LaryHimura Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Θεωρείτε ότι δεν χρειάζεστε κάρτα ήχου ξεχωριστή άμα έχει δική της , η μητρική σας ; Απαντήστε προσωπικά. Ο,τι θεωρείτε εσείς !
Alexisssss Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εγω της μητρικης μου χρησομοποιω αλλα αν βαλεις μια καινουρια και καλη καρτα ηχου σιγουρα θα δεις σημαντικες διαφορες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 αν έχεις ηχεία της προκοπής αξίζει ξεχωριστή, αλλιώς η onboard φτάνει και περισσεύει
blacksuede Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 χρησιμοποιουσα ενσωματωμενη realtek alc888 η οποια σε μεσαια και πιο ψηλη ενταση εκανα τρελα παρασιτα, και αν δεν ακουγα μουσικη κτλ επρεπε να βαζω mute... σημερα πηγα και πηρα μια μεκαψες με via chipακια και ηρεμησε το κεφαλι μου... γενικα παντως πιστευω οτι η creative εχει παρα πολυ καλες προτασεις και εννοειται πως καταλαβαινεις διαφορα...
LaryHimura Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 χρησιμοποιουσα ενσωματωμενη realtek alc888 η οποια σε μεσαια και πιο ψηλη ενταση εκανα τρελα παρασιτα, και αν δεν ακουγα μουσικη κτλ επρεπε να βαζω mute... σημερα πηγα και πηρα μια μεκαψες με via chipακια και ηρεμησε το κεφαλι μου... γενικα παντως πιστευω οτι η creative εχει παρα πολυ καλες προτασεις και εννοειται πως καταλαβαινεις διαφορα... Καλά εντάξει , αυτό με τα παράσιτα και το mute , σου έτυχε , θα ήταν προβληματικιά . Η δική μου realtek , σαρώνει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.