Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων. τι προτεινετε να αγορασω;

vasilisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!και εγω επισης εχω ενα σχετικα παλιό σύστημα με pentium d930(3ghz) mainboard asus p5ld2 3gb ram win xp και τροφοδοτικο στα 385w heroichi windmill με μια ati x1300 στα 256 που έχει αρχισει να δείχνει την ηλικία της!τι προτείνετε για καρτα γραφικων να εχω αξιοπρεπεις επιδοσεις (χωρις botleneck)?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...αν σε ενδιαφέρει νέα σύνθεση πες μας για να διαφωνήσω με τον John-lamia :P

μια απλη συνθεση εκανα για να δει τι παιζει με τις τιμες..

γεια σας!και εγω επισης εχω ενα σχετικα παλιό σύστημα με pentium d930(3ghz) mainboard asus p5ld2 3gb ram win xp και τροφοδοτικο στα 385w heroichi windmill με μια ati x1300 στα 256 που έχει αρχισει να δείχνει την ηλικία της!τι προτείνετε για καρτα γραφικων να εχω αξιοπρεπεις επιδοσεις (χωρις botleneck)?

με μια τετοια εισαι οκ!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1169718&HYKARTAGRAFIKONTYPOSCHIPSET=ATI&category=69977735&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E187B5E6FC4E76C56789D20C2EE1C3B8C661151251C22BF92213489264B902784A123EEBC253C73AF5D0B6ABEA72C797CEB70AD5E2361EE6BDF83C8162372DA77635C428FA0724B044625A70C49BFEF3774024738B390BBCBDC1B848DF47427DD5A50C5BE949D8C9E4E608C7797C156D3D

Δημοσ.
@noobsaibot

Μήπως να βρεις έναν Core 2 Duo E6600 (μεταχειρισμένο) για αρχή;

να σου πω την αληθεια ψήνομαι για αυτονhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558277 θα δω διαφορά με τον υπάρχον επεξεργαστή που έχω(σε παιχνίδια)?
με μια τετοια εισαι οκ!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...08C7797C156D3D

ευχαριστώ φιλέ μου και πιστέυω να την σηκώνει το τροφοδοτικό(ξέχασα να πω ότι έχω 2 δίσκους πάνω 2 αντιγραφικά και μια καρτα firewire και μια tv)!
Δημοσ.

φιλε μου εσύ με το Pentium D είσαι πολύ χειρότερος από κατανάλωση και θερμότητα. πάρτε ένα C2D η ένα ΑΘΛΟΝ,

η νύχτα με τη μέρα. χωρίς να λέω νούμερα απλά αγγίξτε την ψήκτρα τις CPU μετά από ένα δυνατό game και θα δείτε γιατί μιλάω ;)

Δημοσ.
δεν είναι το ρεύμα το θέμα (you ugly green people :P)

το θέμα είναι ότι θα φας bottleneck σε μέγεθος νταμιτζάνας ;)

Και τα δύο είναι σημαντικά θέματα και δυστυχώς ο pcos έχει δίκιο για τον P4. Λίγο να ζοριστεί φούρνος μικροκυμάτων γίνεται.

Δημοσ.
φιλε μου εσύ με το Pentium D είσαι πολύ χειρότερος από κατανάλωση και θερμότητα. πάρτε ένα C2D η ένα ΑΘΛΟΝ,

η νύχτα με τη μέρα. χωρίς να λέω νούμερα απλά αγγίξτε την ψήκτρα τις CPU μετά από ένα δυνατό game και θα δείτε γιατί μιλάω ;)

η καταναλωση και η θερμοκρασια ειναι παντα σχετκα!

δεν πιστευω να εχει προβλιματα το παιδι απο θεμα επανεκινισεων και μπλε οθονες!!!

μονο τοτε μπορεις να πεις οτι εχει προβλιματα απο θερμοκρασια!!!

οταν εχεις c2d επεξεργαστη και ενα καρο ανεμιστιρακια 2 με 3 σκλιρους καμια καρτα γραφικων η οποια θελει επιπλεον τροφοδοσια για να δουλεψει εκει να δεις τι κες απο watt!

Δημοσ.

το γνωρίζω δυστυχώς!όλη την ώρα η ψύκτρα μου παίρνει τ΄αυτιά!μάλλον λοιπόν επίβαλεται να αλλάξω και επεξεργαστή πιστέυω ότι το 945p να δεχεται απροβλημάτιστα αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558277και αν προχώρησω σ αυτην την αγορά να προτιμήσω 4670 η κάτι άλλο?
Δημοσ.
το γνωρίζω δυστυχώς!όλη την ώρα η ψύκτρα μου παίρνει τ΄αυτιά!μάλλον λοιπόν επίβαλεται να αλλάξω και επεξεργαστή πιστέυω ότι το 945p να δεχεται απροβλημάτιστα αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558277

αν το δεχετε η μητρικη σου και βγενει οικονομικα παρτον μαζι με μια καρτα γραφικων και θα δεις μεγαλη διαφορα!

Δημοσ.
η καταναλωση και η θερμοκρασια ειναι παντα σχετκα!

δεν πιστευω να εχει προβλιματα το παιδι απο θεμα επανεκινισεων και μπλε οθονες!!!

μονο τοτε μπορεις να πεις οτι εχει προβλιματα απο θερμοκρασια!!!

Επειδή έχω την ατυχία ένα PC εδώ στην δουλειά να έχει P4, λίγη παραπάνω μούφα στην ψύκτρα και ανεβάζει τόσο τρελλές θερμοκρασίες που κλείνει από μόνο του το PC λόγω υπερθέρμανσης επεξεργαστή. Για ρώτα και μένα που τον κυνηγάω με το ρουφηχτήρι κάθε τρίμηνο.

οταν εχεις c2d επεξεργαστη και ενα καρο ανεμιστιρακια 2 με 3 σκλιρους καμια καρτα γραφικων η οποια θελει επιπλεον τροφοδοσια για να δουλεψει εκει να δεις τι κες απο watt!

Καις με αι, τα άλλα βαριέμαι να τα διορθώσω :P

Δημοσ.
Είσαι κακούλης όμως ;) Εγώ πάλι προτείνω στις 23.000 συμμετοχές να αποκλείνοται δια παντώς οι χρήστες. ΄Αντε να φεύγουν οι πρωινοί *snicker*

που ψηφίζουμε;;;

Δημοσ.
o E7500 είναι τούμπανο και χαλαρά μπορείς να πας και σε 4850/9800GTX+ αλλά θα ξεμείνεις από ρεύμα...
καταλαβα πάω και για τροφοδοτικό γύρω στο 300αρι(ευρω) δλδ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...