν ξερω τι να διαλεξω!Mp3 εχω οποτε δεν με νοιαζουν τοσο τα τραγουδια οσο μια καλη καμερα που δεν εχω!γενικως θα προτιμισω κατι που να εχει πιο πολυ σταιλ και να εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη!ακουω προτασεις ευχαριστω πολυ !
EliasKir Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εχω το Κ770i (Sony Ericsson) φιλε μου και, ειλικρινα, πιστευω οτι ειναι το κινητο με το καλυτερο value/money που υπαρχει. Επισης ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου εχουν SE και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειχε προβλημα αξιοπιστιας (σε σχεση με ΝΟΚΙΑ που το ετρεχα καθε 3 μηνες για αναβαθμιση).
eSATA Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 καμερα και στυλ... NOKIA 6555 ή LG KF510 STARDUST :-)
nick#18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 προσεξε τι slide-up θα παρεις αν παρεις... π.χ. s500i k' w580i εχουν τα προβληματακια τους (το s500 να δεις μου εχει βγαλει το λαδι)...μετα παμε πιο ψηλα 180+... πολυ ψηλα. κ700 ειναι η καλητερη λυση
niknak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 το παλικάρι που είπε για Sony Ericsson έχει απολυτά δίκιο . οι σειρά Κ είναι σκυλιά σε μπαταριά ακόμα και με blue-tooth συνεχεία αναμένω , αντέχουν σε πτώσεις , δεν κολλάνε πότε ,έχουν γρήγορο μενού, κάμερα 2-5mpix . δαγκωτό Sony Ericsson;);)
nick#18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 σε ολα τα μοντελα μπαινουν πανω κατω 3-4 διαφορετικα μοντελα μπαταριας...και στο s500i μου που εχει την ιδια παει μια χαρα (bst-38) γενικα οι μπαταριες της sony ericsson ειναι τουμπανα...
Danny7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ευχαριστω σε ολους οσους απαντησαν!λεω να παρω αυτο που προτεινε ο eSATA το LG KF510 STARDUST!και καμερα 3mpix και ωραια εμφανιση! edit:ειδα και αυτο εδω τι λετε http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001216 ?
tsavi1991 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 -1 απο μενα για το LG του e-shop .το εχει ο κολλητος μου.τα λεφτα του τα αξιζει σαν ομορφια ομως ειναι παρα πολυ αργο...
EliasKir Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 LG ειχαν, η κοπελα του κολλητου μου κι ενας αλλος φιλος μου. Τωρα μαντεψε τι εχουν... Ακομα δεν καταλαβες? Ακομα? Sony Ericsson!
gilardino Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 ρε συ elias εισουν πολυ κατατοπιστικος,μηπως και κανας γειτονας σου εχει παρει lg;........ε ρε δουλεμα....τα lg ειναι τζαματα κινητα...2 εχω παρει και μεχρι τωρα δουλευουν αψογα......η lg ειναι η ανερχομενη δυναμη...καλα κινητα σε νορμαλ τιμες....
Chris_85 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000486 μονοδρομος σ αυτη την κατηγορια αν σ ενδιαφερει η καμερα
EliasKir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 LOL ρε φιλε, δεν θα του τα πουλησω εγω για να εχω καποιο κερδος. Η κοπελια ειχε το chocolate, ο αλλος δεν θυμαμαι. Προφανως οταν λεω ΟΛΟΙ ειναι υπερβολη ρε man, δεν θελει και πολυ προσπαθεια για να το καταλαβεις. Κι εγω παλια γουσταρα τα ΝΟΚΙΑ. Πλεον ριχνω μεγαλο βαρος στην αξιοπιστια. Η αγορα των κινητων μοιαζει παρα πολυ με αυτη των laptop. Τελος παντων, αυτη ηταν απλα η αποψη μου. *το Κ810 ξεφευγει στην τιμη.
gilardino Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 και γω παλια ειμουν νοκια φαν...αλλα οταν βλεπω οτι η νοκια δουλευει τον κοσμο την κανω γι αλλου,πχ lg η οποια τα τελευταια χρονια βγαζει καλα κινητα σε λογικες τιμες....αυτο παει στην προταση του φιλου που σκεφτηκε να παρει το lg...απλως μη λεμε οτι επειδη δυο γνωστοι μας πηραν lg και δεν τους αρεσαν ή χαλασαν ότι τα lg κινητα δεν ειναι αξιοπιστα....το παραδειγμα του lg viewty τα λεει ολα...5 εκ. πωλησεις και συνεχιζει...
Nomikaria Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Λοιπόν,έχω το LG KF510!Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη,είναι πολύ όμορφο,ωραία οθόνη,εύκολο μενού,καλή κατασκευή,καλή μπαταρία.Τα μόνα μείον:Κανα 2 φορές έκανε μόνο του επανεκκίνηση,έχει λίγο αργό file manager,αλλά συνηθίζεται.Για μένα σ'αυτή την τιμή είναι πολύ καλή πρόταση,αν και τα Nokia βέβαια είναι σκυλιά,αλλά από εμφάνιση...Αν θες κάποιο εκτενές review,δες εδώ. Καλές αγορές!
adi32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αν θες τις καλυτερες δυνατοτητες στην καλυτερη τιμη η επιλογη ειναι μια LG KC550 5MP αριστο video Accelerometer sensor for auto-rotate - FM radio Organiser TV-out Office viewer games με αισθητηρα κινησης κλπ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.