nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν αγχωνομαι για το αν υπαρχουν ΤΩΡΑ sites η servers που δινουν τετοιο bandwidth... Οταν γινει στην Ελλαδα αυτο που κανουν τωρα στην Αγγλια, οι Αγγλοι θα εχουν εποικησει τον Αρη και θα εχουν συχνη ανταποκριση με το φεγγαρι.Οποτε μεχρι τοτε, πιστευω θα υπαρξουν αντιστοιχες ταχυτητες στους servers που κατεβαζω! Οποτε πιστευω μεχρι τοτε ειμαι καλυμμενος απο την 24αρα που πληρωνω αλλα κατεβαζω με 8...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 καλά για το Μεσολόγγι σίγουρα το FTTH φαντάζει sci-fi αλλά για κέντρο Αθήνας όχι και τόσο
nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 καλά για το Μεσολόγγι σίγουρα το FTTH φαντάζει sci-fi αλλά για κέντρο Αθήνας όχι και τόσο Για Αθηνα μιλαω, αφου Αθηνα ειμαι τα τελευταια 5 χρονια... Αν και στο κεντρο της Αθηνας ποσο να εξυπηρετησει, μερικες δεκαδες χιλιαδες ατομα? Στην Αγγλια στην πιλοτικη τους προσπαθεια θα εξυπηρετησουν 2 Ελλαδες!!! Και μη το λες, εχουν περασει δικτυο οπτικων ινων ακομα και στα πιο μικρα χωριουδακια εδω περα για την συνδεση των δημοσιων υπηρεσιων μεταξυ τους!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αν και στο κεντρο της Αθηνας ποσο να εξυπηρετησει, μερικες δεκαδες χιλιαδες ατομα? πρώτον δεν θα είναι φτηνό στην αρχή ώστε να το βάλουν όλοι, δεύτερον αν γίνει σωστή δουλειά (εδώ γελάμε ) δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα... Στην Αγγλια στην πιλοτικη τους προσπαθεια θα εξυπηρετησουν 2 Ελλαδες!!! σιγά κόψε κάτι μάστορα
nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 πρώτον δεν θα είναι φτηνό στην αρχή ώστε να το βάλουν όλοι, δεύτερον αν γίνει σωστή δουλειά (εδώ γελάμε ) δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα... Καλα οτι δεν θα ειναι φτηνο σιγουρα, αλλα αν τα βαλουν και αυτα τα καλωιδα οπως κανουν στην Ελλαδα (σκαβει ενας οπου να ναι χωρις να κοιταξει τα σχεδια της νομαρχιας, χτυπαει σωληνα νερου και περναει υγρασια σε καλωδια ΔΕΗ, ΟΤΕ, βραχυκυκλωνουν, και δεν εχει ρευμα και τηλεφωνο ολοκληρη περιοχη μεχρι να βρουν ποιοι και που την εκανε την μ@λ@κια!) ζητω που καηκαμε! σιγά κόψε κάτι μάστορα ''....να προχωρήσει στην επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίου λιρών για το δίκτυο, παρέχοντας σε είκοσι εκατομμύρια νοικοκυριά πρόσβαση πολύ υψηλών ταχυτήτων....'' Μαλλον να βαλω κατι παραπανω εννοεις...καθε νοικοκυριο εχει περισσοτερα του ενος ατομου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 τότε αυτό δεν είναι πιλοτική προσπάθεια όπως έγραψες πιλοτική σημαίνει "λίγα" άτομα/πελάτες σε διαφορετικές περιοχές για testing της υπηρεσίας για κάποιο χρονικό διάστημα... μάλλον παρθενική εννοούσες
nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 τότε αυτό δεν είναι πιλοτική προσπάθεια όπως έγραψες πιλοτική σημαίνει "λίγα" άτομα/πελάτες σε διαφορετικές περιοχές για testing της υπηρεσίας για κάποιο χρονικό διάστημα... μάλλον παρθενική εννοούσες Ναι εχεις δικιο Ηθελα να το πω με την εννοια οτι με την πρωτη θα δικτυωσουν με οπτικες ινες τοσο μεγαλο πληθυσμο!
