Sam O Pontios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εδω και 3 μερες προσπαθω να κανω ενα ιντερνετικο ραδιοφωνο μεσω του winamp.Ενω εχω ανοιξει κανονικα τα port (8000-8001) που χρειαζετε δεν λειτουργει. Λειτουργει μονο οταν ip δινω το 127.0.0.1:8000 . Αν δωσω την wan ip μου δεν λειτουργει. Δοκιμασα και απο αλλη συνδεση να το στεισω.(απο το ασυρματο ενος γειτωνα) και λειτουργουσε κανονικα. Εγω εχω router Baudtec 2 Mbps ενω ο γειτονας ενα router philips δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο αλλα ποτε δεν ξερεις. Εχετε καμια ιδεα?
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ιδέα όχι αλλά άμα παίζει Παρχαρίδη όλη μέρα θα φτύσουμε αίμα για να την βρούμε την λύση....
teo64x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Όταν λες ότι άνοιξες τα ports, εννοείες ότι έκανες port forwarding ή ότι τα επέτρεψες στο firewall;
Evgenios1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Και εγω εχω παρομιο ποροβλημα.. το εχω με Socket (.net 2) κανω audio streaming μεσο TCP και δουλευει μονο με LAN ip , με WAN @@ ??? ΥΓ: Εχω κανει portforward ...
Sam O Pontios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 alexzzz -> και παρχαριδη και οτι θες θα παιζει αρκει να δουλεψει teo64x -> port forwarding εκανα στις ρυθμισεις του router δοκιμασα να απενεργοποιησω τελειως το firewall αλλα παλι τιποτα μαλλον κατι με τον router παιζει γιατι στην συνδεση του γειτονα λειτουργει κανονικοτατα ο router μου ειναι ο baudtec TW263R4-A0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.