SpyrosR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Που θα βρω το Lian Li 515 BLACK ρε παίδες; Φυσικά ΕΚΤΌΣ απ' το e-shop του Πλαισίου, απ' το οποίο έχω τις κάκιστες εμπειρίες. Στο Skroutz που κοίταξα αναφέρει μόνο το Πλαίσιο. Στο οποίο είναι "Internet only" φυσικά, μη κρατάνε και stock τα παιδιά... κοστίζει. Σε άλλα γνωστά μαγαζιά γιοκ. Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να φέρνει Lian Li accessories; Ή μήπως κάποιος από εσάς έχει τη συγκεκριμένη θήκη από κάποιο κουτί Lial Li που πήρε και δε τη θέλει, ώστε να του την αγοράσω; Το 'χω βρει σε διάφορα sites του εξωτερικού, αλλά είναι αμαρτία να δώσω για μεταφορικά 2-3 φορές την αξία του.
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Τι μπορεί να πάει στραβά και δεν κάνεις μια υποχώρηση να το πάρεις από το πλαίσιο... ένα κομμάτι πλαστικό είναι.
SpyrosR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Τι μπορεί να πάει στραβά και δεν κάνεις μια υποχώρηση να το πάρεις από το πλαίσιο... ένα κομμάτι πλαστικό είναι. Problems is, δεν έχω καταφέρει ποτέ να πάρω κάτι που παρήγγειλα απ' το e-shop του Πλαισίου. Μια φορά μόνο πρόπερσυ, κάτι τελάρα ζωγραφικής. Τις άλλες μου τις βγάζαν όλες "Σε επεξεργασία" στέλνοντας ταυτόχρονα ένα αυτοματοποιημένο e-mail που ζητούσαν να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί "προέκυψε κάποιο πρόβλημα" (δε μπαίναν ΚΑΝ στον κόπο να μου πουν ΤΙ πρόβλημα, λες και δε θα τους ρώταγα πιο μετά). Τους απάνταγα στο e-mail που λέγαν, και με γράφαν. Ε, άη σηχτίρ. Είδα το είχε το e-Shop.gr πριν καιρό αλλά πλέον γράφει πως δεν είναι διαθέσιμο για αγορά. Υπάρχει τρόπος να τους το "παραγγείλω" και να το έχω; Πήγα στο HAC (Στουρνάρ') νωρίτερα, μου λέει δε το 'χει και δε το φέρνει. Κι ας το έχει στο e-shop του. Έλεος.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 παίζει να είσαι ο μόνος που έχεις τέτοια προβλήματα με το πλαίσιο εμένα προσωπικά αν παίξει πρόβλημα με παίρνουν τηλ και μου λένε μόνοι τους και όσους άλλους ξέρω το ίδιο γίνετε με το πλαίσιο δοκίμασε την τύχη σου και αν σου πουν να τους πάρεις τηλ πάρε τηλ μην στείλεις mail για αυτό το λόγο στο έγραψαν αλλιώς θα σου έλεγαν να απαντήσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.