afentiko7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Κι εμείς ασχολούμαστε αν ο οτε είναι μονοπώλιο, αν η φορθνετ καβάλησε το καλάμι και λοιπές μπούρδες. Εγώ πάντως με έναν κολλητό μου θα μοιραζόμαστε seedbox, γιατί όταν δούμε χχ/>1Mbps, θα χει περάσει το 2012.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 καλά για FTTH δεν ελπίζω πριν από 2013-15
Skylined Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Η Ελλάδα και η Αγγλία απολάμβαναν τις ίδιες ταχύτητες μέχρι πριν από δύο μήνες οπότε η Virgin ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση των δικτύων της η οποία εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Ταχύτητες και τιμές εδώ. Προφανώς και η British Telecoms (BT) πρέπει να κάνει κάτι για να μη τη σβήσει ο ανταγωνιστής της απ' το χάρτη. Δείτε πόσο πανάκριβη είναι και η 20άρα και πολύ περισσότερο η πενηντάρα της Virgin η οποία υπόψη θα είναι ασύμετρη, δηλαδή με πολύ μικρότερο upload. Προσέξτε, διαφορετική τιμή για τους έξι πρώτους μήνες... Στην Ελλάδα σε 5-6 χρόνια θα έχουμε κατοστάρες 100/100 και αν πραγματικά κάποιος δεν αντέχει μέχρι τότε και νιώθει πως πονάει ψυχικώς με την 24 του που είναι ουσιαστικά 20άρα, 19άρα ή και 10άρα ας μεταναστεύσει. Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε και τα σύνορα ορθάνοικτα. Αν όμως αυτά τα λόγια δεν εννοούνται κυριολεκτικώς τότε η μετατροπή του παραπόνου, για να μη το πω κλάψα και μιζέρια προκαλώντας αντιδράσεις, σε θετική δράση είναι ωφέλιμη για τον τόπο και φυσικά για το άτομο.
nukem111 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Η Ελλάδα και η Αγγλία απολάμβαναν τις ίδιες ταχύτητες μέχρι πριν από δύο μήνες οπότε η Virgin ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση των δικτύων της η οποία εξελίσσεται αυτή τη στιγμή και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Ταχύτητες και τιμές εδώ. Προφανώς και η British Telecoms (BT) πρέπει να κάνει κάτι για να μη τη σβήσει ο ανταγωνιστής της απ' το χάρτη. Δείτε πόσο πανάκριβη είναι και η 20άρα και πολύ περισσότερο η πενηντάρα της Virgin η οποία υπόψη θα είναι ασύμετρη, δηλαδή με πολύ μικρότερο upload. Προσέξτε, διαφορετική τιμή για τους έξι πρώτους μήνες... Πανακριβα φαινονται σε εμας, για τους μισθους των Αγγλων ομως ειναι μια χαρα οι τιμες. Εχω ζησει Αγγλια και εχω δει διαφορες Ελλαδας-Αγγλιας. Στην Ελλάδα σε 5-6 χρόνια θα έχουμε κατοστάρες 100/100 και αν πραγματικά κάποιος δεν αντέχει μέχρι τότε και νιώθει πως πονάει ψυχικώς με την 24 του που είναι ουσιαστικά 20άρα, 19άρα ή και 10άρα ας μεταναστεύσει. Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε και τα σύνορα ορθάνοικτα. Αν όμως αυτά τα λόγια δεν εννοούνται κυριολεκτικώς τότε η μετατροπή του παραπόνου, για να μη το πω κλάψα και μιζέρια προκαλώντας αντιδράσεις, σε θετική δράση είναι ωφέλιμη για τον τόπο και φυσικά για το άτομο. 5-6 χρονια μακαρι να ειναι τοσο Δηλαδη καποιος που πληρωνει 24αρα και δεν απολαμβανει τις ταχυτητες για τις οποιες πληρωνει να αλλαξει χωρα? ΟΚ, ζηλευουμε τις ξενες χωρες αλλα δεν ειπαμε ''100θελουμε τωρα τα θελουμε''...