Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Καλα φυσικα και τον κυριο ρολο τον παιζει η αποσταση...Τι λεμε τοσο καιρο... Καλα minidslam σε καθε τετραγωνο ειναι εντελως ασυμφορο, αλλα μια καλη ταξινομηση συμφωνα με τον χωροταξικο σχεδιασμο δεν θα ηταν κι ασχημο σαν ιδεα ωστε να εξυπηρετουνται ολοι με την μικροτερη δυνατη αποσταση... Εισαι κι εσυ πανω στα βουνα ρε παιδι μου! καλά το κάθε τετράγωνο το έβαλα σε εισαγωγικά δεν το εννοούσα κυριολεκτικά...μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω αν έχει χρησιμοποιηθεί mini-dslam από τον ΟΤΕ...παντού παίζει με τα βασικά νομίζω... καλά δεν είμαι και τόσο άσχημα...31db attenuation έχω
nukem111 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 καλά το κάθε τετράγωνο το έβαλα σε εισαγωγικά δεν το εννοούσα κυριολεκτικά...μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω αν έχει χρησιμοποιηθεί mini-dslam από τον ΟΤΕ...παντού παίζει με τα βασικά νομίζω... καλά δεν είμαι και τόσο άσχημα...31db attenuation έχω Α! Καλα εισαι, στης κοπελας μου εχει 40db και ειναι Παπαγου τερμα θεου απο το dslam της περιοχης ενω εγω χτυπαω 45db στου Ζωγραφου απο dslam Αμπελοκπηων (νομιζω...)
Skylined Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πανακριβα φαινονται σε εμας, για τους μισθους των Αγγλων ομως ειναι μια χαρα οι τιμες. Εχω ζησει Αγγλια και εχω δει διαφορες Ελλαδας-Αγγλιας. Kαι για τους μισθούς των Άγγλων ακριβά είναι. Κάτι ξέρουμε και εμείς από Αγγλία. 5-6 χρονια μακαρι να ειναι τοσο Κανονικά σε 4-5 χρόνια. Bέβαια ξεχάσαμε πως όταν είχαν ανακοινωθεί 24άρες ένα χρόνο με έξι μήνες πριν ξεκινήσουν είχε πέσει Η κοροϊδία και οι καθιερωμένες απόψεις του στυλ "εδώ είναι Ελλάδα". Δηλαδη καποιος που πληρωνει 24αρα και δεν απολαμβανει τις ταχυτητες για τις οποιες πληρωνει να αλλαξει χωρα? ΟΚ, ζηλευουμε τις ξενες χωρες αλλα δεν ειπαμε ''100θελουμε τωρα τα θελουμε''...απλα ανυπομονουμε ποτε θα τα δουμε στην Ελλαδα!Εγω επειδη πληρωνω τα κλασσικα ''εως 24'' και κλειδωνω στα 8 και την ημερα στα 6 πρεπει να μεταναστευσω γιατι απλα απαιτω να παιρνω σε ταχυτητα οτι πληρωνω και οτι γραφει το συμβολαιο μου? Επειδη απαιτω η εταιρεια που πληρωνω να ειναι τυπικη απεναντι μου στις υποχρεωσεις της οπως ειμαι τυπικος κι εγω στις υποχρεωσεις μου απεναντι της? Ειμαι παραλογος...? Η Virgin σε κλειδώνει στο μισό της ταχύτητας το μεσημέρι και το απόγευμα-βράδυ. Άσχετα από το τί γίνεται στην Αγγλία όμως, η Adsl έχει τους γνωστούς περιορισμούς και οι εταιρίες ακριβώς για να να μην τις ταράξουν στα πρόστιμα για παραπλανητική διαφήμιση γράφουν το μέχρι και στην Ελλάδα και αλλού. Είναι παράλογο να περιμένει κάποιος να καταργηθούν οι νόμοι της φυσικής και να καταρρεύσουν οικονομικά οι πάροχοι γιατί μας ενοχλεί το μέχρι και θέλουμε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Όμως ας πούμε πως έχουμε στη θιάθεσή μας 10mbit, 20mbit kai 50mbit. Tί θα επιλέξουμε; Το 98% δε χρειάζονται πάνω από 10. Εγώ διάλεξα 10. Όσο για τη μετανάστευση κάποιος το έγραψε στο παρόν νήμα, δε συγκράτησα ψευδώνυμο και ούτε έχει σημασία γιατί αυτό το κλίμα της απογοήτευσης (και όχι μόνο) είναι τόσο διαδεδομένο. Αν ο κάθε απογοητευμένος και η κάθε απογοητευμένη μετατρέψει αυτό το άχρηστο συναίσθημα σε θετική δράση τότε αυτό για το οποίο παραπονιόμαστε θα εξαφανιστεί. Η κοινωνία ειναι το σύνολο των δράσεων των ανθρώπων που την αποτελούν. Κατανοητό απ' όλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα