Προς το περιεχόμενο

Aγορα νεου modem-router

Alexisssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αποφασισα να αγορασω ενα καινουριο routerακι.Εχω conn-x με ταχυτητα 2048klbs και το μαμα baudtec δεν μου φαινεται και πολυ της προκοπης.Επειδη δεν εχω ασχοληθει και πολυ με δικτυα θα ηθελα την γνωμη σας οποτε ακουω προτασεις για modem-router pstn μεχρι καπου στα 50 ευρω(ελπιζω να παιρνω κατι καλο με 45-50 ευρω).Ομως θα δω καποια ουσιαστικη διαφορα απο το παλιο που να αξιζει αυτα τα 50 ευρω;

Δημοσ.

Στην ταχύτητα που έχεις δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αγοράσεις κάποιο καλύτερο router, εκτός εαν έχεις κάποιο πρόβλημα ή θες ασύρματο δίκτυο κλπ. Το router κάνει τη διαφορά σε μεγαλύτερες ταχύτητες (ADSL2+) και εκεί θα παίξει ρόλο το πόσο καλό είναι. Οπότε άποψή μου είναι να μην δώσεις άδικα λεφτά, εκτός και αν έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

Δημοσ.

οχι δεν εχει νοημα να παρεις κατι αλλο διαφορα δεν θα δεις.....οπως τα λεει και ο vdanasto.... ειναι απλη adsl γραμμη στα 2mbps....απο 8 και πανω παιζει ρολο που γυρναει σε adsl2+

Δημοσ.

nai pragματι δεν εχεις να δεις καποια διαφορα με 2 mbps .ολα θα παιξουν αρκετα καλα διοτι θα εχεις και καλα στατιστικα στην γραμμη σου εκτος αν εχεις καμια γραμμη χαλια.τωρα αν θες κατι για μελλοντικα και ασυρματο τοτε speedtouch 585 πολυ ωραιο με 67 ευρω.αλλα αν πας σε 24 mbps καποια στιγμη που απορω γιατι δεν πηγες σε καποιον εναλακτικο για 24 mbps θα σου δωσουν αλλο ρουτερ

Δημοσ.

Οκ,ευχαριστω πολυ παιδια.

Ομως επειδη παιζει να παω και σε 24αρα(βασικα σκεφτομουνα forthnet,θα ειναι καλα;Το intrnet το θελω για παιχνιδια κυριως και φυσικα γιασ ατελειωτο download,ποια να εμπιστευτω;)θα μπορεουσατε να μου προτεινετε και κανενα router,ετσι απλα για να το εχω στο μυαλο μου;

Δημοσ.
Οκ,ευχαριστω πολυ παιδια.

Ομως επειδη παιζει να παω και σε 24αρα(βασικα σκεφτομουνα forthnet,θα ειναι καλα;Το intrnet το θελω για παιχνιδια κυριως και φυσικα γιασ ατελειωτο download,ποια να εμπιστευτω;)θα μπορεουσατε να μου προτεινετε και κανενα router,ετσι απλα για να το εχω στο μυαλο μου;

Εμένα και το Siemens και το Linksys που δίνει η Forthnet πιάνουν πολύ καλές ταχύτητες.

Παιδιά ένα asus που είχα δεί στο eshop και μπορούσε να κατεβάζει με κλειστό pc δεν το βρίσκω τώρα, το έχετε πετύχει πουθενά αλλού?

Δημοσ.

ειναι ακριβο αυτο το asus.β.η forthnet αμα πας δινει speedtouch 585 Που ειναι κορυφη.και ο οτε το εδινε δνε ξερω αν το δινει ακομα.

Δημοσ.

το asus αυτο που λεω το ειχε το eshορ 40 ευρω περιπου. Οσο για τη forthnet τωρα δινουν τοσο ακριβο ρουτερ? Ενα linksys απο τα φθηνα με προσφορα το πηρα δωρο αλλιως εδιναν ενα siemens απλο

Δημοσ.

εδιναν linksys wag200.ωραιο ρουτερ.μετα siemens cl 100.οχι τοσο καλο.meta σιεμενσ sl2-141.καλο ρουτερακι και τωρα thomson.67 eyro κανει περιπου εξω.πολυ ωραιο.για το asus ξερω ποιος λες αλλα δεν το εχω ψαξει και νομιζω εκανε πολλα λεφτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...