sinodim1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μετα απο servis υπολογιστη μου,(γραφειου),απο γνωστη επωνυμη εταιρια,εγινε αντικατασταση καρταs γραφικων(NIVIDIA)και format με επανεγκατασταση των Windows xp endision,δεν μπορω να τρεξω ενα DVD,VIDEO,ταινια.Οταν βαζω να παιξη ταινια ,μετα απο 2με 3λεπτα κολαει η οθονη,επισηs δεν τρεχει το προγραμα google earth 5.Tι πρεπει να κανω να διορθωθη το προβλημα? Η καρτα γραφικων ειναι 2χ256 sli.O Υπολογιστης,κ εκτος των προαναφερομενων ,λειτουργει κανονικα ....[email protected]
Neo106 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Πρωτα πρεπει να δεις αν φταινε οι codec του λειτουργικου.Κατεβασε τον vlc portable που εχει δικους του codecs και δεν βλεπει αυτους του λειτουργικου ουτε αφηνει κατι στο system32 και δεν αν εχεις παλι προβλημα. http://dfn.dl.sourceforge.net/sourceforge/portableapps/VLC_Portable_0.9.8a.paf.exe
sinodim1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 εχω το vls,το bs.playr,εχω εγκαταστηση και το Klmcodec462,αλλα δυστυχως κολαει,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.