απλα ανυπομονουμε ποτε θα τα δουμε στην Ελλαδα! Εγω επειδη πληρωνω τα κλασσικα ''εως 24'' και κλειδωνω στα 8 και την ημερα στα 6 πρεπει να μεταναστευσω γιατι απλα απαιτω να παιρνω σε ταχυτητα οτι πληρωνω και οτι γραφει το συμβολαιο μου? Επειδη απαιτω η εταιρεια που πληρωνω να ειναι τυπικη απεναντι μου στις υποχρεωσεις της οπως ειμαι τυπικος κι εγω στις υποχρεωσεις μου απεναντι της? Ειμαι παραλογος...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 γιατι απλα απαιτω να παιρνω σε ταχυτητα οτι πληρωνω και οτι γραφει το συμβολαιο μου? Επειδη απαιτω η εταιρεια που πληρωνω να ειναι τυπικη απεναντι μου στις υποχρεωσεις της οπως ειμαι τυπικος κι εγω στις υποχρεωσεις μου απεναντι της?Ειμαι παραλογος...? δεν έχεις διαβάσει καλά τι γράφουν τα συμβόλαια...όλοι οι ISPs (παγκοσμίως) είναι καλυμμένοι σε αυτά τα θέματα... επιπλέον δεν πληρώνεις leased line αλλά adsl2+ αν πλήρωνες τότε η απαίτηση θα ήταν αυτονόητη και λογική
nukem111 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 δεν έχεις διαβάσει καλά τι γράφουν τα συμβόλαια...όλοι οι ISPs (παγκοσμίως) είναι καλυμμένοι σε αυτά τα θέματα...επιπλέον δεν πληρώνεις leased line αλλά adsl2+ αν πλήρωνες τότε η απαίτηση θα ήταν αυτονόητη και λογική Ναι το γνωριζω αυτο ρε συ... Αλλα απο τη στιγμη που αγοραζω μια υπηρεσια, οποια και αν ειναι αυτη, σαν καταναλωτης επιθυμω να μου παρεχουν το διαφημιζομενο προιον (οσο προπαγανδιστικη κι αν ειναι η διαφημιση). Ειναι σαν να διαφημιζουν το Corsa οτι εχει μηχανη ferrari (λεμε τωρα...) και 21'' ζαντες στην standard εκδοση, και οταν παρω την standard εκδοση εχει μηχανη opel και 15'' ζαντες... Νομιζω οτι οχι μονο εγω αλλα ολοι μας ειμαστε καταναλωτες κ θελουμε να παιρνουμε αυτο που πληρωνουμε και αυτο που διαφημιζεται... η κανω καπου λαθος...? Καλα στην Αγγλια, οτι πληρωνεις παιρνεις...ειναι ετη φωτος μακρια... Η ξαδερφη μου εχει στο σπιτι της 20mbps (εχω την εντυπωση της virgin) και μια μερα επεσε η ταχυτητα της και κλειδωνε στα 4mbps, πηρε τηλεφωνο το πρωι και το απογευμα ηρθε τεχνικος επιτοπου και αλλαξε τις ρυθμισεις στο ρουτερ αφου πρωτα μας ειπε οτι αλλαξε κατι που καηκε στο αντιστοιχο ΚΑΦΑΟ που εχουμε εμεις εδω! Πληρωνει ταχυτητα και εξυπηρετηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 παντού είναι "έως" διότι έτσι δουλεύει το adsl... αν κάποιος μένει μακρυά από το dslam δεν υπάρχει ελπίδα για σοβαρές ταχύτητες... η λύση του mini dslam σε "κάθε τετράγωνο" είναι uber πανάκριβη δυστυχώς... να φανταστείς εδώ Πεντέλη (Παλιά & Νέα) ανήκουμε στο dslam που εξυπηρετεί Βριλήσσια και Μελίσσια...
nukem111 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 παντού είναι "έως" διότι έτσι δουλεύει το adsl...αν κάποιος μένει μακρυά από το dslam δεν υπάρχει ελπίδα για σοβαρές ταχύτητες... η λύση του mini dslam σε "κάθε τετράγωνο" είναι uber πανάκριβη δυστυχώς... να φανταστείς εδώ Πεντέλη (Παλιά & Νέα) ανήκουμε στο dslam που εξυπηρετεί Βριλήσσια και Μελίσσια... Καλα φυσικα και τον κυριο ρολο τον παιζει η αποσταση...Τι λεμε τοσο καιρο... Καλα minidslam σε καθε τετραγωνο ειναι εντελως ασυμφορο, αλλα μια καλη ταξινομηση συμφωνα με τον χωροταξικο σχεδιασμο δεν θα ηταν κι ασχημο σαν ιδεα ωστε να εξυπηρετουνται ολοι με την μικροτερη δυνατη αποσταση... Εισαι κι εσυ πανω στα βουνα ρε παιδι μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα